Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > do e pranoni nje tirons ne forum
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kobra
Anetar i ri

Regjistruar: 11/03/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 15

Thumbs up

do e pranoni nje tirons ne forum

hi vajza dhe djem nga e gjithe bota ju pershendet Dor tironsi nga kanadaja,eshte hera e pare qe shkruaj dhe nuk e di se si do te me prisni.Jam 23 vjec dhe kam 1 vit ne kanada,uroj qe te jeni te gjithe mire kudo qe jeni dhe sa me shum fat dhe lek...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Mars 2003 08:36
kobra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kobra Kliko këtu për të kontaktuar me kobra (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kobra't! Kërko mesazhe të tjera nga: kobra Shto kobra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kobra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Kobra

Qenkam i pari qe po te uroj mirseardhjen ne kete forum te kendshem. Mendoj se do ja kalojme mire dhe do gjesh kenaqsi. Te uroj shendet dhe gezim.
Keni

Mesazh i vjetër 22 Mars 2003 09:08
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

e pranojme me kenaqesi mireseerdhe mes nesh dhe shpresoj t'ja kalosh kendshem

pershendetje

Mesazh i vjetër 22 Mars 2003 11:43
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Talking

Hmmm

Bah, edhe nje tironc me shume kishim mangut
Mire se na erdhe ( dhe ç'dreqin te pruni)

Mesazh i vjetër 23 Mars 2003 23:05
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kobra
Anetar i ri

Regjistruar: 11/03/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 15

Thumbs up

car ke me tironsat mer plak

maleminderit per mikpritjen plako,po nje gjo smora vesh ,ca te kan bo tironsit qe si paske qef,,,

Mesazh i vjetër 25 Mars 2003 01:59
kobra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kobra Kliko këtu për të kontaktuar me kobra (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kobra't! Kërko mesazhe të tjera nga: kobra Shto kobra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kobra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ola
Anetar i ri

Regjistruar: 22/03/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 13

dor tiransit

lere c'thote admirali mua per vete me pelqejne tiransit se edhe vete aty kam lindur pavartesisht se jam nga korca. hey dor po c'ben der ne kanada ti pse nuk vjen ketej nga ne, ne florida apo ke frike nga lufte qe pelciti. mos u bej merak se ne amerikanet nuk kemi gje me kanadezet, e kemi inatin vetem me saddam husseun.

bye,bye

ola

Mesazh i vjetër 25 Mars 2003 03:41
ola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ola Kliko këtu për të kontaktuar me ola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ola Shto ola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Re: car ke me tironsat mer plak

Citim:
Po citoj ato që tha kobra
maleminderit per mikpritjen plako,po nje gjo smora vesh ,ca te kan bo tironsit qe si paske qef,,,

Ore sme kane bo gje jo, se po te lexoxh bio-n time, do shohesh qe shkoja ne Tirane cdo dite. Por eshte figure me perqeshje, pra do te thote qe e kisha me shaka.

Mesazh i vjetër 25 Mars 2003 04:42
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Florida

Ola, po mua nuk po me fton ne Florida?

Mesazh i vjetër 25 Mars 2003 04:43
ola
Anetar i ri

Regjistruar: 22/03/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 13

Smile

admiralit

si nuk te ftoj o admiral une njerez dua se kam ngelur vetem ketu kur te dal te te pres ne aeroport ler ore dhe date dhe une jam atje
bye ola

Mesazh i vjetër 26 Mars 2003 08:28
ola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ola Kliko këtu për të kontaktuar me ola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ola Shto ola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Re: Oles

Citim:
Po citoj ato që tha ola
si nuk te ftoj o admiral une njerez dua se kam ngelur vetem ketu kur te dal te te pres ne aeroport ler ore dhe date dhe une jam atje
bye ola

Rrofsh me fjalen e mire. Faleminderit.

Mesazh i vjetër 26 Mars 2003 11:12
Ora tani: 05:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > do e pranoni nje tirons ne forum

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar