artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512
|
Prape me mungon Te me peshperin fjalet e tu embla Te ndihem me lehte ne dhimbje Prape me mungon Sikur fati,te pafatit Sikur drejtesia,per te gjykuarin Dhe, prape me mungon Sikur lulja,pranveres se vone, te ngadalshme dhe te ftohte Sikur qiri dhomes se erret Dhe prape me mungon
Sikur aroma e vjollces ne pranver Dhe prape me mungon se
ti je jeta ime tjeter me nuk kam, je hena qe me ndriqon,je dielli qe me ngroh,je deti i kalter qe me gezon,je qielli me ye qe me frymezon,je bota me bukur qe zemren ma copton,je ajo qe desha je ajo qe dua je ajo qe enderroja te jetoja ne krahet e tua,je mbremja je mengjesi je jeta plot gezim,ti ti vetem ti je gjithcka per mua o shpirti im.Nuk dua te'te lendoj,nuk dua te me lendosh,dua me mall te me kujtosh,dua me lot e dashuri t'te them qe jam i joti pergjithmon vetem per ty.Bukuroshe nuk dua qe syte e tua te shkruar ti shikoj tjeter njeri,
dua qe bukurin tende te ma falesh vetem mua.
dua te me shohesh vetem mua ne endrrat e tua,
dua vetem un trupin tend ta prek ta ledhatoj,
dua vetem un jeten me ty ta kaloj.
Po i dua te gjitha keta o bukuroshe i dua heeeee,
sepse ti je vajza me e mrekulluaeshme ne bot me mahnit me bukurin tende o bukuroshja ime,me deh fare me buzeqeshje,me ben te qmendem me fjalet e tua me shpirtin e mire me zemern e kristalte qe ke.
O zot sa dua me ty te jetoj,qe gjithqka tenden un ta shijoj.o bukuroshe te lutem mos ma thuaj qe endrra ime nuk do te behet realitet,
se pastaj do vdes un dhe ne pllaken e mermerit te varrit tim do te shkruhet..DASHUROJ E DASHURUAN DHE VDEQ..
O kaltersia e syve te mi o bukuria e pa emerte Te Dashuroj shuuuum shuuuum shuuum deri ne vdekje shpirt vetem i joti do te jem.Mir bukuroshja ime
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|