Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > ndihme ebook/office 2006
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
condor
Anetar i ri

Regjistruar: 08/03/2006
Vendbanimi: korce
Mesazhe: 1

ndihme ebook/office 2006

miredita jam nje anetar i ri dhe e di qe ndoshta duhet te dergoj edhe une disa linke para se te bej kerkese ,te pakten per respekt,,por po kerkoj urgjentisht nje program per te downloaduar libra(ebook)nga interneti,sepse jam duke punuar mbi nje liber mbi kimine dhe matematiken.do tju isha mirenjohes nqs do te ishte e mundur te me gjenit nje pergjigje.faleminderit petrika.
ps.ai linku per te marre office2006 i ka skaduar koha .i lutem postuesit a mund ta postoje edhe njehere nqs se ka mundesi.
flm

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Mars 2006 15:36
condor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të condor Kliko këtu për të kontaktuar me condor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: condor Shto condor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto condor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Shoku Condo. Mireseerdhe ne forumin tone te varfer dhe te pasur njekohesisht. Per problemin e pare ne lidhje me e-books, ato mund ti shkarkosh me cfaredo lloj programi P2P si psh Kazaa, LimeWire, E-Donkey etj etj. Mjafton qe dikush ti ket bere share... Nuk ka ndonje program specifik per te kerkuar e-books me sa di une. Shpresoj qe te kete prandaj po gjetet postojeni dhe ketu informacionin...

Per problemin e dyte, http://rapidshare.de/files/13693514/Office.kgb.html eshte linku per Office 2006 dhe sic e thash dhe ne postimin e kaluar, te duhet nje kompjuter mjaft i shpejte perndryshe do te duhen nja dy dite pa ndalim qe te behet unzip i gjithe arshivi. Kur te mbarosh se beri unzip arshivin, shkarko dhe kete http://www.megaupload.com/?d=XPILNANK dhe zevendesoje me ate te arshivit dhe pastaj instalim te mbare te Office 2006.

Dhe e fundit, per te kerkuar dicka ketu nuk ka nevoje te postosh mesa di une. Mjafton te kontribosh here pas here me informacione ose dhe me ndonje program te nevojshem...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Mars 2006 14:00
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > ndihme ebook/office 2006

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar