Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Mir Se Ju Gjej Patriota Te Dashur!
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Çokollata_Esmere
Anetar i ri

Regjistruar: 16/07/2005
Vendbanimi: XOXOX
Mesazhe: 7

Smile

Mir Se Ju Gjej Patriota Te Dashur!

Pershendetje!
Kam koh qe lexoj ne kete forum, por ja erdhi momenti qe vendosa te rregjistrohem dhe une, jam e sigurt qe ketu do gjej nje ngrohtesi vertet Shqiptare. Ju prezantohem me vone sepse kam lexuar dhe pashe nje tem ku antaret flasin per veten e tyre aty do prezantohem dhe une.

CIAO!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2005 20:58
Çokollata_Esmere nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Çokollata_Esmere Kliko këtu për të kontaktuar me Çokollata_Esmere (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Çokollata_Esmere't! Kërko mesazhe të tjera nga: Çokollata_Esmere Shto Çokollata_Esmere në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Çokollata_Esmere në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

mire se na erdhe esmere e sigurte qe do kalosh shume bukur ketu... e kush nuk u fut edhe nuk kaloi mire?
te uroj sa me bukur tja kalosh.pershendetje

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2005 15:48
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Mireserdhe mes nesh Cokollata_Esmere....
Shpresoj te kalosh momente te bukura mes nesh....

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 00:11
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

Mir se erdhe lal, ketu ne gjirin ton
uroj te kalosh mir

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 00:17
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

Mir se na erdhe Cokollata_Esmere

Uroj te kalosh sa me bukur midis nesh!

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 05:12
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BERATSI_NL
hajdut

Regjistruar: 12/07/2005
Vendbanimi: holland
Mesazhe: 15

MIre Se Na Erdhe Cokollata_Esmere

dhe shpresoj te ja kaloshe sa me bukur mes nesh

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 06:13
BERATSI_NL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BERATSI_NL Kliko këtu për të kontaktuar me BERATSI_NL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të BERATSI_NL't! Kërko mesazhe të tjera nga: BERATSI_NL Shto BERATSI_NL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BERATSI_NL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

pershendetje esmere

erdhe e fute dhe ti koken ne ket forum!! mir mir e bone se do t knaqesh lal hajt pra kalovsh mir ne ket bot virtuale dhe te imagjinates.........

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 06:51
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Cool

Re: Mir Se Ju Gjej Patriota Te Dashur!

Citim:
Po citoj ato që tha Çokollata_Esmere
Pershendetje!
Kam koh qe lexoj ne kete forum, por ja erdhi momenti qe vendosa te rregjistrohem dhe une, jam e sigurt qe ketu do gjej nje ngrohtesi vertet Shqiptare. Ju prezantohem me vone sepse kam lexuar dhe pashe nje tem ku antaret flasin per veten e tyre aty do prezantohem dhe une.

CIAO!

Mireserdhe Coko

Une i ha shum cokollatat , me ler ndonje cop nga pjesa jote

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 12:51
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Çokollata_Esmere
Anetar i ri

Regjistruar: 16/07/2005
Vendbanimi: XOXOX
Mesazhe: 7

JU FALEMINDERIT TE GJITHVE!

Citim:
Po citoj ato që tha Orion

Mireserdhe Coko

Une i ha shum cokollatat , me ler ndonje cop nga pjesa jote

Hej Orion po he provo pake nga une!

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2005 08:03
Çokollata_Esmere nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Çokollata_Esmere Kliko këtu për të kontaktuar me Çokollata_Esmere (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Çokollata_Esmere't! Kërko mesazhe të tjera nga: Çokollata_Esmere Shto Çokollata_Esmere në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Çokollata_Esmere në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Re: JU FALEMINDERIT TE GJITHVE!

Citim:
Po citoj ato që tha Çokollata_Esmere

Hej Orion po he provo pake nga une!

hemmm shum e mira ishe komplimente thuj mamit , qe te ka bo kaq te mire :p

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2005 15:08
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Mir Se Ju Gjej Patriota Te Dashur!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar