Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > per nje buzeqeshje.....
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

per nje buzeqeshje.....

jam kurioz te di cila eshte ajo gje me cuditshme qe keni bere qe per ti hequr merzine te dashur tuaj......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2006 01:38
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Re: per nje buzeqeshje.....

Citim:
Po citoj ato që tha Animal
jam kurioz te di cila eshte ajo gje me cuditshme qe keni bere qe per ti hequr merzine te dashur tuaj......

E kam genjyer qe e dua.S`kam natyre te bej gjera te cuditshme.

Skam c`t`i bej vetes kur merzitem, pale me te tjereve.

Cudi eh? :p

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2006 10:17
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

I baj surpriza per gjerat qe ai ka qef dhe pelqen.

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2006 17:10
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bucimakja
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/09/2006
Vendbanimi: diku ne nje kasolle lumturie
Mesazhe: 1887

...........
do te grindesha me te, sic grinden dy femije te vegjel.....dhe cdo gje do kalonte.....

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2006 20:24
bucimakja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bucimakja Kliko këtu për të kontaktuar me bucimakja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bucimakja't! Kërko mesazhe të tjera nga: bucimakja Shto bucimakja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bucimakja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
...........
do te grindesha me te, sic grinden dy femije te vegjel.....dhe cdo gje do kalonte.....

mmmmmmmmmmmm shum lezetshem....

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2006 21:51
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
...........

Ndersa un i kam tmerr grindjet, -me mir jap doreheqjen ne nje lidhje

sesa te sulmoj!S`e luaj dot rolin e gjarprit, me njerezit qe i dua dhe qe i kam per zemer.

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2006 03:14
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

hahah........

....... kisha bere llafe ...... dhe kishte dy dite qe nuk me hapte telefonin ............. vetem kur e shikoj ne rruge , bashke me tezen e vet ............ ( apo nuk binte edhe shi ate dite ) ............ kam dale nga makina ........... dhe kam bertite me te madhe ....... : - Po nuk mu pergjigje ne telefon ........... as une nuk kam per ta hap rrugen !! ............... borite e makinave qe ishin bo varg mas meje ..... boooooo ....... boooooooo ............. dhe njerzit qe thoshin .... : aha iku ene ky .......... ....... deshi - sdeshi qeshi dhe ajo ............ dhe tani qe e kujtoj ......... habitem me veten ................ sa romantik kam qene

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2006 03:28
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

vetem e shikoj direkt ne sy dhe fillon buzeqeshja

por kjo eshte me nje shok timin e jo me te dashurin..

te dashurin e thrras ne nick-name qe ja kam ven dhe ateher fillon e buzeqesh..

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2006 04:44
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
vetem e shikoj direkt ne sy dhe fillon buzeqeshja

por kjo eshte me nje shok timin e jo me te dashurin..

te dashurin e thrras ne nick-name qe ja kam ven dhe ateher fillon e buzeqesh..

uaaaaaaaaaaaaaa ka kohe ky postim.. sec u kthy ku shoku ne te dashur.. no wonder are eyes use to smile even before!!

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 23:08
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Njerezit e çilter mbejn te qesh,

dhe pse m'thon saher, do pare me qesh,, çudi s'me duket vetja e tille mu..

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 02:35
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > per nje buzeqeshje.....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar