Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Leter Malli!
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Leter Malli!

Leter malli!

--------------------------------------------------------------------------------

Engjull Nate!
Po te shkruaj e dashur ...Engjulli im !,jam mire dhe Ty miresi te uroi shume,nuk jam mesuar te bjer ne gjume pa te thene Ty naten e mire shpirt....se dij pse kaq shume te kam personalizu brenda meje dhe shpirtit tim !...ndjej te pakten ne kete menyre obligim ndaj teje,e vetmja menyre e imja qe te beje dicka te vogel per Ty zemer!....nuk me dhimbet koha as gjetja e shprehjeve per trupin tend,ate trup te cilit nga thellsija e shpirtit i uroi vetem te mira,sesi me duket vetja!...sikur te kam lodh zemer duke te shkruar!? cdo nate e dite...duke kerku nga Ti te vijsh! shpirt thuj nese e kam tepru zemra jem!? sepse une s'jam ne gjendje te vlersoi veten ne lidhje me Ty..... eshte dicka brenda meje qe me udhezon ne lidhje me Ty,si shpirt ma thuj,...e pa lodhur dhe pa fund eshte biseda me Ty zemer!me gjithate mendimin tend e respektoi shume shpirt!Mos te te them qe te dua cdo nate genjehem shume keq,sepse Te dua shpirt,ashtu siq je te dua!me mungon shkresa jote ditore...shume me mungon....Te puthe ne cep te shpirtit shpirt.

I Joti me shpirt!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2007 19:58
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Re: Leter Malli!

Citim:
Po citoj ato që tha Çaushi
Leter malli!

--------------------------------------------------------------------------------

Engjull Nate!
Po te shkruaj e dashur ...Engjulli im !,jam mire dhe Ty miresi te uroi shume,nuk jam mesuar te bjer ne gjume pa te thene Ty naten e mire shpirt....se dij pse kaq shume te kam personalizu brenda meje dhe shpirtit tim !...ndjej te pakten ne kete menyre obligim ndaj teje,e vetmja menyre e imja qe te beje dicka te vogel per Ty zemer!....nuk me dhimbet koha as gjetja e shprehjeve per trupin tend,ate trup te cilit nga thellsija e shpirtit i uroi vetem te mira,sesi me duket vetja!...sikur te kam lodh zemer duke te shkruar!? cdo nate e dite...duke kerku nga Ti te vijsh! shpirt thuj nese e kam tepru zemra jem!? sepse une s'jam ne gjendje te vlersoi veten ne lidhje me Ty..... eshte dicka brenda meje qe me udhezon ne lidhje me Ty,si shpirt ma thuj,...e pa lodhur dhe pa fund eshte biseda me Ty zemer!me gjithate mendimin tend e respektoi shume shpirt!Mos te te them qe te dua cdo nate genjehem shume keq,sepse Te dua shpirt,ashtu siq je te dua!me mungon shkresa jote ditore...shume me mungon....Te puthe ne cep te shpirtit shpirt.

I Joti me shpirt!

Vetem komplimente kaq

ajo cfare mendoj ne te vertet tani eshte gabohem qe mendoj qe njerezit kane harruar te dashurojne dashuria nuk vdes kurre

Mesazh i vjetër 03 Tetor 2007 00:22
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Regjistruar: 29/06/2007
Vendbanimi: Tetove
Mesazhe: 1051

Malli!

Me mungon. Dua te jem me ty dhe te te mbaj. Dua embel te te prek fytyren dhe te kap faqet e tua ne duart e mia duke shikuar ne syte e tu te zinj e te bukur. Dua te strukem dhe te perqafohem me ty, dua te te kem afer. Dua te dish se sa i bukur je ne syte e mi...dua te dish se sa te admiroj...ndihem shume me fat dhe e lumtur qe te takova....Ti nuk e di se sa me mungon...u mungon kraheve te mi...syve te mi u mungon e qeshura yte...vesheve te mi u mungon zeri yt. Me mungon shija e buzeve tua...ndihem vetja dhe e plotesuar me ty...zemra me dridhet kur ti me prek fytyren...pasioni gelon kur ti me prek buzen...
Kam deshire te notoj ne detin e ngrohte dhe te embel te dashurise tende, te jem e rrethuar nga ajo......
Une kujdesem per ty me gjithe zemer. Une te admiroj per ate qe ti ke ndare me mua: prekjen e embel te duarve tua, perqfimet e ngrohta, puthjet e tua...une thjesht jam e habitur me ate qe ti i ke bere zemres time...

Ajo dite...ajo nate....ishte perfekte..ne kohen e duhur...une nuk mendoj qe ajo ishte nje rastesi...une nuk mendoj qe takimi yne ishte nje rastesi...une nuk mendoj qe ne jemi rastesi..por une mendoj qe eshte dikush atje larte qe kujdeset per ne.....

Ti je njeriu pertej enderrave te mia....me mungon cdo gje e jotja...

Mesazh i vjetër 03 Tetor 2007 01:56
hebeja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hebeja Kliko këtu për të kontaktuar me hebeja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hebeja Shto hebeja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hebeja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

shpirt!

Per Ty shpirti im Binjak!

Sa mall qe kam !....gjithe kete kohe pa degjuar ate me te shtrenjeten fjale tenden ...ah sa mall qe kam per Ty ....fjale, e cila me frymezonte me jepte gjalleri ne brendesine e shpirtit tim,per cdo dite hec me rutinen e perditshmerise sime,Ty te mbaj fort ne zemer dhe mendje!....ka raste kur ndjej lodhje te mendjes sime,nuk pushon se menduari per Ty....kurr te gjitha sdo arrije te i them per dashurine tone...dashuri qe une e mora me aq shpirt sepse jam i lindur i tille smund te jem ndryshe ....secili ne menyren e tij dashuron ...por mua me duket se vetem une dijta dhe munda te besoi aq shume dhe te te dua aq shume...edhe tani qeshkruaj kete leter malli Ti je frymezuesja dhe Muza ime per te shkruar ...kurr sdo te pendohem qe te deshta ....por nje gje sdo ta dish kurr ,kurr sdo ta dish shpirt,sa shume fjale kane vdekur ne buzet e mia !!!...pa pasur mundesine dhe guximin e shprehjeve nga frika se mos te lendoi me shume plagen tende,plagen e dashurise tende ....plagen e dashurise sone....dashuri qe ska realizim,dhe vertet them me mire qe spatem realizim! sdo ishte jete gjate ...u deshem paster ...u takuam ne kohe te pakohe dhe tani me as koha nuk ka kohe per NE!!!!...Dielli lind dhe rrezet vijne edhe ne dritaren time dhe mua me gjejne zgjuar!....as rrezet me te forta sdo mund ta ndalin lotin per Ty shpirt ....Dielli boten e ndriqon ...po per mua me duket se gjithmone perendon!...po te ishte ndryshe edhe oqeanin do ta kalonimn e bashkim do te benim...por duhej te ishte nje kohe tjeter... nje mot tjeter ...nje shekull tjeter ....atehere dhe vetem ate here une do isha mbreti qe do kendoja per Ty ....do kendoja dhe per vete....!gjithmone lutja ime eshte qe Ty shendeti te mbaj fort dhe te jesh e lumtur ne jete.

Fort te mbaj ne shpirt ...e me mall te pa shuar te rrite!

P.S kerkoj falje per drejtshkrim, u le ne dore moderatoreve rregullimin e drejtshkrimit ...!

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2007 14:28
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Re: shpirt!

Citim:
Po citoj ato që tha Çaushi

[/B][/color]P.S kerkoj falje per drejtshkrim, u le ne dore moderatoreve rregullimin e drejtshkrimit ...! [/B]

...........

Pershendetje mik.

Ne kete leter tenden malli nuk pashe asgje per te moderuar ,por thjesht per te pergezuar.erjetova momente te kaluares time te afert brenda atyre rreshtave malli.

Te perqafoj.

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2007 21:49
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Kam mall per ty edhe pse nje here nuk te takova, kam mall per ty edhe pse nje here nuk te degjova, kam mall per ty edhe pse nje here nuk biseduam perballe njeri-tjetrit, kam mall per nje kafe, qe kurre nuk e pime bashke, kam mall per ate qe kurre nuk ndodhi dhe u realizua, kam mall per ate misteriozen magjike, qe me mungoi dhe kurre nuk e kuptova cfare ishte ajo qe me mungoi.........

Kam mall per gjithcka te re, nuk dua te vjetrat te perseriten.... kam mall per femijerine time, por nuk dua atje ti mendja ime te strumbullohesh........kam mall gjithmone per driten e mengjesit :p

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2007 23:00
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Re: Re: shpirt!

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

...........

Pershendetje mik.

Ne kete leter tenden malli nuk pashe asgje per te moderuar ,por thjesht per te pergezuar.erjetova momente te kaluares time te afert brenda atyre rreshtave malli.

Te perqafoj.

Te Falem Nderit o Mike !
Dhe une te pershendes e perqafoj me mall miku dhe vellai!

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2007 01:58
Zani
... i Zemres

Leter Malli!

Ti, erdhe rastesisht ne mua atehere kur une se prisja qe ne jeten time te vjen dicka e tille dhe Ti erdhe !.... Erdhe dhe le gjurme te pa shlyera brenda nje shpirti qe kishte nevoje te ndjej nje dashuri qe i mungonte ne jeten e tij .....Mos harro kurre se po mos te kishte nevoje shpirti im per nje dashuri te tille kurr brenda sdo te lejonte ...e gjete zbraztesine e nje zemre te gatshme te sakrifikoje per Ty ....!
Nese ndonje here dikush do te me pyeste ne do i ziu sy te te shof Ty ....? do i pergjigjesha ne kete menyre : a do i verbri sy drite me mire me pyet keshtu....sepse verberia e syve eshte e pa shmangshme ne mos gjetjen e syve te T'u ....vetem ate here do dije te dalloje driten nga errsira e neteve te pa fundme,jeta vazhdon me mos ndalesen e saj e ti mbetesh perhere kujtimi i oreve te mia....T'i mbetesh malli im ...kujtim i neteve te mia te gjata.....ne pritjen e ardhjes se mengjesit dhe shfaqjes se drites ne fund te nje errsire kaq te gjate per mua ....!
MALLSHEM PER TY DO MBES PERHERE !
TE PUTHE FORT ...!

09.02.'08

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2008 03:57
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Tashme vetem shpresen e  mbaj shternugar fort pas vetes ,qe digjet nga deshira per te takuar shpirtin tend ,qofte edhe rastesisht mes turmes se cmendur njerzore.

Edhe ti jeton si une , ne mes erresires se perjetshme , dhe mes lengimesh te zemres se plagosur....me plaga gjak s'na rrjedh dhe detrat e loteve u shterren sepse i piu malli i madh  qe kam per ty.

Lexoje letren e mallit te nates se sotme dhe ne hapsirat e saj  do te gjesh miliona copeza malli qe fjala nuk mundet t'i shprehe, do gjesh miliona copeza shprese qe me shtizat e shpreses i thura...........

Te perqafoj me mall miliona yje larg .

007

Modifikuar nga Katilesha datë 10/02/2008 ora 14:34

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2008 04:09
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Re: Leter Malli!

Citim:
Po citoj ato që tha Zani
Ti, erdhe rastesisht ne mua atehere kur une se prisja qe ne jeten time te vjen dicka e tille dhe Ti erdhe !.... Erdhe dhe le gjurme te pa shlyera brenda nje shpirti qe kishte nevoje te ndjej nje dashuri qe i mungonte ne jeten e tij .....Mos harro kurre se po mos te kishte nevoje shpirti im per nje dashuri te tille kurr brenda sdo te lejonte ...e gjete zbraztesine e nje zemre te gatshme te sakrifikoje per Ty ....!
Nese ndonje here dikush do te me pyeste ne do i ziu sy te te shof Ty ....? do i pergjigjesha ne kete menyre : a do i verbri sy drite me mire me pyet keshtu....sepse verberia e syve eshte e pa shmangshme ne mos gjetjen e syve te T'u ....vetem ate here do dije te dalloje driten nga errsira e neteve te pa fundme,jeta vazhdon me mos ndalesen e saj e ti mbetesh perhere kujtimi i oreve te mia....T'i mbetesh malli im ...kujtim i neteve te mia te gjata.....ne pritjen e ardhjes se mengjesit dhe shfaqjes se drites ne fund te nje errsire kaq te gjate per mua ....!
MALLSHEM PER TY DO MBES PERHERE !
TE PUTHE FORT ...!

09.02.'08

Zani, fjalet e tua depertojn thelle ne shume shpirtra.
Midis atyre shpirtrave per pak u gjenda dhe une tek te lexoja plot deshire.
Shume urime per shkrimet e tua te zemres.

miqesisht, Enya

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2008 07:17
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Leter Malli!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar