Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Si Thoni Ju Mire Bera...
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kesulkuqja
Anetar i ri

Regjistruar: 14/07/2005
Vendbanimi: MIDIS REVE...
Mesazhe: 10

Si Thoni Ju Mire Bera...

MIRSE JU GJEJ TE GJITHEVE...
NJE PYETJE KAM UNE SI KESULKUQJA- A KA KALUAR GJE UJKU KETEJ NGA FORUMI????
KAM RRETH NJE MUAJ QE LEXOJ KETE FORUM, DHE ME NE FUND VENDOSA TE REGJISTROHEM, PA LEJEN E MAMIT... SI THONI JU MIRE BERA????
SHPRESOJ TJA KALOJ MIRE KETU NE FORUM MIDIS JUSH, SE ME MAMIN ZIHEM GJITHMONE... SHAKA BEJ...
PERSHENDETJE KESULKUQJA...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2005 23:19
kesulkuqja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kesulkuqja Kliko këtu për të kontaktuar me kesulkuqja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kesulkuqja Shto kesulkuqja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kesulkuqja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Mireserdhe mes nesh kesulkuqe.....
e ke bere shume mire qe je regjistru....
Sa per ujkun, te them te drejten, ketu ka disa, por rrin urte urte....Nqs i ngacmon atehere do e kesh keq punen.....

Te uroj argetim te mbare......

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2005 17:28
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

pa lejen e mamit!!!!!!!!

ku vete pa lejen e mamit ti moj goce????
nuk te ka thene mami qe mos tu flasesh te panjohurve?????
shpresoj tja kalosh si ne shtepine e gjyshes ketu ne forum....
pershendetje....

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2005 21:04
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kesulkuqja
Anetar i ri

pershendetje..

pershendetje lela_dr dhe flm..
o lela mos di gje ky halfgangu mos eshte gje nga ata ujqerit qe permende ti me lart????
pershendetje halfgang... dhe flm per keshillat, dhe qe te ndihem si ne shtepine e gjyshes, se atje kaloj mire une ska as drita as tv as uje...
tamam si ne kohen e por.es ops me falni se me shpetoi kjo, eshte e para qe bej ne jeten time, ardhka dhe pak ere e keqe dreq...
pershendetjet e mia...

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2005 21:19
kesulkuqja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kesulkuqja Kliko këtu për të kontaktuar me kesulkuqja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kesulkuqja Shto kesulkuqja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kesulkuqja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

WOW PA LEJEN E MAMIT TI MI???

Citim:
Po citoj ato që tha kesulkuqja
MIRSE JU GJEJ TE GJITHEVE...
NJE PYETJE KAM UNE SI KESULKUQJA- A KA KALUAR GJE UJKU KETEJ NGA FORUMI????
KAM RRETH NJE MUAJ QE LEXOJ KETE FORUM, DHE ME NE FUND VENDOSA TE REGJISTROHEM, PA LEJEN E MAMIT... SI THONI JU MIRE BERA????
SHPRESOJ TJA KALOJ MIRE KETU NE FORUM MIDIS JUSH, SE ME MAMIN ZIHEM GJITHMONE... SHAKA BEJ...
PERSHENDETJE KESULKUQJA...

MIR BERE MOj sikur thashe gje une, mirse na erdhe ketu dhe te puci tek faqa..............!!!

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2005 21:48
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Re: pershendetje..

Citim:
Po citoj ato që tha kesulkuqja
pershendetje lela_dr dhe flm..
o lela mos di gje ky halfgangu mos eshte gje nga ata ujqerit qe permende ti me lart????

Halfgang e ka me dite....Ka dite qe eshte i embel shume, dhe ka dite qe nuk i flitet me goje se te han me ate gojen e madhe tamam si Ujku...

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2005 04:03
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Kesulkuqja mirese erdhe nen shoqerine e FH dhe te uroj te gjesh ate qe kerkon dmth Ujkun dhe ishalla ste takon ujk si i kesulkuqes lol

Buon Divertimento

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2005 05:22
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

mir se erdhe lal ne kete bot dhe sa per dieni ojq ka plot ktu por jo te keqinj

jena te emel ne nuk hajm njeri se ka gjera neper supermerkata plot tani

me respekt rubini

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2005 07:47
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kesulkuqja
Anetar i ri

flm

flm lela_dr,halfgang, syri_magjik,demokrate4ever,ruby_dr per mesazhet tuaja.... po me beni te ndihem si ne shtepine time tani...
shpresoj se per pak kohe do njihemi me mire....
faleminderit....

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2005 19:19
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

0 Lela...

o Lela_dr po pse ke kam kafshuar une ketu ne forum????
une kur kam nerva nuk e nxjerr tek forumistet por tek tema ime e rimave te hip hopit ....
mos ki frike kesulkuqe, nuk jam une ujku jo, une jam luani dhe kam ke te kafshoj....
pershendetje...

Modifikuar nga halfgang datë 16/07/2005 ora 21:02

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2005 20:44
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Si Thoni Ju Mire Bera...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar