Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Lajmerime dhe Reklama > Lajmerime personale > Me rastin e dites she shejt te fshatit tim!!
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Engjelli-i-Vuklit
Anetar i ri

Regjistruar: 15/04/2004
Vendbanimi: athine
Mesazhe: 15

Me rastin e dites she shejt te fshatit tim!!

Me rastin e festes te fshatit vukel une ju uroj te gjithve fat lumturi e gzim ne jete
pak per vukel fshati vukel feston feste e vet cdo 24 maje me miq me dashamir nuk e mbaje mend tani qe kure e feston ket fest po se e feston me shekuj e di (zoja e vuklit) esht nje dit festimit per te gjithe vuklin per cdo njeri te fshatit vukel esht dit e shejt ,
Une vukelzemer i njoftun neper frume si me nicka E-N-GJ-E-LL-I , Engjelli-i-vuklit , si edhe EvRoPiAnI ju uroj me gjithe zemer te gjithve nje jet te lumtur PAQE SI DHE SESPEJTI NE NJE ATDHE TE PERPARUM PA NEVOJA MERGIMIT me rrespekt E-N-GJ-E-LL-I

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Maj 2004 18:07
Engjelli-i-Vuklit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Engjelli-i-Vuklit Kliko këtu për të kontaktuar me Engjelli-i-Vuklit (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Engjelli-i-Vuklit't! Kërko mesazhe të tjera nga: Engjelli-i-Vuklit Shto Engjelli-i-Vuklit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Engjelli-i-Vuklit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Thumbs up

Flm o Engjellor, po se kuptova mire perse e festoni kete festen ju???

Mesazh i vjetër 24 Maj 2004 23:52
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Engjelli-i-Vuklit
Anetar i ri

Regjistruar: 15/04/2004
Vendbanimi: athine
Mesazhe: 15

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Flm o Engjellor, po se kuptova mire perse e festoni kete festen ju???

Kjo fest si quhet zoja e vuklit se di ase une po e di vetem se esht nje feste e fshatit qe e lusin me miq tash shume vite po gjeta ma shume do te them !! flm qe me ?

Mesazh i vjetër 25 Maj 2004 00:19
Engjelli-i-Vuklit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Engjelli-i-Vuklit Kliko këtu për të kontaktuar me Engjelli-i-Vuklit (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Engjelli-i-Vuklit't! Kërko mesazhe të tjera nga: Engjelli-i-Vuklit Shto Engjelli-i-Vuklit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Engjelli-i-Vuklit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

?

Me falni a tju boj nji pytje mos e merni per ters.
KU bie ky vukli

Mesazh i vjetër 25 Maj 2004 00:36
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Lajmerime dhe Reklama > Lajmerime personale > Me rastin e dites she shejt te fshatit tim!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar