Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit > Gezuar ditelindjen krijuesit te ktij forumi...! LEJE SE E PASKA KURTI
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Gezuar krijuesit te ktij forumi...!

Gezuar dhe 100 vjec Fajtor meqe e lexova ne nje teme se ke ditlindjen sot!

Se di sa vjec ben po do te ishte kortezi te na e tregoje...bafsh qejf e kalofsh mire....nga kolegu!

HAPPY BIRTHDAY !!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 14:43
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Ou paska dite pushimi sot pse sthua ti Lezha sidomos mbas dites se hashures lool

edhe 100 Faje auguri !!!!

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 14:52
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Eh moj Devil...kshu kujton ti po shyqyr qe ka ditlindjen faja edhe ndryshojme muhabet....:p

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 14:54
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

eeee dua party une ... u lodha tu thene auguri e asnji te qerasme deri me sot .... ditelindje koti

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 14:57
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
eeee dua party une ... u lodha tu thene auguri e asnji te qerasme deri me sot .... ditelindje koti

Ca u lodhe ti ?

Sa te vij une ne Shqiperi do ndryshosh mendim per jeten...

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 15:04
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

ja e dhurata ime per Fajen ... ja kam premtu dhe i mbaj premtimet une

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 15:05
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Late nam. Ditelindjen nuk e kam une, ate e gjeta midis jush

S'merr dot i shembull robi. Pale, me kte titull bombasti, thashe kush o krijuesi, paska ardh Dhjetori prape...

P.s. Megjithate mire qe u kujotva se ka ca ditelindje kte jave qe do i kisha harruar. Hic mendja...

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 15:10
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Late nam. Ditelindjen nuk e kam une, ate e gjeta midis jush

S'merr dot i shembull robi. Pale, me kte titull bombasti, thashe kush o krijuesi, paska ardh Dhjetori prape...

me shkoj dhurata kot

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 15:11
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

heheh, nese e ke sot, gezuar fajtor
paskemi nje gje in coment at least
same here
por une i kam train edhe familjen gjithmone te mos me merzisin kurre me urime ditelindjesh. thjesht kshtu me pelqen
nuk jam i sigurt a kam lind me 23 mars apo 24, meqe ka qene vone rreth 12 nates, (accordin to my parents) pavarsisht se ne certifikat thoshte 23

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 15:54
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Po kshu po. Tani paskemi ditelindje me verte.

100 vjeç kurti.

Mesazh i vjetër 23 Mars 2010 16:12
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit > Gezuar ditelindjen krijuesit te ktij forumi...! LEJE SE E PASKA KURTI

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar