pipi
hic
Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499
|
kjo teme ishte vertet interesante,dhe me beri te mendohem mire per voten time,megjithese votova nuk isha e sigurt,per ate qe votova.
te gjitha i argumentova me mendje se si do te ishin po ti kisha ato fuqi.
gjithsesi mendova mos votoj per :te kishit fuqi per ta bere nje person tju dashuronte,se per mua sdo ishte edhe aq e nevojshme.pastaj nuk votova per padukshmerine sepse nuk do me pelqente te isha gjithmone e padukshme(ju do thoni qe nuk e kam me kuptimin per gjithmone,por mua ashtu mu krijua pershtypja)pastaj nuk votova per leximin e mendjeve,sepse do lodhesha shume(kot kjo),nuk votova per pavdekshmerine sepse do shihja duke vdekur cdo njeri qe duaova per te pare te ardhmen se do doja dhe dua ta jetoj jeten si te me vije,dhe nuk votova per te prodhuar leke papushim sepse ka gjera me te mira se leku,dhe nuk votova per te ringjallur dike,sepse ne jete nuk kam humbur njerez pa te cilet nuk mund te jetoja dot.dhe ne fund votova per te kthyer kohen mbrapa,sepse kam bere shume gjera te cilat,do doja ti fshija nga historia e jetes time.e di qe u zgjata shume dhe mbase kot do thoni ju.me falni per ata qe e kane lexuar dhe jane lodhur deri ne fund per te pare voten.
urime edhe njehere per temen dhe mireulexofshim!