Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku jetoni momentalisht?
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
engjell_mbrojtes
"Ne qiellin e 7-te"

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont"
Mesazhe: 799

Ku jetoni momentalisht?

Pershendetje te gjithve!

Jam kurjoze te di se ne cfare vendi te botes jeton secili prej jush.
Dhe sigurisht pergjigjeni nese doni...

Po filloj une e para...

Une jom Tironce por per momentin
jam ne Angli per studime...

kissssss u all...

Engjelli

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 20:32
engjell_mbrojtes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të engjell_mbrojtes Kliko këtu për të kontaktuar me engjell_mbrojtes (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: engjell_mbrojtes Shto engjell_mbrojtes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto engjell_mbrojtes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

USA jam nga Tirana

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 21:17
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

U.S.A.

Jam nga Korca, Shkodra dhe Tirana, vitet e para dhe te fundit. Ne moshe te vogel kam patur edhe qytete te tjera.

Ketu ne Americe kur ju pyesni dike per origjinen te del qe zezaku eshte: Part of Irish, part of Italian, part of Spanish and part of Canadian and part of Affrican-American, in the end. E forte si thoni juve????

Ndersa kur pyeten nje Irish u pergjigj: Per kater gjenerata jam Irish, por ne qofte se shkojme larg-larg ne te kaluaren me duket se dal grek. Ha, ha, ha!!!!!

Keshtu edhe puna ime. Nuk di nga kam qene, di qe jam ne U.S.A. dhe jam shiptar, kete e di te sigurte. Larg-larg po te rremoj ne te kaluaren nuk e di se c'mund te dal, serb, grek apo italian. Per kete nuk jam i sigurt.

Ndofta jam "i huaj". E mbani mend sa gje e madhe ka qene para njezet vjetesh te jesh i huaj.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 21:36
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

North Haven-CT(USA).
Kelmendase ne origjine,Pejane.
Shqiptare-amerikane.

Kaq.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 21:41
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
naimi
puntor ipa lodhur

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: ch
Mesazhe: 533

Me erdhe Radha edhe mua nje here

te prezentohem une kam dy nenshtetsia nga njera jam Kosova indiane nga tje ne letra zvicrrane keshtu ekam deshiruare .

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 22:26
naimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të naimi Kliko këtu për të kontaktuar me naimi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të naimi't! Kërko mesazhe të tjera nga: naimi Shto naimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto naimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Momentalisht jetoj ne Itali (Rimini- Riccione).

Modifikuar nga Lela_Dr datë 18/10/2005 ora 02:47

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:44
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Kam 6 vjet qe jetoj 11 muaj ne Londer dhe 1muaj ne Durres

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2005 20:48
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurelja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: pyet per ndonje gje tjeter, kete sta them
Mesazhe: 251

tani jetoj ne Leipziger Strasse.deshet adresen apo jo?

Jetoj ne Deutschland

Mesazh i vjetër 19 Nëntor 2005 18:12
kacurelja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurelja Kliko këtu për të kontaktuar me kacurelja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kacurelja Shto kacurelja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurelja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

[QUOTE]Po citoj ato që tha kacurelja
tani jetoj ne Leipziger Strasse.deshet adresen apo jo?

po ene me na i dhone se kena problem te vim te pim na i kafe mi..

Jetoj ne Deutschland
[/QUO
------------------------------------------------

une ka 12 vjet jeto ne krete greqi

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2005 02:11
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurelja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: pyet per ndonje gje tjeter, kete sta them
Mesazhe: 251

[QUOTE]Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
po ene me na i dhone se kena problem te vim te pim na i kafe mi..

hajdeni jeni te mirepritur...

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2005 02:20
kacurelja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurelja Kliko këtu për të kontaktuar me kacurelja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kacurelja Shto kacurelja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurelja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Ku jetoni momentalisht?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar