-Une jam Atheist por, per kuriozitet i nxitur dhe nga komentet ketu hapa kete Video dhe e ndigjova.
N.q.se shprehjet qe jane ne Video jane ato qe predikon Kurani, atehere me perforcohem edhe me shume bindja se, jam ne rregull me formen e besimit qe kam zgjedhur; Atheist!
Nuk po citoj shprehje te vecanta te folesit ne Video por, po leje secilin nga ju te nxjerri vete konkluzionin.
Une, besoj ne nje Zot (per sa kohe nuk eshte vertetuar shkencerisht qe nuk existon)dhe jo ne keto pallavra te ketyre dembeleve, paraziteve, perfituesve me mendjet injorante te "qingjave" te tyre duke i mekuar me dogma!
Gjithe jeta e besimtarit eshte nje sakrifice, por prape e pamjaftueshme per te bindur Zotin?
Ne jete njeriu kalon prova shume here me te medhaja se lenia e nje apo dy vakteve.
Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Nuk e kuptoj pse duhet te jete me detyrim argjerimi per muslimanet. Pak te privuar e kane jeten nga shume gjera, por u dashka dhe te rrine pa ngrene ? Pa ngrene i thencin se vetem nje vakt s'hane.
Gjithe jeta e besimtarit eshte nje sakrifice, por prape e pamjaftueshme per te bindur Zotin?
Ne jete njeriu kalon prova shume here me te medhaja se lenia e nje apo dy vakteve.
Po kush tha se eshte e detyruar me Deb*
Kjo kojshija jeme psh jo vetem qe nuk agjeron po as periz muk mban kur i thote doktori.
Agjerim te mbare te gjithe myslimaneve dhe ALLAHU ja lehtesofte agjerimin!AMIN