Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > dalim per kafe?
Gjithsej 21 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

dalim per kafe?

desha te dija cdo the thote per meshkujt kur ftojne nje vajz per kafe.....
dhe cmendojne vajzat kur nje mashkull i fton per kafe...

p.s ne shqiperi

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 14:36
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha Animal
p.s ne shqiperi

Per ne jashte si i bohet?

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 17:22
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Re: Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Per ne jashte si i bohet?

jasht kafja eshte edhe kafe!

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 18:17
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

une se mar per te keqe nese e njoh dhe e kam shok

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 18:35
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Citim:
desha te dija cdo the thote per meshkujt kur ftojne nje vajz per kafe.....

p.s ne shqiperi

me falni ....
nese ju fton per kafe dikush qe nuk e njihni ose e njihni shume pak.....

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 19:30
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: Re: dalim per kafe?

Citim:

me falni ....
nese ju fton per kafe dikush qe nuk e njihni ose e njihni shume pak.....

nese me pelqen dal me gjith qefe nese sme pelqen nuk dal dhe i them flm por skam mundesi kam te dashur... nese me thot po shoqerisht po te thrras nuk po te propozoj... ateher i them me fal por e kam te dashurin xheloz dhe smund te prish jeten private timen per nje kafe..

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 19:35
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:

verja nje cikez apostrofin atij llafit te nenvizuar se per pak na bere te cmendura vertet :p ... jo pa qellim na mesuan vjershen e Besnikut ne klase te pare:
per nje m qe ti se ve
fjala mik behet ik
(lol)

e qe thua ti Kafshe (lol, megjithese tek e fundit une ne nofken tende po te adresohem) po te pelqeja gjerat e dukshme (menyren e te sjellurit, te komunikuarit, te aparences, dmth te paraqitjes se pergjithshme) tek ky kafe-piresi (lol) do dilja me te. E po nuk me pati bere pershtypje nje 'rofsh per oferten por kam plane te tjera' i mbyll hesapet shkurt, shpejt e pa plage.

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 20:39
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Re: Re: Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

nese me pelqen dal me gjith qefe nese sme pelqen nuk dal dhe i them flm por skam mundesi kam te dashur... nese me thot po shoqerisht po te thrras nuk po te propozoj... ateher i them me fal por e kam te dashurin xheloz dhe smund te prish jeten private timen per nje kafe..

...................po me muve pse nuk i bone kto filma ??? apo nuk me rezistove dot ???????

.................... çupke - po te ftoja une do dilnim !!.........edhe une jam içik nazeli , po nuk qe e mire ( femra ) jo per kafe po as syte nuk ja hedh..................iiiiiiiiiiiiiii boj shaka

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2006 23:14
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Re: Re: Re: Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
... çupke - po te ftoja une do dilnim !!.........edhe une jam içik nazeli , po nuk qe e mire ( femra ) jo per kafe po as syte nuk ja hedh..................iiiiiiiiiiiiiii boj shaka

thua valle? Ti ngele duke ja tundur bishtin sa Dreqes e sa Katilkes kam hall do me ngaterrosh emrin dhe ajo kafeja tende do kthehet ne farmak! Tani ti te me farkosesh me ftove? Rofsh per oferten por kam plane te tjera

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2006 00:18
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

hahah........

po te pelqeja gjerat e dukshme (menyren e te sjellurit, te komunikuarit, te aparences, dmth te paraqitjes se pergjithshme) tek ky kafe-piresi (lol) do dilja me te.

............... çupkaaa !!

................ po mir mi .....un i plotesoja kushtet lart 1000% , pastaj nuk do te leja une te merziteshe joooooooooooo ...................

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2006 00:34
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 21 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > dalim per kafe?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar