Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736
|
Re: nickut
Po citoj ato që tha kontinenti
O Nicku... un besoj se je ne gabim kur ke thene '' A do rregullohet populli shqiptar ''
E ke patur fjalen a do te rregullohet ekonomia e Shqiperise ..apo jo ?
Sa per mungese kulture, un kam qene vete ne Greqi dhe shume debate kam bere me ata ne lidhje me shume tema te cilat jo te gjitha ishin te lidhura me Shqiperine.
Po kultura greke valle duket ne fjalen '' malaka'' qe ata perdorin cdo sekonde.Ti e di mire se edhe fjale te tjera shume te ndyra per ne...per greket jane si ushqim i perditshem dhe vajza ne sy te babit perdor pa te keq fjalen '' gamisu''
Pra ne Greqi nuk eshte ajo kulture qe greket mendojne.
E po te me thuash qe Krishti ka folur greqisht kjo eshte qesharake...e thashe kete sepse eshte nje nga debatet qe me kujtohet.
Te me thuash qe Ajnshtajni ia ka vjedhur teorine nje greku... kjo eshte tragji-komike.
Nuk po them me te tjera debate se jane shume, pra te na rroje Kina sepse dikur na ka qene Greqi.
Sa per popullin Nicku , populli i rregulluar eshte ,por ekonomia eshte poshte.
pershendetje
Kontinenti
po per ekonomin e kisha fjalen ,ndoshta nuk jam shprehur me mire ne pyetjen,pastaj sa per kulturen greke as qe e ve ne dyshim se kane kulture me te mire pastaj ke qene edhe e di shume mire qe jane bernut keta.pastaj kultura jone eshte shume e paster se e ketyre.
po derisa kemi keto qeveri si;nano e berisha une mendoj se kurre skemi per tu futur ne evrope.
flm per mesazhin tuaj,
me respekte nick,
ja kalfsh mire.