Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Nje grindje te Politika...
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
arturm
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195

Ju pershendes

Te nderuar bashkatdhetare.

Marr pjese ne disa forume ketu ne Itali, dhe ju siguroj qe intelekti im eshte pasuruar shume qe kur frekuentoj keto forume.

Ne pergjithesi jane forume "teknike" qe me interesojne per tema te ndryshme si ligjshmeria e emigracionit, administrata bashkiake, shoqata konsumatoresh etj.

Frekuentimi i tyre ka pasuruar shume njohjet e mia, dhe me ka sherbyer edhe per te zgjidhur shume halle burokratike. Ke qejf te flasesh me persona te kulturuar, te qete, ku behen edhe debate, por gjithmone konstruktive. Me nje fjale eshte nje kenaqesi te shkembesh mendime, ose te "kalosh" kohen virtualisht me keta anetare forumesh.

Me te njejtin qellim u anetaresova edhe ne kete forum, duke menduar qe te shkembej mendime me patriotet e mij, te qajme hallet, te kerkojme zgjidhje problemesh, etj.

Cfare gjeta? Nje koshere bletesh, qe vetem gumezhin nga zhurma. NUK KAM GJETUR NJE NJERI DERI TANI TE ME PERMENDI NJE NEN TE NJE LIGJI POR VETEM SHARJE, OFENDIME, PSEUDOTRADHETARE E PSEUDOPATRIOTE, PSEUDOKOMUNISTE E PSEUDOBALLISTE etj etj etj.

Per te arritur tek kjo "zenie" e fundit, E TURPSHME, nderrmjet Heroit dhe Kontinentit ku pari tregoi edukaten e tij, i dyti (me shume "inteligjence") ju pergjigj me te njejten monedhe.

A nuk keni turp o djema, te arrini ne kete pike per nje debat virtual. Po te takoheni balle per balle ju te dy cfare do beni, do qelloni me pistolete njeri tjetrin?

Une nuk dua te justifikoj as njerin as tjetrin, t'ju vije turp te dyve, sepse ketu ka vajza dhe nena qe lexojne keto rreshta. A do t'ju pelqente ju ti lexonin keto rreashta nenat dhe motrat tuaja? Une mendoj qe jo. E pra, pse nuk mendoni ne te njejten menyre edhe per femrat qe frekuentojne kete forum?

Nejse, u zgjata pak si shume. Personalisht nuk me intereson te ndjek me kete forum sepse e konsideroj si kohe te humbur (ky eshte mendimi im personal dhe nuk ka pse ti ngelet qejfi ndokujt), prandaj ju pershendes duke shpresuar qe te kuptoni qe gjaku i nxehte nuk e ka cuar asnjehere perpara njeriun. BOTA ESHTE E GJAKFTOHTEVE.

Pershendes ne menyre te vecante edhe ndonje forumist me te cilin, per fat, kam bere debate konstruktive.

Pershendetje dhe ju uroj me gjithe zemer shendet dhe fat.

Arturm

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 02:06
arturm nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arturm Kërko mesazhe të tjera nga: arturm Shto arturm në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arturm në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
varka
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 27/04/2004
Vendbanimi: canada
Mesazhe: 685

MMMMM mos e jep veten keshtu shoku im artum, ndodh nganjehere qe edhe jemi zene edhe jemi share por kjo do te thote qe te pergjithsosh te gjithe anetaret e forumit si dhe vlerat e tij.
Une kam vite ne kete forum dhe kam si dhe ty pakenaqesi por tu kthej krahet anetareve te tjere te cilet mund te perfitojne dicka nga vlerat(antivlerat pa ofeze se njerez jemi) kjo sme duket e drejte.
Prandaj te bej thirrje ty te parit qe te reflektosh per ato qe ke shkruar me lart dhe te vazhdosh me kontributin tend si dhe te gjithe anetareve te tjere(perfshi dhe veten) qe dallimet politike raciale fetare krahinore gjinore te mos behen shkak qe "vellazeria" midis nesh te prishet .

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 05:02
varka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të varka Kliko këtu për të kontaktuar me varka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: varka Shto varka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto varka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
HERO
vampir

Regjistruar: 06/08/2005
Vendbanimi: topana
Mesazhe: 412

I terhheq vemendjen moderatorit se Pseudonimi im ne shkrimin e Artum eshte keqperdorur,duke e prezantuar si fakt te kryer qe une paskam natyre konfrontuese,dhe qe qenkam i paedukate,pa pas parasysh faktin qe une u sulmova dhe u fyeva personalisht dhe perseri nuk ofendova njeri por dhashe nje paralajmerim,dhe nuk u mor parasysh dhe duke pare qe moderatoret nuk nderhyne une ju pergjigja kontinentit me te njejten monedhe.

Nqs une do tju quaja konfrontues dhe i paedukate do ta fshinit postimin tim i dashur moderator??????????
natyrisht qe po.
atehere perse nuke fshihni kete teme te kote?????????

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2007 21:38
HERO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HERO Kliko këtu për të kontaktuar me HERO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: HERO Shto HERO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HERO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Citim:
Po citoj ato që tha HERO
I terhheq vemendjen moderatorit se Pseudonimi im ne shkrimin e Artum eshte keqperdorur,duke e prezantuar si fakt te kryer qe une paskam natyre konfrontuese,dhe qe qenkam i paedukate,pa pas parasysh faktin qe une u sulmova dhe u fyeva personalisht dhe perseri nuk ofendova njeri por dhashe nje paralajmerim,dhe nuk u mor parasysh dhe duke pare qe moderatoret nuk nderhyne une ju pergjigja kontinentit me te njejten monedhe.

Nqs une do tju quaja konfrontues dhe i paedukate do ta fshinit postimin tim i dashur moderator??????????
natyrisht qe po.
atehere perse nuke fshihni kete teme te kote?????????

Hero, ka dy opsione kur tema mbyllet:

1- Kur kerkohet mbyllja nga hapesi i saj.

2- kur eshte jasht standarteve qe ka rregullorja e forumit.

Tashi qe ai ka thene se je konfrontues dhe i paedukate, nuk perben thyerje te rregullores. Ka me dhjetra mesazhe qe perdorin keto fjale dhe nuk mund te fshihen mesazhet(temat) ku keto fjale perdoren.

Arturm ka dhene mendimin e vet dhe ti mund te japesh mendimin tend kundrejt asaj qe ai ka thene per ty por kjo ste lejon te na trgosh se si ta bejme punen e moderatorit.

Per mendimin tim, duhet ti harroni kontradiktat qe keni pasur me njeri tjetrin, po flas per te gjithe, dhe mundohuni te beni diskutime konstruktive e jo personale. Ne kete menyre do te kemi edhe ne deshire tju lexojme. Eshte bere sikur anetaret mezi presin qe dikush te beje nje gabim dhe direkt versulen dhe protestojne sikur erdhi fundi i botes. Le te mesojme te merremi vesh dhe te bejme dicka me velere duke dhene mendimet tona ne forum, sado qe ju duket sikur forumi eshte i pavlere dhe nje vend vetem per tu argetuar, harroni qe lexohet cdo dite nga dhjetra e qindra lexuaes te cilet vine per te lexuar dicka mbreselenese e jo muhabete personale midis anetareve.
Nuk desha tu bej moral, por desha vetem te shpreh mendimin tim per gjithe zenkat qe jane bere ne forum.

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2007 23:27
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
HERO
vampir

Regjistruar: 06/08/2005
Vendbanimi: topana
Mesazhe: 412

Question

lezha

e para temen mbylle se eshte ne nenforumin e gabuar.e dyta hidh ne sy verdalle dhe shiko kush po shane,une sado qe ta kam bere te ditur akoma ti nuk ke marre masat kunder kontinentit,une po pres ,nuk po i pergigem budalleqeve te kontinentit,por per sa kohe?

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2007 12:54
HERO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HERO Kliko këtu për të kontaktuar me HERO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: HERO Shto HERO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HERO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Me falni per cfar edukate po flisni ketu?
Une qe rralle shkruaj tek politika erdha dhe i permenda Heros shprehjen e tij ne lihdje me Janullatosin qre ka thene'' me mire i puth bythen Janullatosit...etj. ''
Por qe Hero te me shaje nga familja...kete gje un nuk e toleroj.
Une e solla postimin e Heros, tjeter pune se e kane fshire dhe te thuhen ato fjale per nenen time, kurren e kurre nuk e toleroj.
Nga ana tjeter, po kete Hero qe kerkon te hiqet si zoteri tani, une edhe tani qe po shkruaj nuk e kam share kurre nga familja, as nga e jema e tij. As ne privat nuk e kam bere kete gje.
Po te kete nje fije burrerire, Hero le ta deshmoje vete kete qe po them.

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2007 22:53
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Re: Ju pershendes

Citim:
Po citoj ato që tha arturm

sepse ketu ka vajza dhe nena qe lexojne keto rreshta.

Shume te drejte ke Arturm, por ato vajza dhe sidmos ato nena lexojne ketu sharjet e nje fare Hero-je, sharjet me te ulta, te cilat une as vete Heros nuk mund t'ia them.

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2007 00:50
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Kur shqiptaret te dijne te respektojme mendimin ndryshe te njeri tjetrit,mbase nje ere e mbare do te fryje ne hapesirat mbareshqiptare.

Arturm te vafte mbare andej nga ku ke gjetur njerez qe dijne te te repektojne,por edhe ti respektosh ata!Perfito sa me shume nga dijenite e njerezve te kulturuar,sepse koha e lire nuk duhet kaluar me debate boshe.Natyra jote si person te nderoi edhe ato pal kohe qe ishe pjestar i ketij forumi te zhurmshem ku zjen debati,por here here edhe teperohet nga ne.Se c'i bene keta jemi ne shqiptaret.

Te uroj shendet e lumturi ne jete!

Me respekt IQVlora

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2007 18:44
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Nje grindje te Politika...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar