BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184
|
Piktor te falenderoj per kete teme sepse me ktheve ne mendje nje dite shume te bukur te jetes time qe kam kaluar ne kete kishe .
Une jam mysylmane dhe pse nuk besoj shume ne kisha dhe xhamija nje dite 12 qeshori1997 komshija ime nga Laci (Diella ) me thote qe do iki ne lac sepse eshte feste dhe i thote mamit qe te shkjojme dhe ne dhe kshu te nesermen u nisen ,cudia me e madhe ate nate une pashe nje enderr qe kisha hyre ne kishe te tille dhe nuk kisha floke isha qerose por mbaja nje kapele te bardhe ne koke dhe per dore kisha nje femi ne mengjes kete enderr ja tregova mamit dhe me tha ske fjet se ishe shume e kenaqur qe po ikinin atje .....te tregoj mrekulline qe kam pare ate dite me qindra mijra njeres qe iknin atje pa dallim moshe te gjithe te gezuar qe ngjiteshin asaj rruge malore por nuk ndieja fare lodhje .
Hyme ne ate shpellen une me motren e vogel dhe kur kam dal kam dal me nje ndienje te lehte ne shpirt qe sdi ta shpjegoj sesi ....mbas shume vitesh vij nje here ne Padova me familjen time dhe hyj ne kateralen e Sant,Antoniosn ne koke kisha nje bandana te bardhe dhe per dore kisha cunin tim ate kohe 3 vjec kur po ndizja nje qiri perpara statujes mu kujtua endrra ishte hera e pare mbas shume vitesh qe kujtoja kete enderr......them qe sjam besimtare dhe sbesoj ne keto gjera ndoshta ishte koicidenze ndoshta sepse ishte ambienti i tille por qe nga ajo dite besimi im ne kishen e Lacit ka ndryshuar...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|