Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > Volejboll > volejbolli kerkon trajner pasjonantedhe profesjonal
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Plepi
Anetar i ri

Regjistruar: 16/10/2007
Vendbanimi: Cte duhet ty
Mesazhe: 14

Angry

volejbolli kerkon trajner pasjonantedhe profesjonal

Pershenedje

Kur shikoj volejbollin ne kete gjendje qe eshte katandisur me thene te verteten me vjen shume keq.Une jam ne nje moshe te viteve kur luante volejboll Dashamir Fagu ,Kreshnik Tartari ,Ylli Tomorri ,SHaban Uka etj etj etj ...... ne keto kushte dua te hap nje teme :

Aduhet te jete Ylli Tomorri trajner i kombetares se volejbollit kam bindjen e plote se vetem dhe vetem ky pra Ylli mund ta beje kete pune me serjozitet dhe pasjon

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2007 19:39
Plepi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Plepi Kliko këtu për të kontaktuar me Plepi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Plepi Shto Plepi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Plepi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > Volejboll > volejbolli kerkon trajner pasjonantedhe profesjonal

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar