Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Kuriozitete > Teknologjia > Google Earth vjen në versionin e ri me veçori shtesë
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Google Earth vjen në versionin e ri me veçori shtesë

Versioni i gjashtë i Google Earth do të sjellë për përdoruesit pamje më të mira nga rruga, lisa më të detajuar dhe imazhe më të vjetra nga sateliti.
Google ka bërë të ditur se versioni më i ri i Google Earth, versioni i 6-të do të jetë i gatshëm për të gjithë ata që dëshirojnë të shfrytëzojnë këtë softuer hulumtimi gjeografik, për platformat Windows, OS X dhe Linux.

Përditësimi është pas ardhës i versionit 5.2, që ishte paraqitur në muajin qershor dhe gjersa ndryshimet nuk janë të mëdha, ato megjithatë paraqesin elemente më të mira në pamje.

Google Street View, përmes imazheve të saja tani është i integruar me hartat e Tokës, imazhet satelitore dhe përpunimet kompjuterike, dhe atë në një mënyrë që është shumë më e rrjedhshme dhe që do t’ju mundësojë qasje të menjëhershme në shërbimin Street View kur ai ofrohet.

Tani gjithashtu përpunimet kompjuterike të skenarëve nëpër tokë përfshijnë jo vetëm ndërtesat, por edhe pemët. Kjo nënkupton një ndjejnë më të madhe të realitetit në pyje, parqe dhe elemente tjera ku ka gjelbërim, dhe në këtë aspekt janë përfshirë edhe detajizimet e hapësirave gjelbëruese në Athinë, Berlin, Çikago, San Francisco dhe Tokio, ndërsa në të ardhmen pritet të shtohen të tjera.

http://www.youtube.com/watch?v=p_G9...layer_embedded#!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2010 14:33
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Kuriozitete > Teknologjia > Google Earth vjen në versionin e ri me veçori shtesë

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar