Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > artmiri bologna
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
klajdi
Anetar i ri

Regjistruar: 31/03/2005
Vendbanimi: bologna . italy
Mesazhe: 2

artmiri bologna

//: Pershendetje te gjithe anetareve te ketij forumi ;

Jam nje student nga lezha por me banim ne bologna itali, jam 23 vjec dhe studioj per shkenca politike me vjen mire qe me eshte dhene mundesia qe te shkruaj dicka ne kete forum, dhe shpresoj qe rinia e sotme ta qoje perpara shqiperine sepse keta qe jane ne pushtet tani, ju lejojne qe tu digjet edhe flamuri i tyre dhe nuk mund te bejne asgje perveqse te flene por nuk e di se deri kur do zgjase ky gjume i shqipetareve dhe a do te zgjohen me.....................................!!!

Me respekt Artmir Marku

Bologna Itali ..............!!!

persh te gjitheve ...............!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Prill 2005 20:41
klajdi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të klajdi Kliko këtu për të kontaktuar me klajdi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të klajdi't! Kërko mesazhe të tjera nga: klajdi Shto klajdi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto klajdi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Per Moderatoren

Mireserdhe Klajdi......
Ste paska shkruajtur asnjeri deri tani....Por te them te drejten prezantimi jot eshte ne nje teme te paduhur dhe sigurisht qe anetaret nuk e kane vene re.....

I lutem moderatores te te spostoj kete teme Ke Prezantimi i Anetereve.....

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2005 16:11
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
klajdi
Anetar i ri

Regjistruar: 31/03/2005
Vendbanimi: bologna . italy
Mesazhe: 2

flm nga ana juaj per e_mail-in

te uroj nga zemra gjithe te mirat e kesaj bote dhe respekte nga ana ime. me sa kuptova ne sms qe me kishe derguar jeni nje vajze shume inteligjente dhe me vjen mire per ty . persa i perket temes , nuk jam shume i informuar per temat qe zhvillohen ketu por shpresoj qe me ndihmen tende mund te marr pjese rregullisht ne forumin tuaj . brenda mundesive do doja te dija nga ty se sa vjece je dhe c'fare studion .............!!!

grazie e buon divertimento ... scrivimi ti aspetto

ciao ! klajdi bologna itali

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2005 15:52
klajdi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të klajdi Kliko këtu për të kontaktuar me klajdi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të klajdi't! Kërko mesazhe të tjera nga: klajdi Shto klajdi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto klajdi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > artmiri bologna

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar