Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528
|
SI FILLIM DANIELE URIME PER TEMEN!
Citim: Po citoj ato që tha white_rappers
jemi te njofur ne bote vetem per prapesira.
te ter na urrejn , ne greqi per shembudh ne te gjith na kan inat
behet ca behet , e ben kush e benne ne e ham.
White_rappers ne nje ane pashkohem me mendimin qe dhate ju, sigurisht qe keto urrejtje nuk jan gjithandej ndaj Shqiptarve, disa nga shtet Evropiane na urrejn, ndersa ketu ne U.S.A pasi po bej gati 8 vjet nuk kam degjuar ndonje gje kundra ne Shqiptarve, vertet kudo qe shkon gjen njerz shpirt keq por keta nuk tregojn ose me mir nuk jan racista ndaj shteteve te tejra. Kur te pyesin qe nga je une pergjigjem Albania, ku bie Albanian ne Evrope them une, jan shum kurioza pasi keta spara bredhin boten si ne, dhe ne jo nga e mira jo por na detyron halli. Mund te thon disa qe sna njef njeri sigurisht qe jo se Shqiperia sot esht pa histori, por tek PRESIDENTI AMERIKES JEMI TE NJOHUR pak a shum kjo ka rendesi, sepse Bushi ka premtuar te ndihmoj Shqiperin nga qe ne derguam ushtaret Shqiptare qe te luftonin per Ameriken, Por heret a von do njihemi me mire, kete ta keni te garantuar, nje Shqiptare esht duke punuar per te perkthyer historin e shqiperis ne Anglisht kaqe di tani per tani, kur te mar vesh me shum ju shkruaj dhe me gjate.
P.s, SHQIPERIA ESHT NJE VEND ME SHUM VLERA POR ATJE GJITHKUSH MENDON PER VETE!
E ZGJATA SI SHUM ME FALNI