Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Letër dashurie....
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

Letër dashurie....

Jam ulur perballe dritares, jashte filloi te bie shi;kam menduar shume per ty keto dite dhe mund te them qe me mungon shume.
Sa shume mendime me vijne ne koke dhe sillen rrotull,eshte kujtimi yt. Shpesh me duket se do hysh ne dere me buzeqeshjen tende si te mos kishe ikur kurre.
Por ky iluzion iken aq shpejt ashtu siç dhe vjen dhe kthehem ne realitet, nuk je ketu dhe nuk do jesh me.
Faji dhe pendimi me ndjekin. Perse , perse nuk te thashe sa shume qe te doja?
Sot je shume larg meje,deshiroj shume te merrja doren tende dhe te ulesha bashke me ty,pa then asnje fjale me goje dhe te thosha gjithçka me zemer.
Ne fakt me jep ankth kjo largesi, po te mundja ne kete moment do isha ne krahun tend, te te thosha qe je shume e rendesisheme per mua dhe qe te adhuroj.
E di se pse nuk ta kam thene asnjehere? Pergjigja eshte e thjeshte, sepse mendoja se ndoshta fjalet ishin teper.
Po vuaj shume qe nga ikja jote, me dhemb ne shpirt qe nuk jam afer teje dhe per me shume sepse nuk te thashe kurre ate se sa te doja prandaj dhe sot po e shkruaj kete leter.
Kam nevoje te qaj , te shfryj,sepse nqse vazhdoj qe para te tjereve te dukem sikur jam mire, sikur asgje nuk me preokupon,trishtimi qe me hap nje boshllek gjithmone e me te thelle ne shpirtin tim do me shkaterroj.
Perse nuk kthehesh tani? Kam nevoje per ty per te vazhduar te jetoj.
Do isha shume i lumtur po te mund te shihja perdite pasqyrimin tim ne syte e tu ,te degjoja zerin tend qe te shqiptonte emrin tim, te thithja ajrin qe thith ti, vetem me keto do ndihesha mire dhe te siguroj qe do ndihesha i lumtur.
Nqse e lexon kete leter , do ta shohesh se çdo fjale e shkruar ne te eshte nje lot dhe nje frymemarrje dashurie per ty(megjithese e di qe nuk ke per ta lexuar kurre).
Sa mire do ishte sikur ta kisha shkruar me pare kete leter sepse, nuk do ikje pa e ditur sa te doja shum.

Modifikuar nga artidr datë 16/06/2005 ora 02:27

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 01:23
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Arrow

.

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 09/12/2006 ora 00:39

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 01:49
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

yllo
un jam Djal
por thjeshte ishte nje gabim autografik.
ok te pershendes .

Sykaltra_Gangos

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2005 02:29
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Prape me mungon Te me peshperin fjalet e tu embla Te ndihem me lehte ne dhimbje Prape me mungon Sikur fati,te pafatit Sikur drejtesia,per te gjykuarin Dhe, prape me mungon Sikur lulja,pranveres se vone, te ngadalshme dhe te ftohte Sikur qiri dhomes se erret Dhe prape me mungon
Sikur aroma e vjollces ne pranver Dhe prape me mungon se
ti je jeta ime tjeter me nuk kam, je hena qe me ndriqon,je dielli qe me ngroh,je deti i kalter qe me gezon,je qielli me ye qe me frymezon,je bota me bukur qe zemren ma copton,je ajo qe desha je ajo qe dua je ajo qe enderroja te jetoja ne krahet e tua,je mbremja je mengjesi je jeta plot gezim,ti ti vetem ti je gjithcka per mua o shpirti im.Nuk dua te'te lendoj,nuk dua te me lendosh,dua me mall te me kujtosh,dua me lot e dashuri t'te them qe jam i joti pergjithmon vetem per ty.Bukuroshe nuk dua qe syte e tua te shkruar ti shikoj tjeter njeri,
dua qe bukurin tende te ma falesh vetem mua.
dua te me shohesh vetem mua ne endrrat e tua,
dua vetem un trupin tend ta prek ta ledhatoj,
dua vetem un jeten me ty ta kaloj.
Po i dua te gjitha keta o bukuroshe i dua heeeee,
sepse ti je vajza me e mrekulluaeshme ne bot me mahnit me bukurin tende o bukuroshja ime,me deh fare me buzeqeshje,me ben te qmendem me fjalet e tua me shpirtin e mire me zemern e kristalte qe ke.
O zot sa dua me ty te jetoj,qe gjithqka tenden un ta shijoj.o bukuroshe te lutem mos ma thuaj qe endrra ime nuk do te behet realitet,
se pastaj do vdes un dhe ne pllaken e mermerit te varrit tim do te shkruhet..DASHUROJ E DASHURUAN DHE VDEQ..
O kaltersia e syve te mi o bukuria e pa emerte Te Dashuroj shuuuum shuuuum shuuum deri ne vdekje shpirt vetem i joti do te jem.Mir bukuroshja ime

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2005 01:45
artidr
Anëtar Aktiv

Nese ne fundin e deshirave te mia te kam takuar lete behet ashtu sic e ka shkruar zoti sepse me vret cdo shkronje cdo buzeqeshje c'do fjale e jotja qe ma drejton mua ashtu si nje shigjet qe me futet brenda ne zemer dhe me dhemb.Cfar eshte ajo gje e madhe qe me shtyn drejt teje si nje drite ne tunelin e erret ne te cilin kam humbur.Jo nuk dal nga kjo bot e cmendur me ka lodhur jeta sa nuk bene me, me ka thyer ne 1000 cop qe po mundohem ti mbledhe dhe ti vjen e ma zgjat doren me jep buzeqeshjen per te cilen aq shum vuaj per te cilen une kam nevoje dhe a e di se sot diku ne nje qoshe te kesaj bote dikush eshte zgjuar me ty dhe per ty me emrin tend ne zemer e me bukurin e fjaleve te tua a e kupton se te ngushllosh ke bere nje njeri te ndihet i dashur i mbrojtur me shpres se ajo je ti qe ma zgjat doren e shpetimit nga kjo bot tinzare, me fal nese nuk di te shkruaj bukur nese nuk gjej fjalet e duhura per ty por une kaq di kaq mund te japi per fillim dhe mos dysho sepse ne shpirtin tim ti ke hyr butesisht pa dashje te kam ftuar te jesh mikesha ime prehja ime dhe mbi te gjitha Dashuria im qe se pata kurr me mer ne endrrat e tua aty ku ti i ruan me xhelozi.sepse po e ndiej se me ty po vjen Stina me e bukur e jetes sime.....,,une gjithmon do te jem ketu....Te Dua

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2005 13:17
artidr
Anëtar Aktiv

Per ty shpirti im Cdo dit mendoj vetem per ty kur jam i merzitur loti me rrjedh ne sy cdo dite fytyren tende ne mendje e kam kur ste shof shpirti im per ty qan vec ty te dua me beso te lutem vetem ty te kam ne zemer te betohem ti je vajza e vetem per mua,vetem ty ne jeten time te dua sikur ne te dy njeri tjetrin te kishim prane sikur te gjitha te kaluarat ti harronim vetem njeri tjetrin te besonim dhe nje jete me lumturi te kalonim nuk e di se ke te besoj nuk e di se kujt ti premtoj vetem nje di dhe kurre sdo e tradhetoj se une ty me verte te dua dhe gjith jeten time do te dashuroj zemra ime per ty cdo dit vuan shpirti im cdo dit per ty kullon cdo dit vetem ty ne mendje te kam zemra ime ty kurre ne jete nuk te tradhetoj Te Dua shpirt ime

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 00:44
artidr
Anëtar Aktiv

Dua te mbyll syte e te te kem pran vetem per nje qast te vetem, e pastaj te shkoj i qete ne perandorin e humbjes ku tashme prehet shpirti im i dashuruar. Dua qe zerin tim ta flak tutje se vetem ai gucoi te te thote te dua. Dhe ashtu memec, syte do ti nxjerr me te gjith urrejtjen time se drita e tyre beri qe te shihja ty dhe te njihja dashurin. Dua qe drithijet e imazhit tend te pikturohen mbi shpirtin tim si denim per dashurin e humbur. Dua qe endrren time nga buzet e mia memec ta klith dhe thembjes ti ve emrin tend qe ta kem gjithmon me vehte.Dua ate qe skam, e ate qe s'dua, ate qe jam. Dua te fle i qet ne krahet e tua sepse ne zgjim me vret fjala te dua...

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2005 11:53
artidr
Anëtar Aktiv

KLITHMA IME

Une do te vdes,
kot lutesh te zgohem nen kete hark te kuq te perendimit ku pisha digjen,e kote t'i ngjallesh akrepat e muget te ndjenjes ne kete ore.
Sepse kam rene,kam rene prej kohesh,E madhe,me zhurme,e vrare kam rene,me nje plage te kuqe qe e shihja vetem une.Oh,me zhurme,me shume zhurme kam rene,i pakallur kam rene,mbi kete toke kam rene.
Dhe askush s'e pa ku ra ulerima ime e Dashur,askush s'e degjoi,askush nuk e di ku endet tani ajo,ku ulurin ulurima ime.Te kam prane Shpirt im,plot muskuj.E ndjej doren tende te zgjatur permbi trupin tim,doren tende te embel qe me pershkruan gjith trupin tim,doren tende te lutur,dhe buzet e tua shpirtndjellese i prek, i degjoj me zemer.Por..une kam rene,une po shuhem ngadale,nen peshen e trupit tim shpirt qe po ftohet
te gjakut tim qe po ngrin ne deje, ndersa klithmat e tua degjohen ne brendesine e shpirtit tim......

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2005 00:33
Ora tani: 00:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Letër dashurie....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar