Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > sa here e keni lene mesimin per kafe
sa here keni kaluar murin e shkolles per te pir kafe
asnjëherë
një herë
shpeshëherë
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kryeministri sh."A.B
FC JUVENTUS

Regjistruar: 12/09/2007
Vendbanimi: KU TE DUASH TI.
Mesazhe: 55

Wink

sa here e keni lene mesimin per kafe

shkruani se sa here e keni lene mesimin per te pire kafe me shoqerin.
dhe genjeshtren qe i keni thene zyshes per tju dhene leje???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 05:29
kryeministri sh."A.B nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kryeministri sh."A.B Kliko këtu për të kontaktuar me kryeministri sh."A.B (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kryeministri sh."A.B Shto kryeministri sh."A.B në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kryeministri sh."A.B në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kryeministri sh."A.B
FC JUVENTUS

Regjistruar: 12/09/2007
Vendbanimi: KU TE DUASH TI.
Mesazhe: 55

Talking

ehu

si fillim po ju tregoj une.
e kam lene shpesh si domos ato oret e para se s'shtyej dita pa pire nje makjato ne mengjes.
per genjeshtra rralle kam bere se e kam ptur lejen ne xhep.

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 05:34
kryeministri sh."A.B nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kryeministri sh."A.B Kliko këtu për të kontaktuar me kryeministri sh."A.B (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kryeministri sh."A.B Shto kryeministri sh."A.B në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kryeministri sh."A.B në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Re: sa here e keni lene mesimin per kafe

Citim:
Po citoj ato që tha kryeministri sh."A.B
shkruani se sa here e keni lene mesimin per te pire kafe me shoqerin.
dhe genjeshtren qe i keni thene zyshes per tju dhene leje???

Ketu "genjeshtrat" alla shqiptarce nuk pijne uje o Kryeminister
-Kurre s`e kam braktis klassen dhe kurre sdo e braktis.

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 12:32
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

O Kryeminister....vetem ne shqiperi te lejne me dal nga shkolla per te pire kafe....se po te dalesh jashte shqiperise jo per kafe s'te lejne por edhe per ne banjo duhet te marresh leje

Ky eshte koncepti i gabuar qe ka shqiperia sepse ben gjithe gjerat ndryshe nga bota.

Sa per temen kam votuar asnjehere...sepse nuk lejohet te dalesh nga shkolla per kafe....
c'do gje ndodhet ne shkolle dhe kur gjithe shkolla ka pushim atehere nxenesit dalin nga klasat per te konsumuar dicka si kafe, patatine, krekers, etj, etj... (ne brendesi te shkolles)

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 12:48
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

shpesh... se dhe kafja 200 lek ish atehere, te shkreten!

genjeshtra zyshes?!
asiiiiiihere, ohu s'me vinte ndonjehere rradha mua!

pastaj isha tip i urte... furnizoja klasen me raporte... te shkruajtura nga "eksperte" te shkollave te tj!

ueeee, mafie kemi qene, mafie... po tip robin hood-i... bojshim sevape!

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 18:39
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
KRIZA
STREET RACER

Regjistruar: 08/09/2007
Vendbanimi: NE FORUM
Mesazhe: 62

MESIMIN PER KAFE E KOM LONE 80% TE VITIT SHKOLLOR

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 18:54
KRIZA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KRIZA Kliko këtu për të kontaktuar me KRIZA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të KRIZA't! Kërko mesazhe të tjera nga: KRIZA Shto KRIZA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KRIZA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Une te kem lene shkollen???????

Po

Kam qene shembullore deri ne vitin e parafundit,pastaj ...dalje nga mesimi ne shoqerine,udhetime me tren ,ose thjesht merrnim oren e pare per te ngrene mengjes tek bari aty prane.
S'e di pse e benim,thjesht bruciare si thuhet.E forta eshte se nje here me kane zbuluar te shpise bashke me nje profesore griifshe.:o Shyqyr qe me moshen kujtesa zbehet ...(ne kete rast )
S'e kam cenuar veten gjithsesi,ne shkolle s'kam qene ndonjehere e vemendjes.

ii Bleta tip i urte..s'me besohet

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 19:07
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
shpesh... se dhe kafja 200 lek ish atehere, te shkreten!

genjeshtra zyshes?!
asiiiiiihere, ohu s'me vinte ndonjehere rradha mua!

pastaj isha tip i urte... furnizoja klasen me raporte... te shkruajtura nga "eksperte" te shkollave te tj!

ueeee, mafie kemi qene, mafie... po tip robin hood-i... bojshim sevape!

.........

Haaaaaaa bleta edhe une ne mature kam qene "eksperte" per shkruarje raportash...kallablleku para meje si me kene rralla e qumeshtit..:p

Po i pergjigjem temes tesh..:p

Ne shkollen e mesme nuk e kam lan asnjehere oren e mesimit me dal me pi kafe...se kam dal dhe e kam pi mas msimit...:p...

Ne shkollen e larte....vitin e pare ne te larten oret e para te leksioneve edhe mund t'i keme lene  ndonjehere me i hap syte me nje kafe te shkurt bashke me miqesine ....:p - asnje justifikim s'eshte dasht ne kete rast se leksionet jane fakultative..... ...kurse ne vitin e dyte........pah....vetem nje here mund te kem mungu per prob.personale...por ore mesimi  per me dale ne kafe Jo.....

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 22:51
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- me sa kujtoj unë ka pas ca raste që e kom lan kafen përgjys me shku në mësim ............ por kjo ka ndodh rrallë 

- se kam qenë nën patronazhin e nxënëses ma të mirë të klasës .. Bletës Shëmbullore .... :p 

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 23:49
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

- me sa kujtoj unë ka pas ca raste që e kom lan kafen përgjys me shku në mësim ............ por kjo ka ndodh rrallë 

- se kam qenë nën patronazhin e nxënëses ma të mirë të klasës .. Bletës Shëmbullore .... :p 

.........

Thuj te  verteten ......t'i gjithmone  leshe kafen pergjys me ardh ne mesim se ishe ne banke me mu.....:p

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2007 23:53
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > sa here e keni lene mesimin per kafe

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar