Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Talking

" Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Tani ideja e kesaj teme eshte te pershkruajme diten e sotme me kenget qe kemi degjuar gjate saj...por dhe per te marre vesh ca ' gossip ' nga jeta juaj si thashethemexhinj qe jemi

Une po ve ca situata per te cilat mund te pergjigjeni por ju shtoni dhe tjera po te doni se gjate nje dite ç'fare s'na ndodhin 

S'eshte e thene qe ti pergjigjeni te gjithave mjafton dhe njeres

- U ngrita ne mengjes e po degjoja ...

- Ne iPod-in tim sot kam vene keto kenge ...

- Isha ne makine e po degjoja radio /cd ...

- Kam gjithe diten qe kendoj me mendje ...

- Jam i/e merzitur, gezuar, pergjumur, melankolik etj e po degjoj ...

- Jashte eshte shi, diell, ftohte, ngrohte e une degjoj ...

- Sapo shkarkova nga interneti ...

- Jam diku jashte ne nje bar e degjohet ...

- Tani sapo ndeza stereon, pc, radion e po degjoj ...

- Eshte darke vone : kam, s'kam gjume...po degjoj ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 18:28
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

TEUTA SELIMI DHE ADNAN DACI

Mesazh i vjetër 07 Janar 2011 21:21
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Elita 5 - Simfonia e detit

Rrefimet e tjera me kenge i keni:
http://www.forumihorizont.com/showt...&threadid=13850

Mesazh i vjetër 08 Janar 2011 16:45
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Stranger by the day

Mesazh i vjetër 08 Janar 2011 21:23
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

vetem me nje ndryshim i ngjaje atij ....

EVI RECI FT FLORI - I NGJAN ASAJ

Mesazh i vjetër 09 Janar 2011 02:11
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Lightbulb

The Doors - The Spy

I know your deepest secret fear.
I'm a spy, I can see, what you do, and I know....

" dhe Ti, duhet te dish qe U are my Dream! " - I...

http://www.youtube.com/watch?v=BjVI8q0Sk2o

ps: Mezi po pres ta takoj te merkuren.

Mesazh i vjetër 11 Janar 2011 00:39
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

!!!

Mesazh i vjetër 11 Janar 2011 12:39
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Somewhere over the Rainbow

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

Evakuhoni stresin me kete kenge o njerez!

Mesazh i vjetër 19 Janar 2011 15:33
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antip@tre@
miStreCe

Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Mesazhe: 1505

Patricia Kaas - Mon Mec a Moi

Mesazh i vjetër 21 Janar 2011 16:30
Antip@tre@ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antip@tre@ Kliko këtu për të kontaktuar me Antip@tre@ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antip@tre@ Shto Antip@tre@ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antip@tre@ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

http://www.youtube.com/watch?v=4UHlKffAO80

Irma Libohova - Prap tek ti do te vij

Mesazh i vjetër 23 Janar 2011 03:37
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar