Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje qe i intereson vajzave. Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 2.33.
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lusinda 16
Anetar i ri

Regjistruar: 08/12/2003
Vendbanimi: London
Mesazhe: 7

Nje pyetje qe i intereson vajzave.

Hey!!!
Une kam 5 vjet qe jam larguar nga shqiperia. A mund te me thoni se kush qytet i shqiperise i ka djemte me hot?
Ju lutem nese nuk e keni bezdi me dergoni ndonje pergjigje.
Thanx
Lusinda xxx

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2003 17:35
Lusinda 16 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lusinda 16 Kliko këtu për të kontaktuar me Lusinda 16 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lusinda 16 Shto Lusinda 16 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lusinda 16 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Do te isha pergjigjur me qejf po ta kisha ditur => kam me shume kohe se ty qe jam larguar nga shqiperia

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2003 17:42
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
fjori
Anetar i ri

Regjistruar: 24/11/2003
Vendbanimi: ne toke
Mesazhe: 20

me hot e fantazi seksuale jon tironsit, ti provoje e do flasim .

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2003 18:20
fjori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fjori Kliko këtu për të kontaktuar me fjori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: fjori Shto fjori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fjori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

Me Romantik,Sweety e Hot jan Vlonjatet

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2003 20:40
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHkodrane Per Merak
Anetar i ri

Regjistruar: 11/12/2003
Vendbanimi: EUROPE
Mesazhe: 27

LUSINDA

DJEM HOT jane te gjithe shqiptaret/por vendin e pare e kan shkodran ,edhe kete nuk e tham une si shkodrane po e thot shumica e vajzave shqiptare/sorry boys/

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2003 23:43
SHkodrane Per Merak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHkodrane Per Merak Kliko këtu për të kontaktuar me SHkodrane Per Merak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHkodrane Per Merak Shto SHkodrane Per Merak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHkodrane Per Merak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Don_Mondi
papuns

Regjistruar: 14/05/2003
Vendbanimi: uk
Mesazhe: 43

nuk ke pyll pa derra thote nje fjal e vjeter

ke te mir e te kqij po ne pergjithsi ne jemi te mire te gjith si shqiptar

une pak me mir se te tjeret po pak rendesi ka

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2003 18:54
Don_Mondi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Don_Mondi Kliko këtu për të kontaktuar me Don_Mondi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Don_Mondi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Don_Mondi Shto Don_Mondi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Don_Mondi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

jo Lusi jo mos i beso atyre se jan genjeshtar te medhenj

O Lusi mos i degjo kto antaret e tjere t forumit se jan genjeshtar shum , me beso mua qe me ardhte djali gjalle nuk kam genjyer kurre. Qe thua ti ne djemt nga elbasani jemi jo vetem hot por ene shume qeflinj , nese do te bash qejf njifi me elbasanllinj. Te siguroj nuk do zhgenjehesh , nese nuk beson po te jap adresen e disa vajzave qe mund ta vertetojn 100 %. Ciao yllo ,po iki tani se kam shum vap ( nuk e di nese po kuptohem ) Tung nga DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2003 21:48
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Citim:
Po citoj ato që tha ComeAsYouAre
Me Romantik,Sweety e Hot jan Vlonjatet

Mos me bej te dyshoj ne faktin qe je nga Vlora,sepse kam pershtypjen qe nuk i njeh aspak....
Romantik???
Sweety???
Gjithcka te mire e kan vetem keto te fundit i kane me teper mungesa....

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2003 12:43
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
S.l.
Anetar i ri

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Danimarke
Mesazhe: 28

Fieri Fieri Fieri Fieri Fieri

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2003 14:30
S.l. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të S.l. Kliko këtu për të kontaktuar me S.l. (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: S.l. Shto S.l. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto S.l. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

ADELAIDA keto qe shkruajta me siper me shume i perkasin vetes sime dhe une meqe jam vlonjat i shkruajta ok?

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2003 15:46
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Nje pyetje qe i intereson vajzave.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar