Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Sa jeton heshtja tek ju?
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
skunkanansie
?!

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ?!
Mesazhe: 651

Sa jeton heshtja tek ju?

Do me interesonte te dija se sa jeton heshtja ne ju?
P.sh une heshti atehere kur s'kam cfare flase,pastaj heshti kur pajtohem me dicka,heshti kur dikush ma thote ndonje sekret...
Jam tip qe tek une jeton kogja shume heshtja.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 22 Mars 2006 02:30
skunkanansie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skunkanansie Kliko këtu për të kontaktuar me skunkanansie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skunkanansie Shto skunkanansie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skunkanansie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

Re: Sa jeton heshtja tek ju?

Citim:
Po citoj ato që tha skunkanansie
Do me interesonte te dija se sa jeton heshtja ne ju?
P.sh une heshti atehere kur s'kam cfare flase,pastaj heshti kur pajtohem me dicka,heshti kur dikush ma thote ndonje sekret...
Jam tip qe tek une jeton kogja shume heshtja.

Pershendetje Nansi.
Mendimi im eshte ky:-Varet se per cfare duhet te hesht.
Te ju them qe jam natyre e heshtur, -do ju genjeja.
Jam vertet e gojes.S`me dhimbsen fjalet.Jam teper allegro si natyre.
Me nje fjale jam tip qe kur duhet te flas -flas.
Dhe s`le njeri te me marre per budallaqe,apo memece
qe do te thote- une ta kthej reston ne dore aty per aty,
kuptohet me fjale e kurre me heshtje.
Mund te hesht per Hir te Prinderve,-sepse me kane bere koken
dhe i toleroj per hir te respektit qe ushqej per TA.
Gjithashtu ka raste qe hesht per hir te nje ambjenti ku nuk para njoh shume persona,
apo per hir te moshes se thyer.-I respektoj duke i degjuar, ndonese brenda vetvetes mund te them:
-Uf, c`me cane koken si shume!
Por di dhe te hesht bukur.

Mire u lexofshim.Teme interesante lol.

Mesazh i vjetr 22 Mars 2006 02:47
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skunkanansie
?!

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ?!
Mesazhe: 651

Re: Re: Sa jeton heshtja tek ju?

Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL

Pershendetje Nansi.
Mendimi im eshte ky:-Varet se per cfare duhet te hesht.
Te ju them qe jam natyre e heshtur, -do ju genjeja.
Jam vertet e gojes.S`me dhimbsen fjalet.Jam teper allegro si natyre.
Me nje fjale jam tip qe kur duhet te flas -flas.
Dhe s`le njeri te me marre per budallaqe,apo memece
qe do te thote- une ta kthej reston ne dore aty per aty,
kuptohet me fjale e kurre me heshtje.
Mund te hesht per Hir te Prinderve,-sepse me kane bere koken
dhe i toleroj per hir te respektit qe ushqej per TA.
Gjithashtu ka raste qe hesht per hir te nje ambjenti ku nuk para njoh shume persona,
apo per hir te moshes se thyer.-I respektoj duke i degjuar, ndonese brenda vetvetes mund te them:
-Uf, c`me cane koken si shume!
Por di dhe te hesht bukur.

Mire u lexofshim.Teme interesante lol.

Pershendetje CRAZY AND BEAUTIFUL,me pelqeu shume menyra e pergjigjes tende.

Mesazh i vjetr 22 Mars 2006 02:54
skunkanansie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skunkanansie Kliko këtu për të kontaktuar me skunkanansie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skunkanansie Shto skunkanansie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skunkanansie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

jeton shume....skine....shume!

Mesazh i vjetr 22 Mars 2006 02:57
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

hmmm,heshtja tek une?????
une nganjehere as veten time se njoh sepse jam nje tip shm i nderlikuar me thone te tjeret,spara kuptohem nga te gjithe,njehere hesht,njehere jam gjithe gezim dhe hare.gjithsesi per tju permbajtur temes,jane raste te vecanta shumicen e rasteve kur une hesht.zakonisht ato raste kur jam e merzitur apo me ze melankolia.dhe mendoj,prandaj hesht...zakonisht keto raste me shume hesht,raste te tjera sme kujtohen.

teme interesante skunkanansie

Mesazh i vjetr 22 Mars 2006 17:11
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Talking

ne fakt,maredheniet me heshtjen si kam shume te mira.Jam tip qe gjithmone e thote ca mendon,pa dorashka.Por ama di te hesht,kur sme pyesin,kur skam pse te ngaterrohem.Ne pergjithsi jam jo shume e heshtur:p:p:p

Mesazh i vjetr 22 Mars 2006 17:54
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Green_Mamba
'

Regjistruar: 12/03/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 205

Sa jom vetem. pstaj nuk hesht mo kur takoj shok e miq

Mesazh i vjetr 25 Mars 2006 19:23
Green_Mamba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Green_Mamba Kërko mesazhe të tjera nga: Green_Mamba Shto Green_Mamba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Green_Mamba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Heshtja !
Nuk jam njeri qe Hesht kollaj
Ne pergjithesi mundohem tia kthej pergjigjen Njerzeve qe me rethojne duke u munduar qe mos ti Lendoj . Varet c'fare situate eshte kur e njoh nje njeri Temperamentin qe ka e le te kuptoje qe eshte gabim duke Heshtur. NQS eshte dicka qe nuk me pelqen ja jap me vete reagimin qe kerkon.
Ndonje here Hesht nga mospelqimi i komenteve duke i anashkaluar gjerat.

Mesazh i vjetr 26 Mars 2006 10:13
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
animus
Anetar i ri

Regjistruar: 31/03/2006
Vendbanimi: te pallati sudes
Mesazhe: 1

Pak

Mesazh i vjetr 31 Mars 2006 20:01
animus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të animus Kliko këtu për të kontaktuar me animus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: animus Shto animus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto animus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

per sa kohe qe jam ne bad mood heshtja jeton

Mesazh i vjetr 03 Maj 2006 20:46
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Sa jeton heshtja tek ju?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar