Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Mbrapa ne Kohe
Gjithsej 9 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Mbrapa ne Kohe

Ne rast se do ishte e mundur te kthenit kohen mbrapsh cfare do te benit ndryshe ne jeten tuaj apo me veten tuaj?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 18:44
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

nje jete te re me ket mendje qe kam sot te filloja jeten nga e para

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 18:49
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Sikur ta ktheja kohen mbrapsh sdo ndryshoja asgje sepse po te ndryshoja ateher sdo ishte jeta ime do ishte e dikujt tjeter dhe pse me vuajtje gezime zhgenjime me genjeshtra ...kjo eshte jeta ime dhe sdo doja ta nderroja kurre...

Modifikuar nga BIONDIA datë 12/10/2009 ora 21:32

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 21:21
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Sikur ta ktheja kohen mbrapsh sdo ndryshoja asgje sepse po te ndryshoja ateher sdo ishte jeta ime do ishte e dikujt tjeter dhe pse me vuajtje gezime zhgenjime me genjeshtra ...kjo eshte jeta ime dhe sdo doja ta nderroja kurre...

sdo doje te ndryshje asgje asgje

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 21:39
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

sdo doje te ndryshje asgje asgje

besoj se e kam shkruar shqip qarte dhe bukur ASGJE ...

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 21:47
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Talking

Citim:

besoj se e kam shkruar shqip qarte dhe bukur ASGJE ...

he ishte me kuj kjo apo ashtu

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 21:52
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:

Jam dakort me ty biondia...Por vetem nje njeri i plote si ty do thoshte e do pranonte realitetin e vet...ashtu sic ka rrjedhur...

Pastaj cecili prej nesh kalon momente te bukura dhe momente te veshtira ne jete..

Te gjitha jane rezervuar per qenien njerzore...nje zhgenjim, nje genjeshter,nje gezim na ben me te rritur...Heres tjeter mundohemi ta kalojme dhimbjen me lehte...

Me kujtohet nje shkrim i nje gazetari te njohur francez i cili shpjegon shume qarte se kur ishte i ri i jepte shume rendesi edhe nje foto-je, nje komenti ne nje magazine apo paraqitjes se tij...kur nje moment kritik te jetes se tij pesoi nje tronditje te madhe ne jeten e tij private (humbjen e vajzes se tij) tha;- tani s'ka me rendesi detaja per mua por thelbi...perpara asaj qe me ndodhi te tjerat jane gjera te vogla...

C'est la Vie.

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 22:54
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Jam dakort me ty biondia...Por vetem nje njeri i plote si ty do thoshte e do pranonte realitetin e vet...ashtu sic ka rrjedhur...

Pastaj cecili prej nesh kalon momente te bukura dhe momente te veshtira ne jete..

Te gjitha jane rezervuar per qenien njerzore...nje zhgenjim, nje genjeshter,nje gezim na ben me te rritur...Heres tjeter mundohemi ta kalojme dhimbjen me lehte...

Me kujtohet nje shkrim i nje gazetari te njohur francez i cili shpjegon shume qarte se kur ishte i ri i jepte shume rendesi edhe nje foto-je, nje komenti ne nje magazine apo paraqitjes se tij...kur nje moment kritik te jetes se tij pesoi nje tronditje te madhe ne jeten e tij private (humbjen e vajzes se tij) tha;- tani s'ka me rendesi detaja per mua por thelbi...perpara asaj qe me ndodhi te tjerat jane gjera te vogla...

normale ajo qe me gjerat qe kalojme i kemi mesim per jete po sbesoj se cdo njeri nga ne do donte te ndryshonte dicka nga jeta

te jeni te sinqerte sme pelqejne njerezit q enuk shprehen si mendojne fallso

C'est la Vie.

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 23:01
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Shume gjera. Mundesisht te kthehesha mbrapsh ne moshen 14.  Aty fillon devijimi nga ajo c'kam deshiruar te behesha ne jete. Jam shume e sigurt qe jeta ime do ishte shume me ndryshe. Me e mire? Nuk mund ta them.

Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Po te ktheja kohen mbrapsh do doja te isha serish femije te strukesha si dikur ne krahet e prinderve te mi me merr malli shume per ate periudhe kohe

AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Mbrapa ne Kohe

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar