Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Tatuazhet ....... !?
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Antip@tre@
miStreCe

Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Mesazhe: 1505

Question

Tatuazhet ....... !?

Cili esht mendimi juaj per tatuazhet ?
i pelqeni apo jo ?
nqs po , keni tatuazh apo ka mbet thjesht
1 deshir e parealizuar ?
nqs keni cfar imazhi figure keni zgjedhur dhe pse .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2010 01:57
Antip@tre@ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antip@tre@ Kliko këtu për të kontaktuar me Antip@tre@ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antip@tre@ Shto Antip@tre@ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antip@tre@ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

I kam frike gjilperat ...keshtuqe tatuazhin ne enderr ta shoh ...
doo kisha deshire dicka te vogel,por e di qe pendohem shpejt...ndaj me mire ncuqqqqqqqqq

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2010 02:16
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Larg qofte.

As tek te tjeret nuk me pelqejne. Nejse ca i bejne per te mbuluar defektet.

Pff nje flutur ne bythe psh. Jak

Keta ispaniket shkruajne emrat e familjareve, burre, femije grua. Apo s'jane besnike. Ncuq kurre nuk shkojne me tjeter. NO mor than 20 bucks per case.

Po ore, nuk shiten me cope.

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2010 04:07
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Nuk i kam qejf, por nuk i dihet. Dhe po bera ndonje mikroskopike, jo ne vend te dukshem. Cfare mund te beja? As e kam idene tani per tani.

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2010 04:27
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Larg qofte.

As tek te tjeret nuk me pelqejne. Nejse ca i bejne per te mbuluar defektet.

Pff nje flutur ne bythe psh. Jak

Keta ispaniket shkruajne emrat e familjareve, burre, femije grua. Apo s'jane besnike. Ncuq kurre nuk shkojne me tjeter. NO mor than 20 bucks per case.

Po ore, nuk shiten me cope.

Hahahahahhahahaha e vertete Ced. Lol sa Po qesh.

Une s'kam tatoo, kam vetem nishane qe kur kam lindur. I love them.

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2010 17:34
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Me pelqejne si jo sidomos kur kane dhe nje kuptim, lidhen me dicka te kujtojne dicka etj etj

Shyqyr zotit teknologjia ka ec tani mund te eksperimentosh mund te besh tatoo 1 mujore 3 mujore ose te perhershem ne trup por dhe mund ti heqesh serish. Aktualisht kam bere 1 tattoo 3 mujore dhe po pergatitem shpirterisht te bej 1 te perhershem ndoshta.

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2010 19:47
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Me pelqejne si jo sidomos kur kane dhe nje kuptim, lidhen me dicka te kujtojne dicka etj etj

Shyqyr zotit teknologjia ka ec tani mund te eksperimentosh mund te besh tatoo 1 mujore 3 mujore ose te perhershem ne trup por dhe mund ti heqesh serish. Aktualisht kam bere 1 tattoo 3 mujore dhe po pergatitem shpirterisht te bej 1 te perhershem ndoshta.

Ver dhe nje veth atje. E di sa bukur duket?

Po shihja nje dje qe kishte vene nje vesh ne vesh. Kishte disa ne fakt tek i njejti vesh, po njeri ishte ca si me i madh dhe ishte me siper atje ku fillon kurba.

Jo keq xhanem p ajo i kishte ca veshe llapushe qe ta shpifte. vethet i duheshin asaj?

Nejse ti Angel ke guud fiicers dhe mund te vesh edhe veth edhe te besh tatoo, madje edhe ku te duash. Te shkon.

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2010 19:52
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Ver dhe nje veth atje. E di sa bukur duket?

ku atje?

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2010 19:57
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antip@tre@
miStreCe

Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Mesazhe: 1505

mua me pelqejn tatu dhe vet kam 1 te till
sjam ber pishman qe e kam ber
kam shenjen time te horoskopit

kuptohet sme pelqejn ekzagjerimet

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2010 22:04
Antip@tre@ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antip@tre@ Kliko këtu për të kontaktuar me Antip@tre@ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antip@tre@ Shto Antip@tre@ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antip@tre@ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
mua me pelqejn tatu dhe vet kam 1 te till
sjam ber pishman qe e kam ber
kam shenjen time te horoskopit

kuptohet sme pelqejn ekzagjerimet

Na trego foto qe te besojme.

Kam pare nje tatuazh qe me ka bere pershtypje. Trendafil, po shume i bukur, sa grushti. Por sidoqofte te pikturosh lekuren... Le qe mund te marresh ndonje hep C qe te cuditesh pastaj

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2010 22:21
Ora tani: 12:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Tatuazhet ....... !?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar