Eneid
Rob Zoti!
Regjistruar: 15/04/2004
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 71
|
VAZHDIMI …….
Nr. 454145 20/6/3000
BRUKSEL: Shqipëria anëtarësohet me të drejta të pjesshme në BE! – Koha Jonë
Elbasan: Nëna e dy fëmijëve lind fëmijen e trete në mënyrë natyrale! Shtangen shkencetarët shqiptarë! – Korrieri
1997-a vepër e agjenturës greke! SHISH arrin të zbërtheje ngjarjet tronditëse në kohë rekord! – Zeri Popullit
Ankaraja: Skënderbeu pjelle e imagjinatës se Sulltan Muratit të II-të. Të ndryshohen tekstet shkollore! – Balli Kombëtar
Rajon: Tirana paralajmëron Athinën! “Të zgjidhet cështja Came përndryshe nuk japin licensen për kazinon e dytë në Durrës!” – Zeri Popullit
“BERISHNANO” – Fakultetit i shkencave politike në Tiranë pagëzohet me emër dhe godinë të re! Prioritet studentëve me mendime radikalëve komuniste! - Balkanëeb
Greqi: Kolonistët greke protesojnë ndaj mbërritjes se kolonistëve shqiptarë në hënë! – Athina: Trupi qellor ka qënë helen që para 3000 vjetësh! – Rruzulli
KESH: Energjia elektrike dëmton sistemin nervor tek njeriu! Komisioni ‘X-Files’ i Kontrollit të lartë të shtetit zbulon arysen e vertetë për mungesën e dritës në shtëpitë e shqiptarëve! – Tema
Protokolli Kioto: Shqipëria të mbyllë godinën parlamentare! Ndotja e ambjentit nga ky subjekt në masën 100%! – Rilindja Demokratike
Tiranw: Policia Shqiptare kap në flagrancë grekun athinot! Spiridanaqos Karamandaqos: “Jam pjelle e krimit, por krimi s’jam unë!” - Republika