Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Kuriozitete > Jam kurioz te di pse?!?!
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

jam kurjoz te dij pse?!?!

Ka shume vite qe kam verejtur se kur dal jashte per te bere nje vrap apo duke ecur kembe naten, verej dritat e rruges qe fiken, apo digjen llampat vetem aty afer meje.
jo gjithmone dhe cdo hap kuptohet , por shume shume shpesh.
nuk po tallem, kjo gje ndodh aq shpesh sa eshte e pamundur te mos t'me shtyje kyrjoziteti te pyes ndoken tani!!!
ne disa raste kur jam duke bere vrap ne darke, gjithe drtiat e atij blloku ne anen time te rruges me ka ndodh qe jane fikur, ne shume raste te tjera vetem ato qe jane komplet aofer meje...
ne disa raste kur jam duke vozit makinen dhe rastesisht veshtroj ne ane te rruges me shkojn syte te llampat, shikoj driten duke u fikur, dy tre drita rresht nganjehere.
c'eshte kjo?!?!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 09:06
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Po vjen fundi botes kurti...uuu sa frik !

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 09:17
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Po vjen fundi botes kurti...uuu sa frik !

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 12:27
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Wink

ke ba keq kurti per zotin dikujt ja ke nda zemren ato ti dergon zoti me te thane qe shif mos mendo qe je fuqi e forte ka mbi ty

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 17:25
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ke ba keq kurti per zotin dikujt ja ke nda zemren ato ti dergon zoti me te thane qe shif mos mendo qe je fuqi e forte ka mbi ty
kam bere gjynah thote kjo!!!
po une spo ankohem qe pikerisht kjo gje me turturon
me pozitve, pse mos ta interpretojm si nje shperblim, sikur kam ndonje sherbtor qe fik dritat kur une pertoj:p

nejse, eshte dicka e cuditshme kjo, me ndodh shume shpesh per shume vite

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 19:04
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Cudi si te lene te shkosh ne Las Vegas se i nxirrke difiçit me poça.

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 19:10
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Cudi si te lene te shkosh ne Las Vegas se i nxirrke difiçit me poça.
hahah
sic e shpejgova fillimisht nuk eshte aq ektreme sikur ajo video e mjkoll xheksonit qe kudo qe ven hapin ndizen apo fiken dritat...:p

thjesht ka nja 10 vjet qe e kam verejtur ket gje, ndoshta eshte nje aksident qe i takon llampes te djeget ne ate moment, por me ndodh mua ta shikoj. ndoshta nje fiksim...
hera e fundit ishte tek pizza e nje shiqptari, po rrinim te githe jashte duke bere muhabet, ne anen tjeter te ruges me shkuan syte lart tek drita dhe menjehere u digj llampa.
kjo ndodh kur nuk e pres, gjothmone rastesi, por shume e shpeshte ama..
kurse kur jam vetem duke bere vrap, me ka ndodh shume shpesh, dhe njehere ne kaliforni i gjithe blloku ne anen time
sinqerisht

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 19:23
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hahah
sic e shpejgova fillimisht nuk eshte aq ektreme sikur ajo video e mjkoll xheksonit qe kudo qe ven hapin ndizen apo fiken dritat...:p

thjesht ka nja 10 vjet qe e kam verejtur ket gje, ndoshta eshte nje aksident qe i takon llampes te djeget ne ate moment, por me ndodh mua ta shikoj. ndoshta nje fiksim...
hera e fundit ishte tek pizza e nje shiqptari, po rrinim te githe jashte duke bere muhabet, ne anen tjeter te ruges me shkuan syte lart tek drita dhe menjehere u digj llampa.
kjo ndodh kur nuk e pres, gjothmone rastesi, por shume e shpeshte ama..
kurse kur jam vetem duke bere vrap, me ka ndodh shume shpesh, dhe njehere ne kaliforni i gjithe blloku ne anen time
sinqerisht

te ndjek ndonje hije nigjo mu se kshu seshte normale

mendo mire i ke dikujt borxh dicka se keq e ke punen

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2009 23:29
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Ndoshta jam i gabuar por mendoj se bie RL . Po i bej nje shpjegim te thjeshte RL qe eshte nje sensor drite qe kur bombardohet nga fotonet e drites se diellit stakon energjine.

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 01:37
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

zakonisht ReLe-ja aktivizohet pra ndez driten kur kalon personi afer e jo te kunderten

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2009 01:39
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Kuriozitete > Jam kurioz te di pse?!?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar