Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Pershendejte
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Anteu
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/11/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 41

Smile

Pershendejte

Ju pershende te gjitheve.

Tashme jam zhytut ne "eterin" e ketij forumi,,Ndihem mire,

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 20:22
Anteu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anteu Kliko këtu për të kontaktuar me Anteu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anteu Shto Anteu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anteu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

mire se erdhe Ante

e ke bezdi me na tregu ndonje gje me shume per veten se jemi tipa kurioze jo per gje

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 20:40
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Pershendejte

Citim:
Po citoj ato që tha Anteu
Ju pershende te gjitheve.

Tashme jam zhytut ne "eterin" e ketij forumi,,Ndihem mire,

Mire se erdhe .............
Ke bere nje prezantim shume te goditur .......... deri ne detaje .............. Good job :aha :aha

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 22:46
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anteu
Anetar i regjistruar

Vendbanimi:

Smile

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
mire se erdhe Ante

e ke bezdi me na tregu ndonje gje me shume per veten se jemi tipa kurioze jo per gje

Ti kontradiktore ne emer dhe kurioze ne jete,cfar qenje je ne te vertet ,? ,,

Sa per ta shuar kuriozitetin tend dhe ta prish pak prezantimin e goditur qe bera po prezantohem edhe njeher ,,Jam nga Kosova gjegjesisht Prizreni qe veproj ne Prishtine , i pa martuar ( "free" si zogu ne hava,mos e merrni si deklarim tendecioz kete ),me moshe tamam,,,,Shpresoj qe te mjaftoj kjo,,ju pershendes.

Mesazh i vjetër 17 Nëntor 2009 04:13
Anteu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anteu Kliko këtu për të kontaktuar me Anteu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anteu Shto Anteu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anteu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Ti kontradiktore ne emer dhe kurioze ne jete,cfar qenje je ne te vertet ,? ,,

Sa per ta shuar kuriozitetin tend dhe ta prish pak prezantimin e goditur qe bera po prezantohem edhe njeher ,,Jam nga Kosova gjegjesisht Prizreni qe veproj ne Prishtine , i pa martuar ( "free" si zogu ne hava,mos e merrni si deklarim tendecioz kete ),me moshe tamam,,,,Shpresoj qe te mjaftoj kjo,,ju pershendes.

ske per ta kuptu ndonjehere ca qenie jam une Ante

woow Prizrenali qysh e kam Prizrenin bre

Po te pershendes me ket kenge te uroj e mire se ardhjen ndegoje

Modifikuar nga AngelDevil datë 17/11/2009 ora 13:57

Mesazh i vjetër 17 Nëntor 2009 13:47
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anteu
Anetar i regjistruar

Vendbanimi:

Citim:

ske per ta kuptu ndonjehere ca qenie jam une Ante

woow Prizrenali qysh e kam Prizrenin bre

Po te pershendes me ket kenge te uroj e mire se ardhjen

FLm per urimin "Devil"

Me qe nuk po tregon se cfar qenje je,ateher me duhet te hamendesoj,por nje gje eshte e sigurt,,qenke e veqant,,qenje hynore,,tani angel apo devil,,shiofim,,

Tani te pershendes une ty me kete kenge

Mesazh i vjetër 17 Nëntor 2009 14:00
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Tani te pershendes une ty me kete kenge

falemnders per kengen tekstin e kenges ne veqanti... ja qellove

Mesazh i vjetër 17 Nëntor 2009 14:10
Anteu
Anetar i regjistruar

Vendbanimi:

Citim:

falemnders per kengen tekstin e kenges ne veqanti... ja qellove

Me nder qofsh..

Mesazh i vjetër 17 Nëntor 2009 14:26
Ora tani: 18:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Pershendejte

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar