arturm
Veteran ne forum
Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195
|
Ju pershendes
Te nderuar bashkatdhetare.
Marr pjese ne disa forume ketu ne Itali, dhe ju siguroj qe intelekti im eshte pasuruar shume qe kur frekuentoj keto forume.
Ne pergjithesi jane forume "teknike" qe me interesojne per tema te ndryshme si ligjshmeria e emigracionit, administrata bashkiake, shoqata konsumatoresh etj.
Frekuentimi i tyre ka pasuruar shume njohjet e mia, dhe me ka sherbyer edhe per te zgjidhur shume halle burokratike. Ke qejf te flasesh me persona te kulturuar, te qete, ku behen edhe debate, por gjithmone konstruktive. Me nje fjale eshte nje kenaqesi te shkembesh mendime, ose te "kalosh" kohen virtualisht me keta anetare forumesh.
Me te njejtin qellim u anetaresova edhe ne kete forum, duke menduar qe te shkembej mendime me patriotet e mij, te qajme hallet, te kerkojme zgjidhje problemesh, etj.
Cfare gjeta? Nje koshere bletesh, qe vetem gumezhin nga zhurma. NUK KAM GJETUR NJE NJERI DERI TANI TE ME PERMENDI NJE NEN TE NJE LIGJI POR VETEM SHARJE, OFENDIME, PSEUDOTRADHETARE E PSEUDOPATRIOTE, PSEUDOKOMUNISTE E PSEUDOBALLISTE etj etj etj.
Per te arritur tek kjo "zenie" e fundit, E TURPSHME, nderrmjet Heroit dhe Kontinentit ku pari tregoi edukaten e tij, i dyti (me shume "inteligjence") ju pergjigj me te njejten monedhe.
A nuk keni turp o djema, te arrini ne kete pike per nje debat virtual. Po te takoheni balle per balle ju te dy cfare do beni, do qelloni me pistolete njeri tjetrin?
Une nuk dua te justifikoj as njerin as tjetrin, t'ju vije turp te dyve, sepse ketu ka vajza dhe nena qe lexojne keto rreshta. A do t'ju pelqente ju ti lexonin keto rreashta nenat dhe motrat tuaja? Une mendoj qe jo. E pra, pse nuk mendoni ne te njejten menyre edhe per femrat qe frekuentojne kete forum?
Nejse, u zgjata pak si shume. Personalisht nuk me intereson te ndjek me kete forum sepse e konsideroj si kohe te humbur (ky eshte mendimi im personal dhe nuk ka pse ti ngelet qejfi ndokujt), prandaj ju pershendes duke shpresuar qe te kuptoni qe gjaku i nxehte nuk e ka cuar asnjehere perpara njeriun. BOTA ESHTE E GJAKFTOHTEVE.
Pershendes ne menyre te vecante edhe ndonje forumist me te cilin, per fat, kam bere debate konstruktive.
Pershendetje dhe ju uroj me gjithe zemer shendet dhe fat.
Arturm
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|