anaz
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 164
|
Re: Cilesite e Zotit në Bibel!!!!!!l
Citim: Po citoj ato që tha El_Fatih
Pershendetje!
Fillimisht dua te sqaroj se nuk kam ndermend te provokoj njeri me keto pyetje qe do te bej por cuditerisht duke shfletuar biblen gjej ne te disa vargje qe mbeta mjaft i zhgenjyer pasi aty Zoti nuk del si nje qenie e persosur por thjeshte nje qenie e krijuar qe mund te gaboje te harroje, te lodhet e te clodhet te fleje e te zgjohet, per nje zot Abuziv qe gabon edhe pendohet.
GJithesesi po ju sjell disa vargje qe me kane lene mbresa .
O Zot, ti i ke parë këto gjëra, mos hesht; o Zot, mos u largo nga unë.
Zgjohu dhe çohu, për të më siguruar drejtësi dhe për të mbrojtur çështjen time, o Perëndi dhe Zoti im.[Psalmet 35:22 ]
Mos valle fle Zoti?
Deri kur do të më harrosh, o Zot? Vallë kështu do të jetë përjetë? Deri kur do të më fshehësh fytyrën tënde? Psalmi 13:1
Pse do të na harroje për jetë dhe do të na braktisje për një kohë të gjatë? Psalmi 5:20
A haron Ai?
Dhe Zoti u pendua që kishte krijuar njeriun mbi tokë dhe u brengos për këtë në zemër të vet.Zanafolla 6
A pendohet Zoti?
Sepse kështu thotë Zoti: "Ja, këtë herë do t`i hedh larg banorët e vendit dhe do t`u sjell një fatkeqësi të madhe, me qëllim që të më gjejnë përsëri".Jeremia 10:18
A abuzon Zoti??
Nuk e di por nese keto jane te verteta ai nuk e meriton te quhet ZOt por krijese e mjere ashtu si edhe ne.
Zoti nuk harron, apo abuzon kurreeee por, jemi ne njerezit qe harrojme, duhet te pendohemi dhe abuzojme.....
Sa per Zotin e bibles te siguroj qe eshte nje Zot i mire i dashur dhe i kujdesshem.... eshte i vetmi Zot....
Plloshtan nese do te flasesh per kuranin mund ta besh ne nje teme tjeter ....