ADELAIDA
Anëtar Aktiv
Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694
|
Panairi i endrrave
Tik-tak....tik-tak...sekondat kalonin dhe bashke me to koha merrte me vete dhe sekondat e jetes time.
Tik-tak...tik-tak... cdo sekonde qe kalonte terhiqte me shume drejt portes se viteve ,Vitin e Ri.
Nuk e kuptoja nqs ishte deshira ime e madhe apo padurimi i saj, qe 2004 dhe 1 vit i jetes time te bashkoheshin per te vazhduar rrugen sebashku.E prisja...Si nje femije i vogel ,i ulur ne nje cep te dhomes pret me padurim dhuraten e preferuar prej Plakut te Vitit te Ri.Ashtu dhe deshira ime e shenderronte pafajsine per te besuar ,ne nivelin e femijes , duke ngritur ne nivelet me maximale kultin e shpreses.Po,nuk kishte si te ishte ndryshe!!!2004 me solli shkopin magjik te plotesimit te te gjitha deshirave dhe enderrave.E morra ,e pashe ,nuk me pengonte asgje qe ta besoja madje as deshira...E vetmja gje qe duhet te bej eshte ,qe kthetrat e mia ti perdor per te nxjerr jashte nga ai vend aq i larget i kujtese,enderrat .Tani asgje nuk me pengon qe ti plotesoj ...Fjala magjike eshte :TI SHPREH ATO!!!
Magjia e ketij shkopi zgjate plot 1 vit dhe kur u takova me zemergjeresine e ketij viti ,i cili ma dhuroi ,nuk me vuri limite ne numrin e deshirave, qe duhet ti vija tabelen ``E RELIZUAR``.Prandaj vendosa ta perdor ate si celes per te hapur edhe sirateret e endrrave te miqeve te mi (eh ku i dihet ?ndoshta ky vit sebashku me dhuraten me ka injektuar edhe nje doze te vogel altruizmi )
Enderra qe duam te gjene realizim brenda dites ,enderra qe duam ti leme ne kete status vetem brenda vitit,enderra qe realizimin e gjejne vetem ne krahet e nje te ardhme te larget,enderra .....eh sa shume enderra qe kemi .
Lodhemi vetem duke i klasifikuar .....
Enderroj.....mjafton vetem kjo fjale per te na krijuar ne koke imazhin e te pamundures ,imazhin e dickaje te larget ,qe kerkon nje kosto shume te larte per tu realizuar.Por aty ,ne ato skutat e harruara te kujteses ato nuk jane te sigurta ,mjafton ti nxjerresh ne siperfaqe dhe hapi i pare drejt rruges se gjate te realizimit eshte hedhur...
Une ju ftoje te hidhni hapin e pare....!!!