Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > Pirateria , çfare dini per të ?
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gledis
MINI Hacker

Regjistruar: 12/11/2005
Vendbanimi: Shkoder
Mesazhe: 26

Pirateria , çfare dini per të ?

Jam nje anetar i ri si nga mosha dhe nga regjistrimi . Nga mosha jam 14 vjec . Ne gjuhet programuese me mire di per pacalin . Kam nje liber per te te Agni Dikes te cilin jam duke e studiuar por kam ne plan qe pastaj te marr Visual Basic .Per piraterine nuk di shume gjera pervec ca gjerave baze te ms-dosit te cilat nuk jane krejtesisht pirateri .Do ju isha mirenjohesit te me tregonit gjithcka qe mundeni te me thoni . Kam nje koleksion te madh me programe te shkarkuara . Nuk do te pertoja aspak qe te bashkngjitja ndonje program qe doni . shpresoj qe pas pak kohesh te jem edhe une nje member i rendesishem sic jeni ju .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Janar 2006 03:07
Gledis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gledis Kliko këtu për të kontaktuar me Gledis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Gledis Shto Gledis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gledis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Pirateria eshte gje e keqe...

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 23:53
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gledis
MINI Hacker

E di

Kete e di por qe ta dish nuk te ben keq sepse mund te te mbroje ne raste te keqia . do te te isha mirenjohes po te dije ndone gje dhe te ma thoje

Mesazh i vjetër 16 Janar 2006 00:42
Gledis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gledis Kliko këtu për të kontaktuar me Gledis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Gledis Shto Gledis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gledis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Nese me ben nje pyetje me konkrete besoj se mund te te ndihmoj ndersa kur pyet per piraterine ne pergjithesi, ndoshta do mund te rrija e te flisja per ore te tera duke treguar eksperienca dhe historira te degjuara nga te tjeret. Keshtu qe behu me specifik dhe shpresoj te jem ne gjendje te te iluminoj sadopak.

Respekte...

Mesazh i vjetër 16 Janar 2006 15:24
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Pirateria eshte nje lloj profesioni qe ushtrohet kryesisht nga meshkujt (megjithese ka patur edhe femra qe kane dhene kontributin e tyre ne pirateri). Per te ushtruar kete profesion eshte e domosdoshme anija, grupi i punes dhe deshira per te grabitur...Nqs deshira dhe burimi njerezor ekzistojne profesioni kthehet ne zbavitje...
Ne rast se doni te perfitoni eksperience ne ushtrimin e piraterise kontaktoni me mua. Kam kontakte me disa grupe apo individe qe ne menyre te fshehte ose jo ushtrojne profesionin e piraterise..

Mesazh i vjetër 16 Janar 2006 18:47
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gledis
MINI Hacker

Si te mhysh tek kompjuteri i tjetrit ?

Nje nga ceshtjet e piraterise qe me perlqen me shume eshte per te hyre tek kompjuteri i tjetrit . do me benit nje nder shume te madh po te ma thonit se si behet .

Mesazh i vjetër 16 Janar 2006 19:20
Veterinary Psychiatrist

Pirate te atille si te tute kam dhe une disa, te cilet s'kane shume kohe qe kane dale nga biruca. Por meqe ti njeh, mund te mi prezantosh mua dhe une si organ i rendit qe jam, ti dorezoj ne vendin e duhur dhe ndoshta ngrihem ne grada dhe si pasoje edhe ne rroge

Pirateria eshte nje kult, nje subkulture, nje bote me vete. Vetem mos besoni dyqanet qe shesin rroba te firmes Hackers sepse piratet e internetit nuk kane kod veshjeje, jane njerez te cilet ne jeten e perditshme kane si gje te vetme te perbashket dashurine per kompjuterin...

Mesazh i vjetër 17 Janar 2006 01:07
Gledis
MINI Hacker

Po pse nuk po thote dikush dicka konkrete/

Ne te gjitha keto shkrime asnjeri nuk ka thene dicka konkrete pa ju fyer . Shpresoj qe te shkruani dicka me konkrete rreth hackerave . E di qe eshte ilegal po me beso se nuk te ben keq ta dish .

Mesazh i vjetër 17 Janar 2006 01:30
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Gledis
Nje nga ceshtjet e piraterise qe me perlqen me shume eshte per te hyre tek kompjuteri i tjetrit . do me benit nje nder shume te madh po te ma thonit se si behet .

Gledis, nuk me thua, si do te vinte ty po te hyja une apo nje tjeter ne shtepine tende si hajdute? Ne fund te fundit dhe ai/ajo qe hyn ne pc e tjetrit hajdut eshte.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 13:13
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gledis
MINI Hacker

per Admiralin

po une nuk po them me hi ne kompjuterin e nje njeriu qe nuk e njoh por tek nje shok thjesht per loje dhe jo per te vjedhur.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 20:18
Ora tani: 15:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > Pirateria , çfare dini per të ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar