Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > tung.
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tur
Anetar i ri

Regjistruar: 01/03/2010
Vendbanimi: Perugia
Mesazhe: 26

tung.

Tung prej italiet, jam Arturi nga Krusha e Vogel. Pershendetje quna e qika.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Mars 2010 20:45
Tur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tur Kliko këtu për të kontaktuar me Tur (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Tur't! Kërko mesazhe të tjera nga: Tur Shto Tur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

tung Tur quni , mirserdhe. po cka ban ne Perugia nuk na diftove.

Mesazh i vjetër 02 Mars 2010 01:27
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tur
Anetar i ri

Thumbs up

Falemners qe po shkru ne temen teme. urime.
Studime agrare ne fakultetin e agrarise. Jan do vene ka shpia eme qysh bahet speci e modhatarja.
Hajt se kam do koh qe e ndeku sitin dhe kam shti vote edhe per ty besa.

Mesazh i vjetër 02 Mars 2010 01:36
Tur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tur Kliko këtu për të kontaktuar me Tur (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Tur't! Kërko mesazhe të tjera nga: Tur Shto Tur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Tung Tur mire se erdhe ne ket forum.

Uroj tja kalosh bukur.

Mesazh i vjetër 02 Mars 2010 01:39
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Mire se na erdhe tur prej Italie.

Mesazh i vjetër 02 Mars 2010 01:45
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tur
Anetar i ri

Arrow

Faleminers.

Hajt se shkruhena.
A ka naj ni student te Perugjias ketu. Me qojn haber te hotmail.

Mesazh i vjetër 02 Mars 2010 02:06
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha Tur
Falemners qe po shkru ne temen teme. urime.
Studime agrare ne fakultetin e agrarise. Jan do vene ka shpia eme qysh bahet speci e modhatarja.
Hajt se kam do koh qe e ndeku sitin dhe kam shti vote edhe per ty besa.

ahahah...besa t'pyta veq se Perugia m'ka pelqy ma se tepermi prej qyteteve te italise e ma mori mendja qi je student. a po i shetit ata "tymnaja" te qytetit bre ?!

Mesazh i vjetër 02 Mars 2010 02:10
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tur
Anetar i ri

Paj munohena me u ardh pershtatit. A vjen ma ne Perugjia , me defto se kam vllane qe punon ne pub. Rruges Asisit.

Mesazh i vjetër 02 Mars 2010 13:49
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Regjistruar: 17/02/2008
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 449

Citim:
Po citoj ato që tha Tur
Paj munohena me u ardh pershtatit. A vjen ma ne Perugjia , me defto se kam vllane qe punon ne pub. Rruges Asisit.

Ku je vendasi im,te kerkoja per toke e te gjeta ne kuti(PC)hahaha,mire se erdhe,po na knaqshe me speca e patligjana ti besa!

Mesazh i vjetër 03 Mars 2010 22:34
lulja_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulja_1 Kliko këtu për të kontaktuar me lulja_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulja_1 Shto lulja_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulja_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tur
Anetar i ri

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha lulja_1

Ku je vendasi im,te kerkoja per toke e te gjeta ne kuti(PC)hahaha,mire se erdhe,po na knaqshe me speca e patligjana ti besa!

Hoqe keq a. Po nuk thashe bre se jam nga e Madhe. Po po studjojm edhe per somborka.
Hajt se nihena.

Mesazh i vjetër 04 Mars 2010 00:42
Ora tani: 19:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > tung.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar