Piktor
Artist
Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Iphone nuk hap flash objects.
Kam ca kohe qe i vij verdalle Samsung INNOV8 por s'ma mbush mendjen. Per gjerat qe hap eshte shume me i mire se iPhone.
Mos harroni kurre se te gjitha produktet Apple jane bere qe te mbajne perdoruesin rob te asaj firme. Kenget nuk i hedh dot ne telefon pa kaluar nga iTunes, filmat i do ne format te veçante, etj. Per mua te gjitha produktet Apple jane per te hedhur ne plehra. Te VETMIN aspekt pozitiv qe kane eshte software. Por çfare duhet software i shpejte kur telefoni nuk fnksionon per gjerat baze. Imagjino qe njerezit kane filluar te shkruajne neper email "Any typo is due to iPhone writing".
Nese ka akoma njerez qe duhet te blejne telefona do i ftoja te evitojne sa me shume produktet touch screen, sepse telefoni eshte nje mjet dore, ku ke nevoje te prekesh butonat. Touch screen do krijojne gjithmone probleme ne shkrim dhe perdorim. Mos u genjeni nga çmimet e larta dhe teknologjite e bukura, sepse nje telefon i keq (me touch screen) redukton deshiren per te komunikuar. Me se shumti te nxin jeten me typo dhe duhet te ndalosh ecjen qe te besh nje numer.
P.s. typo = gabime germash kur shkruan
Une kam hequr dore nga touch-et telefona. Tash kam nje nokia te thjeshte qe harroj kur e kam karikuar heren e fundit.
Kam nje tablet kinez qe i ka te brendeshmet si ipad dhe identik ne shpjetesi. E kam provuar edhe me 3G eshte mjaft i shpejte.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|