Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > per ty
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

per ty

bera per ty gjithe ate rruge dhe erdha prane teje
u mundova tu afroja por ishte e kot
se shume gjera te keqija kishe deghuar per mua edhe ti i besove pa me pyetur mua a ishin te verteta,dola ne qoshen ku takoheshim gjithmone te prita por ishte e kot se ti nuk u duke aty
shiu i lehte me kishte bere uje pa kuptuar se kisha marre te ftohur une prisja si nje i cmendur per ty, kaluan ore por ti nuk u duke
ishte e kot qe prisja se ti nuk do te vije fjalet e te tjereve ti i kishe besuar dhe per mua as qe kishe menduar,nuk mund te qendroja per shumne kohe ne kete vend se imazhi jot ishte shpirtin tu ma ngrene,por edhe nuk mund tu largoja sepse larg syve te tu une nuk mund te jetoja,
zemren ma kishe marre qe me shikimin e pare dhe nuk kishte caste per ty mos te mendoja,
i zgjenjyer ne shtepi shkova por e kuptova se krevati me priste nga shiu i njome qe me kishte bere uje.
per mua mesove qe isha ne krevat edhe telefonin kerkove ta kapesh me vrap
alo.....nje ze u degjua edhe zemra ime u cel nga madhi ai ze qe aq shume me kishte munguar mu duk sikur isha rilindur ne nje tjeter bote,por fjalet e tua ishin aq te thata sa mendova se nga qielli u rrezova ishin te prera qe ne te dy nuk mund te vazhdonim me tej..
mendova se ishin shakara por zeri yt ishte aq serioz sa kujtova se zemra po me pushonte.
i zhgenjyer u ktheva ne vendin ku jetoja por ishte shume e veshtire per mua qe te harroja mendoja per castet qe kaluam sa bukur ne jetuam diten me shi qe u njohem,
dhe rinim te dy si te hutuar shiheshim sy me sy por fjalet nga goja nuk mund tui nzirnim dhe nje shkelqim ne syte e tu me dha guximin per te folur shiu binte mbi ne dhe ne puthjet shkembenim pa kuptuar se ishim bere uje.....
u mundova qe keto gjera ti harroja por ishte aq veshtire sa mua po cmendte telefoni binte pa pushim por pergjigje nuk merja...
vazhdova jeten time te perditshme punen,shkollen por ty nuk mundej nga mendja ime te hiqja.................

vazhdon

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 08 Maj 2005 16:03
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aries_girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/11/2004
Vendbanimi: in you're heart (i hope)
Mesazhe: 128

wawwwww niku ...shume prekse .

Mesazh i vjetr 20 Maj 2005 05:24
aries_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aries_girl Kliko këtu për të kontaktuar me aries_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aries_girl Shto aries_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aries_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

emocionet e kesaj nate te vone

shume renqethese kjo mos kujto se eshte vetem e jotja personale ne kete mentalitet fjalesh te pa fundme jetojme te gjithe e mendoj qe gjitheseicili nga ne kerkon pashpresshmerisht te largohet sado pak prej tij thjesht me imagjinate apo duke e injoruar

ne copezen tende gjej nje pjeez te vetes ne brendesine e se ciles pa meshire e pa ndjenje kane ndikuar fjalet fjalet fjalet e te tjereve

Mesazh i vjetr 20 Maj 2005 07:04
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

per ty....

por ty nuk mundej nga mendja te hiqja.....

u ngrita ne mengjes u pergatita per ne pune dhe bera gati kafen edhe nje cigare ndeza duke menduar per ty isha ne ate moment valle cfare je duke bere tani?
mendja aty me rinte,dola nga shtepia dhe shkova te makina dhe u nisa per ne pune ishte nje dite teper e bukur aq mire sa dielli te pervelonte ne pike te mengjesit,papritur telefoni bie dhe une me nje ze te mekur;urdhero....
mirmengjes degjova dhe telefoni im u fik
oh zot thashe pse ma bere kete??
ne pune isha i pavemendshem nuk mund te mendoja per asgje tjeter sepse ikona jote ishte gjithmone para meje i vetmi imazh qe une kisha ne syte e mi ishte fytyra jote....
ngarkova fugonin per tu nisur per rruge te gjate,
ne nje caste duke hecur degjoj nje bam te forte dhe aty u zgjova,pashe se isha i mbytur me gjak dhe fugoni i permbysur,ne ate momente ndjenjat i humba,dhe u zgjova mbas 12 oresh i shtrire ne nje krevat isha ne spital,
pa kuptuar as vete se si ndodhi e gjithe kjo syte me ishin mbushur me lot dhe po mendoja valle pse mua?
pse une duhet te bie viktime i dashurise kur mua nuk me mungon asgje???
kisha dite qe ja beja vetes kete pyetje por pergjigje nuk kisha.
pse dashuria mi verboi syte kaq shume me ty?
kurre nuk munda te marre pergjigjen e kesaj pyetje!!!!
i rethuar nga miq rreth krevatit me mua bisedonin,si ndihesha me pyesnin?por une nuk i degjoja ne ato momente diku tjeter isha duke fluturuar dhe fjalet e tyre sikur zemren ma shtrengonin edhe donin ta mbysnin pa kuptuar as ata qe mua nuk me dhimte trupi por zemra thelle me gryente dhe te vetmet gjera qe nzirnin ne ajer ishin fjalet e tua.
Ai krevat frymen po ma merte nuk mund te qendroja aty i shtrire ndihesha shume keq me vinte ne mendje te ngrihesha te ikja me vrap diku vetem te qendroja,por e dija qe nuk mund te largohesha nga aty i vetem dhe i semur sepse shume gjate nuk do jetoja.
u mundova te lirohesha nga ty te largoja mendimet e tua qe jeten te vazhdoja por edhe aty ishte e pamundur.....
zotit i lutesha qe vetem te jetoja dhe ty mos te sillte prane meje por cdo nate ti ishe aty ne endrrat e mija sikur e beje me qellim qe mua te me lendoje,
kaloi nji muaj e gysem erdhi nje dite e bardhe per mua nga aty do largohesha dhe ne shtepi do strehoesha,ishte dica e bukur per mua se aty brenda po cmendesha po te kisha ndenjur edhe ca budalla do behesha.
kaluan muaj dhe une u ngrita ne kembe vazhdova te qeshja me veten time si nje i cmendur sepse kisha 5 minuta qe i bija shtepise rreth e rrotull por isha i lumtur sepse isha ne kembe.

Mesazh i vjetr 21 Maj 2005 01:32
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

ej me rrenqethe trupin

ose njerezit perjetojne te njejtat histori jete te peraferta ose mua me kete trgimin tend me dalin perpara syve çaste te trishtueshme te kaluara nga une vete

Me bere qe ne thellesine e kujtimeve te mija te ndjej theresisht vrasje ndergjegjjeje
me bere ta ndjej me te prekshme se kurre ndjenjen e fajit per sjellje te mija qe tani me nuk mund te rregullohen e te kthehen kurre prapa

Me shume dhimbje me duhet ta pohoj se tani vetm fale teje po arrij te shoh anen tjeter te medaljes---ate te dhimbjes qe mund ti kem shkaktuar(ndoshta do Zoti jo deri ne kete mase )dikujt une vete

Te pershendes............

Mesazh i vjetr 21 Maj 2005 01:45
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Re: ej me rrenqethe trupin

[QUOTE]Po citoj ato që tha lubi
[B]ose njerezit perjetojne te njejtat histori jete te peraferta ose mua me kete trgimin tend me dalin perpara syve çaste te trishtueshme te kaluara nga une vete

Me bere qe ne thellesine e kujtimeve te mija te ndjej theresisht vrasje ndergjegjjeje
me bere ta ndjej me te prekshme se kurre ndjenjen e fajit per sjellje te mija qe tani me nuk mund te rregullohen e te kthehen kurre prapa

Me shume dhimbje me duhet ta pohoj se tani vetm fale teje po arrij te shoh anen tjeter te medaljes---ate te dhimbjes qe mund ti kem shkaktuar(ndoshta do Zoti jo deri ne kete mase )dikujt une vete

Te pershendes............

degjo shume mund te ken te njejtat histori perafersishte por mendoj se gjithmone duhet te jesh vetvtja nuk mund te sillesh ndryshe ehde te jesh ndryshe...
dicka tjeter kurre nuk eshte vone nese di mund ta kthesh edhe koken mbrapa por kjo varet nga sjellja qe ke bere...
te uroj fat edhe lumturi
pershendetje edhe ty.........

Mesazh i vjetr 21 Maj 2005 02:37
aries_girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/11/2004
Vendbanimi: in you're heart (i hope)
Mesazhe: 128

niku....sinqerisht mu mbushen syte me lot...nga kjo letra jote..

te uroj vetem fat ne dashuri zemra....

Mesazh i vjetr 21 Maj 2005 05:04
aries_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aries_girl Kliko këtu për të kontaktuar me aries_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aries_girl Shto aries_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aries_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

vazhdim.....

...............................

ne ate moment hyne nje kusherire ne dhomen time,edhe me pyet cfare po ben une i hutuar as nuk e kisha kuptuar qe ishte aty,afrohet edhe me shkund nja dy here atehere zgjohem dhe ulem ne krevat...
cfare po beje me pyet?
isha i gezuar sepse une po hecja me kembet e mija i thashe.
dhe vazhdojme e bisedojme per shume gjera.
me pyet me filanen si shkon?sikur ma beri me qellim,por ajo nuk dinte gje per ne te dy,
disa pika lot filluan te binin nga syte e mi ne ate momente,ajo e kuptoi edhe po me fliste qe te mos te shqetesohesha kaq shume
sepse do dal dikush tjeter me e mire per ty.....
puna nuk eshte qe ngela pa te dashur i pergjigjem por perse me duhet te vuaj une kur une isha sjell kaq mire me te?
perse mu desh te humb kohe kur une vetem jepja dhe asgje nuk mora si perfundim.
perse zoti ndeshkon gjithmone te mirin dhe jo te keqin?
dicka qe pyesja veten gjithmone por nuk mund ta kuptoja!!!
kaluan kohe dhe pothuaj cdo gje kishte mare rrugen e vet jeta vazhdonte......
sa nje dite vere ishim ulur me familjen ne nje restorante dhe babai me thot per nji jave do ikim ne shqiperi.
une buzeqesha dhe u gezova shume sepse do takoja edhe shokete mi aty isha teper i lumtur ne ato momente.....
nisemi per rruge dhe cdo gje shkon mire.
nje mbasdite kusheriri me fton per te pire nje kafe jashte,
dolem dhe ulemi ne nje lokal buze detit une porosise si gjithmone nje xhak daniels kurse kushua nje martini...po bisedonim gjate derisa ne nje moment kthej koken prapa per te pare,por cfare te shihja syte e mi u nguliten ne te sajat pereth 5 min thashe se qielli ra mbi mua dhe me beri nje me token,nuk mund ta besoja mbas meje ishte ajo.......
ajo vertet kisha ngrire sepse nuk po u besoja syve te mi,
djali qe ishte prane saj po i fliste;zemer nuk me degjon po te flas?ajo kthehet dhe i pergjigjet me fal po mendoja dicka dhe kthehet nga ai...
kusheriri i cili e kishte pare me pare nuk me foli mendonte se nuk do ta shihja dhe derron teme por une isha ngulitur aty dhe nuk mund te shihja asgje tjeter vec syve te saj sa bukur shendrinin fytyra e embel si mjalti ato floket e dredhura qe binin ne kurrizin e saj e tregonin aq te bukur sa merte njeri ne qafe por nga zemra nuk e njihnin se cfare djalli fshinte brenda saj,
ne ate momente ngrihen per te ikur syte e saj rane direkte te une sikur donte te me thoshte gezohem qe te pashe mirupafshim,por syte e mi ishin te ngjitur pas saj sikur doja ta haja te gjalle nga inati,
largohen dalngadale dhe koken kthente shpesh here mbrapa.
ngrihu i them kushos se u merzita ketu dhe u nisem rruges po e pyesja per te por ai gjithmone me nderronte bisede varja me thoshe nuk ja vlen me,
ata i kishim perpara si per cudi kishim te njejten rruge dhe une i ngulitur pas saj duke menduar valle a eshte e lumtur me te?por syte e saj nuk tregonin lumturi sapo u shfaqa une.
shkoj ne shtepi dhe shoh nje mesazh ne celularin tim;
u gezova shume qe te pashe sot shkruante kur paske ardhe,etj-etj
kur e lexova me hipi nje nervozim dhe pergjigjem kush je ti?
pse u bere e gjalle mbas gjithe kesaj kohe?per te me bere te vuaj me shume nuk mund te me lesh te qete tani qe cdo gje e ke marre cfare kerkon akoma nga une?
tani qe mendova se cdo gje kishte perfunduar kuptova se do jetoja te njejtat vuajtje qe kisha kaluar me pare...
ohhh zot pse ma ben kete thashe????
i humbur ne thellesine e zemres time duke menduar ate...zilja deres kishte 2 minuta qe binte ngrihem dhe kur e hap para meje ajo,
mu holl ne qafe dhe me perqafoi paske ndryshuar me thote,ne ate momente dora me shket dhe shpulle bie ne faqen e saj zemra me pikoi kur e pashe duke qare nuk e di si e bera kete,
dhe i them me fal por e meriton kush kujton se je qe mund te hysh ne zemren e te tjetrit si te duash edhe kur te duash???
te lutem dil perjashte them me nje gjysem zeri,zemra i dija qe nuk donte qe te ikte por mendoja se keshtu do ishte me mire per te dy.
ajo ngrihet me pertese dhe me thote te lutem me fal,zemra po me shperthente nga zjarri ,doja ta perqafoja fort ta puthja por nuk kisha fuqi syte me ishin mbushur me lot por ne nuk mund te qendronim me bashke te lutem largohu dhe me mos u kthe ketu.ke te dashur shiko jeten tende eshte me mire keshtu i them.dh shkojtek dera dhe e hap te lutem shko....
ajo niset per te dal duke qare nuk donte te ikte por une isha i vendosur
cdo gje kishte mbaruar mes nesh.mirupafshim me thote por une lamtumire dhe mos u takofshim me.
i vetem ne shtepi marre nje shishe xhak dhe pa kuptuar pashe se i kishte erdhur fundi edhe shishes sikur te kishte vrime nga poshte dreqi mendova dhe dal per te blere nje tjeter.......

Mesazh i vjetr 23 Maj 2005 23:01
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

Arsyeja që unë kam jetuar ishe ti.

Arsyeja që unë kam jetuar ishe ti. Arsyeja që unë vuaj je ti. “Kujdes në dashuri”, këtë fjalë shpesh e thoje ti. Nuk jam në gjendje që të përulem e as të shkruaj për dashurinë time të madhe por vuajtja, dhe vuajtja u bë forcë fizike, e jo kurrë forcë shpirtërore. Ti je ende shpresa e jetës time, e më shumë se qdo gjë tjetër të dëshiroj në këtë botë. Kujtimet e mira tani më mundojnë, e më mundojnë pa ty.
Sa isha I lumtur kur e përjetova përqafimin tënd. Ti më dhurove dashurinë...e unë ende vazhdova me stilin tim të vjetër...Ti bëre shumëqka për mua që të jem i lumtur
Ti je kujtesa e veqantë e jetës dhe zemrës time dhe shpresoj e do të luftoj, që të jesh gjithmonë. Tani i kam dy dëshira: t’më kthehesh ose të harroj. Dhe, atëherë le të filloi jeta ime e re, që sot. Nuk dua që dikush t’a shijoi dashurin time të humbur, sepse të dua më shumë se vetveten. E di se ti je e mëshirueshme dhe të lutem, kur unë vdes eja të m’i mbyllësh sytë sepse vetëm atëherë do t’a ndiej veten të gjallë.
Në fillim, atëherë kur fillova t’i njoh aftësit e tua, kërkoja forcë që të dashuroj me shpirtë, por kisha frikë, megjithatë ti më ngrite lartë, kërkove këshilla nga unë, qdo ditë më futje në testimin tënd, e unë isha i befasuar me idetë e tua, por nuk e di pse u largove në atë fillim kur të dashurova me tërë qenien time njerëzore, e ti fillove me provokime e keqkuptime vazhdimisht. Më pyetje për aventurat e mia, e unë sot kërkoj nga ti t’i kujtosh ditët e lumtura kur në mes nesh kishte gjithnjë dashuri. Tani jam i mbyllur krejtë në vetmi, këndoj, shkruaj, e kujtoj o shpirtë për ty. E sot në rrugë kur të takoj, bëhesh sikur “nuk të shoh”. A nuk ndien dhimbje për mua që po bredhi rrugëve i vetmuar. Kërkoj shpresë nga Ti ose shpresën dhe jetën të m’a shuash, por PSE?
Ti e don shiun, por e dua edhe unë atë ditë me shi...por dua t’a harroj sepse ti më mungon e kujtimi zgjatë gjithmonë dhe rastësisht të kam takuar ...i folëm dy-tri fjalë, ti më përshëndete dhe dhe qe ateher filloi dashuria jone, më bëre të ndiej dridhje të lehta nëpër tërë trupin tim. Kur ti më folje për të ardhmen, në zemrën time ndieja ngrohtësin e flakës që u ndizte, por që shumë shpejtë u shua, atë e ndiej edhe në këtë natë në vetmi që u mundova të harroj me tërë forcën por sikur ti përsëri më pëshpëritje, prit, prit, prit...!!!
Të faleminderit për atë gjysmë premtimi...por ku mbeti sot! Të faleminderit për buzëqeshjet e tua, për atë kohë që e kalove me mua, por megjithatë ne kemi mësuar shumë nga njëri-tjetri, por të lutem kujto ato ditë kur e kalonim tërë ditën së bashku. Kujto ato netë kur ne vetmin e netëve të pafunda shkruaja këngë për ty, për ty o engjulli im që të doja dhe më doje. Të dua! Po ti, a më don? Nuk e di?
Dua të takoj, t’i shpjegoj të gjitha, por shkon gjatë dhe nuk mundem dhe ndoshta pjesën më kryesore nuk mund t’a them. Ti je e vetmja oazë që theje atë horizont vuajtjesh, ishte ti i vetmi zhgënjim që unë gjeta ngushëllim, e sot po mbizotëron e kaluara jonë, unë nuk mundem të jem i vetpërmbajtur dhe do t’i lejojë vetes t’a thyej kufirin e imagjinuar...dhe aty do t’a gjejë veten.
Por më në fund duhet të pajtohem me realitetin sa të hidhur aq edhe të rëndë, edhe pse jemi afër e ndodhemi largë. Ne gusht do te shkojë në Amerikë, nëse deri atëhere nuk ndodhë asgjë që une të ndërroj mendjen, ngase tani jam dëshpruar shumë në këtë jetë, jeta ime pa ty nuk ka vlerë, të lutem mendo edhe njëher për të gjitha dhe besoj që do të kuptosh realitetin, e realiteti është se une të dua me gjith zemër, ti je dashuria e jetës sime, ne jemi të lindur për njëri tjetrin, hapi syte dhe do të shikosh se unë nuk jam I tillë siq mendojn ata njerëz që na kanë ndarë, ta kam dëshmuar këtë në të gjitha mënyrat e mundshme dhe do ta dëshmoj sërish, por ti e di këtë vet më së miri, ti më njeh më së miri në këtë botë, ohh…une mund të të bëj të lumtur në këtë jetë vogëlushe, do të bëjë gjithqka vetëm që ti të jesh e lumtur pranë meje.
Do të jem engjulli yt mbrojtës, do të jem heroi yt, do të jem dashuria jote përgjithmon.
Do të shkojë ne Amerikë, që të provoj fatin tim, dua që të tejkaloj këtë dëshprim gjigant që më ka kaplur në këtë vend, dua që të arrij diqka në këtë jetë, dhe shpresa e vetme që më mban gjallë ne këtë jetë dhe që më detyron të vazhdojë je ti dashuria ime, do të luftojë për ty përgjithmon, nuk kam frikë as nga vdekja….
Kështu që pa marrë parasysh veprimet e mia une gjithmon e lë dashurinë në një anë dhe jetën e përditshme në anën tjetër, por dashuria është gjithmon në plan të parë.
Do të kthehem për ty vogëlushja ime, do të kthehem që të jesh e imja përgjithmon, nëse ende të kujtohet kjo ka qenë ëndrra jonë e përbashkët për të cilën ëndërronim qdo natë, e unë do ta bëjë këtë ëndërr realitet ngase të dua o ylli im.
Koha po kalon, e ti ende më mungon, por do të vijë koha jonë, mos ki frikë, ngase dashuria e vërtet gjithmon fiton qdo luftë, dhe gjëja që më mundon më së shumti është që ti je verbuar nga fjalë të njerzve që të folën keq për mua e ato fjalë nuk janë aspak të vërteta dhe unë ta kam dëshmuar këtë. Gjëja qka urrej më së shumti në botë është dyftyrësia, shpifjet e njerzve, gënjeshtra dhe tradhtia. Edhe pse nuk kam besuar kurre se do të më ndodhe por shpifjet ma humbën dashurinë, na ndanë njëher por kjo nuk do të ndodhë më, të betohem, kurrë, dhe ata të cilët I bënë këto herën e parë do të pendohem që kanë lindur. Do të kthehem për ty vogëlushe, kur do të mendosh se është fundi I botës unë do të jem aty për të treguar fillim e lumturisë.

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2005 01:47
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

artidr

ej lal shume prekse edhe kjo letra jote
te urij fat edhe ty pershendetje

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2005 23:02
Ora tani: 05:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > per ty

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar