Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Humor me programuesit, administratore sistemesh etj
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Talking

Humor me programuesit, administratore sistemesh etj

Shpjegime nga programuesit pse programet e tyre nuk funksionojne:

• Interesante...
  • Kurre nuk kam degjuar per ate.
  • Punonte fare mire dje.
  • Epo, programi ka te nevojshme disa rregullime
  • Si eshte e mundur dicka e tille?
  • Eshte faji i pajisjes hardware
  • Eshte bere update i sistemit operativ?
  • Perdoruesi beri nje gabim perseri
  • Ka dicka gabim me te dhenat e tuaja testuese
  • Une se kam prekur ate modul
  • Po, po, do te jete gati ne kohe
  • Ti duhet te kesh ekzekutueshin e gabueshem (program per testim)
  • Oh, eshte thjesht nje shtese
  • Pothuaj jam gati
  • Patjeter. Vetem me duhet rregulloj ato problemet e vogla
  • Do te jete gati pothuaj
  • Eshte thjesht nje koincidence e pafate
  • Une nuk mund te testoj gjithchka
  • KJO nuk mund te beje ATE
  • A nuk e rregullova ate me perpara?
  • Eshte atje akoma, vetem se nuk eshte testuar
  • Punon, por nuk eshte testuar
  • Dikush mund te kete ndryshuar kodin tim
  • Mund te kete nje virus ne programin aplikues
  • Dhe mgjs nuk punon, si te ndjehesh per kete gje?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Maj 2006 03:07
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

e di ca me kujtojne keto qe po thua ti?nje filmim me Bill Gates qe kam pasur ku po paraqiste nje version te ri te nje software dhe ne momentin qe do ekzekutohej del error ...e gjithe salla qe fillon me qesh ..edhe ai qe po e paraqiste mundohej te nxirrje ndonje pretekst per gabimin...nje gjo eshte e sigurte ne ket mes : INTEL INSIDE...IDIOT OUTSIDE

Mesazh i vjetër 17 Maj 2006 04:37
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

E kam pare dhe une ate filmim, dhe ka qene autentik. Bill Gates ne fakt po prezantonte Win 98 gjate instalimit dhe i ndodhi BSD, Blue Screen of Death E gjithe salla shpertheu ne te qeshura

Mesazh i vjetër 17 Maj 2006 05:38
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re intelinside-t.jpg
Ky file është shkarkuar 1493 herë.

Citim:
e di ca me kujtojne keto qe po thua ti?nje filmim me Bill Gates qe kam pasur ku po paraqiste nje version te ri te nje software dhe ne momentin qe do ekzekutohej del error ...e gjithe salla qe fillon me qesh ..edhe ai qe po e paraqiste mundohej te nxirrje ndonje pretekst per gabimin...nje gjo eshte e sigurte ne ket mes : INTEL INSIDE...IDIOT OUTSIDE

Mesazh i vjetër 17 Maj 2006 07:09
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
E kam pare dhe une ate filmim, dhe ka qene autentik. Bill Gates ne fakt po prezantonte Win 98 gjate instalimit dhe i ndodhi BSD, Blue Screen of Death E gjithe salla shpertheu ne te qeshura

Me duket se i ndodhi edhe tani afer, ne nje tjeter prezantim...uroj te mos gabohem.

Mesazh i vjetër 18 Maj 2006 22:31
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Per Admiralin kjo...mqs e ka fiksim xhaxhi Bill :)

http://www.zeusnews.it/index.php3?a...3695&numero=999

Mesazh i vjetër 18 Maj 2006 22:36
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

imagjinoj Bill Gate-in duke u mbyt ne lum ene duke therrit:
-F1,F1,F1

Mesazh i vjetër 19 Maj 2006 04:23
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

-Kompjutri im nuk punon fare. Eshte i vdekur.
-Je i sigurte qe e ke vene ne prize?
-Pse duhet vene ne prize kompjutri.

Mesazh i vjetër 19 Maj 2006 04:35
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

- Kompjuteri im nuk ndizet fare.
- Si ka mundesi? Me thuaj hap pas hapi se si vepron dhe ku ngec?
- Po ja, kam vene ate pedalen (mousin) te kembet dhe po i jap gaz por nuk ndizet!!!

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2006 11:22
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pitkini
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/08/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 442

po nje video qe godasin bill gates me torte ne fytyre e keni pare?
Me duket se ndodhi ne berlin.

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2006 11:49
Pitkini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pitkini Kliko këtu për të kontaktuar me Pitkini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Pitkini Shto Pitkini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pitkini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Humor me programuesit, administratore sistemesh etj

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar