Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Interneti dhe Shqipëria > Arkivi i Internetit > a ka ndonje te re?
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
matrix
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 25/11/2003
Vendbanimi: TIRANE
Mesazhe: 34

a ka ndonje te re?

a ka degjuar gje njeri per cmime te lira te internetit nepermjet linjes se telefonit?a ka linja optike ne shqiperi per internet te shpejte?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2005 17:29
matrix nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të matrix Kliko këtu për të kontaktuar me matrix (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të matrix't! Kërko mesazhe të tjera nga: matrix Shto matrix në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto matrix në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Linja telefoni te shpejta nuk ka. Linja optike gjithashtu nuk ka . Germo ndonje linje me antene ose me WiFi dhe pak a shume linjat e dedikuara 24/7 jane nga 30 Euro ne muaj.

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2005 20:14
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
matrix
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 25/11/2003
Vendbanimi: TIRANE
Mesazhe: 34

qenka e shkruajtur qe mos te kemi ndonjehere internet te shpejte me cmim te arsyeshem..

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2005 13:13
matrix nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të matrix Kliko këtu për të kontaktuar me matrix (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të matrix't! Kërko mesazhe të tjera nga: matrix Shto matrix në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto matrix në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Per ty nuk kam ndonje te re por kam per vete Tashme kam filluar pune dhe kam internet te shpejte deri ne 180 Kbps

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2005 15:17
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Per ty nuk kam ndonje te re por kam per vete Tashme kam filluar pune dhe kam internet te shpejte deri ne 180 Kbps
\

Lord si mendon per 30 Mbs? dhe te pakten pas shperndarjes mund te bie tek 1mbs dhe 30 Euro ne muaj? Mendon se mund te jete me interes...

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2005 02:52
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Nqs eshte ashtu sic thua, me bej MP dhe flasim me tej pasi jam ne gjendje te paguaj qe tani nese ekziston ketu afer meje... Apo me pyete thjesht per opinion dhe nuk ishte oferte?

Une ne pune i kam 180 KBPS ne downloadim e siper se si rrjet eshte 100 MBPS po c'e do, vetem ne LAN i shfrytezon ato, ne internet ngelemi te 180 e cila mund te them qe eshte mjaaaaaft e kenaqshme pamvaresisht se e mira nuk ka fund

Mesazh i vjetër 04 Nëntor 2005 00:31
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Mos u ankoni shume se ketu tek une qeveria perdor akoma Dial - up neper nderrmarjet e saj. (institucionet desha te them).vetem 21-24kb/s

Mesazh i vjetër 04 Nëntor 2005 03:58
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Interneti dhe Shqipëria > Arkivi i Internetit > a ka ndonje te re?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar