Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Nostalgji per Fotot e femijerise!
Gjithsej 16 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Nostalgji per Fotot e femijerise!

Mundohuni me aq sa keni mundesi te na dergoni disa foto kur ju keni qene ne moshe te vogel.

Do shtoja edhe dicka tjeter per te gjithe ato anetar qe kane derguar fotot e tyre tek "Arti figurativ"qe, ti postojn edhe njehere keto foto ne kete nenforum.

Vazhdim te mbare...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 02:32
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

:)

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re picture 3.jpg
Ky file është shkarkuar 2222 herë.

ja te vej une nje foto kur kam qene e vogel
po kam hall mos me marrin mesysh lol
rrishja gjithe diten duke lojt me kukulla

Mesazh i vjetër 20 Prill 2004 05:30
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Talking

Nese nuk beni mashallah mos e hapni.

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re ai.jpg
Ky file është shkarkuar 1979 herë.

Po he nje here keni ndonje verejtje ketu?

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2004 22:57
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bebushi kolopuci.jpg
Ky file është shkarkuar 1892 herë.

Nuk lejoj njeri qe te me shaj
Shikoni ,studjoni dhe po te doni beni komente ( pres vetem ato te mirat )

PS : Hirushe rradha jote

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 21:05
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re lorie e vogel.jpg
Ky file është shkarkuar 1828 herë.

ja dhe une.kam qene 1 vit .

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 23:07
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re te gjtihe se bashku 001.jpg
Ky file është shkarkuar 1471 herë.

Adela e mbajte fjalen. Te lumte.

Ja edhe une kur kam qene e vogel. Mami me thoshte perhere kur kam qene e vogel, qe me kishte gjetur ne ferra duke me lepir gjarpri dhe me kishte zbuluar vetem nga syte. Qe ta dini ju shok dhe shoqet e mija edhe sot e kesaj dite syte i kam te medhejn por ama kane lezet.

Indriti marshalla shume i bukur paske qene.

Adela te me shikosh tani do me besoje, te te them te drejten je si kukull aty, pak e habitur, pale cfare ke qene duke menduar!!

Lorie zemer s'di cfare te te them edhe une si Adela i pelqejs shume femijet. bukuroshe ke qene e vogel. Marshalla mos te ju mar ne sysh.

PO une si ju dukem??

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 23:42
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re foto.jpg
Ky file është shkarkuar 1317 herë.

Ok

Mesazh i vjetër 24 Korrik 2004 16:37
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re plloshtan.jpg
Ky file është shkarkuar 1314 herë.

Ja erdhi koka e "Engjell Plloshtanit"...

Mirekuptim

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2004 01:37
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re rubia_chica.jpg
Ky file është shkarkuar 1229 herë.

darke i vogëlúshe, i bjond edhe i sherrét

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2004 03:36
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

ja dhe une e vogel

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re rezi bimba.jpg
Ky file është shkarkuar 1068 herë.

aman o zot qe ateher doja çante une :p:p

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2004 14:51
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Nostalgji per Fotot e femijerise!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar