Refugjati
refugjat

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: atje mbas kalaje ne nje bace me lule
Mesazhe: 33
|
Re:hello beterr
Citim: Po citoj ato që tha BETERRI
Ndale turrin pak mor plako,po te shikosh zhvillimin e vendeve qe kane qene nen administrimin e Amerikaneve dhe Anglezeve do shikosh qe ato vende kane nje zhvillim per ta pasur lakmi,si p.sh Hong-Kongu Arabia Saudite (si aleate e USA)Jordania(si aleate edhe kjo)Katar ,Dubai etj,etj,etj.Pra lind pyetja:mos je ti lali qe Iraku te vuaj prap( sikur ka vuajtur 30vjet )dhe te sakrifikoje ne emer te fese??une nuk mendoj keshtu,nuk e di qe Amerikanet dhe Anglezet u kane detyru ndonjehere vendeve muslimane qe te nderrojne fene(Arabia saudite,Katari,Dubai,Jordania etj)ketu eshte problemi qe keto vende arabe te mos behen fole e terrorizmit ILSAMIK,nqs USA do perfitoje nga nafta e Irakut p.sh ,mire plako se do i leje nje infrastrukture moderne pastaj,ku e sheh te keqen ti ketu?Refugjato,nuk me dukesh nga ato qe kane studju ne Arabi sepse nuk na shkruan nga ato fjalet arabe (se ke mbaruar nje shkolle fetare ne Saudi apo ku di une)pra i perket atyre muslimaneve te bute,persa i perket perandorise Amerikane mos u bej merak shume plako se nuk te ze gjumi pastaj,ose vishu plako me dinamit se shkon ne parajse e atje te presin goca te virgjera etj etj etj,jepi plako beju hero i allahut.
HEllo beterr.E lexova me kujdes mesazhin tend dhe me te thene te drejten u cudita shume qe si ka mundesi qe akoma ekzistojne njerez kaq naive apo empty minded as you.Une nuk jam mesues qe te shpjegoj the policy of the USA and UK in these countrys, but i think that anybody well educated over 16 years old will know the truth behind these policys.
NQS arabia saudite eshte nje shtet i zhvilluar dhe i modernizuar nuk eshte thjesht nga ndihma e amerikanit apo anglezit por nga vete pasuria nentokesore pa te cilen e tere bota perendimore nuk do te ishte aty ku eshte sot.Amerika mund te jape ndonje ndihme te vogel ketyre shteteve por dije se ne nje krah jep pak dhe ne krahun tjeter merr shume etccc,etc qe nuk kam kohe qe ti shpjegoj.
Une nuk shqetesohem per ameriken se une nuk jam ti .Per ate pune e di ALLAHU xh.sh.Une jeten do ta jap per vendin tim apo per familjen time dhe per ALLAHUN xh.sh kurdo qe te jete nevoja dhe ne cfaredo menyre te mundshme.Per sa i perket a do te shkoj ne parajse ate e di vetem ALLAHU xh.sh dhe askush tjeter.Sekush e zgjedh vete drejtimin ne jete.Ti ke rrugen tende dhe une kam rrugen time.Inshallah kurre rruget tona nuk do te kryqezohen.Te uroj fat ne dynja dhe ........
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|