Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141
|
Teme interesante
Une mendoj eshte e rendesihme qe te japesh gjithe energite e tua atehere kur dashuria eshte duke vdekur,kur ka krziat e saj,veshtiresit.Nuk me duket shume ide e mire qe te analizosh dhe te mendosh per te pasi ka kohe qe ka vdekur pasi ne nje fare menyre "jeton" akoma me vdekjen e saj.Ne kete rast eshte mire qe te mundohesh te lind dicka e re dhe te ngresh bedena te fuqishme te nje vdekje te mundeshme.Vdekja nje dashurie duhet te shihet si mundesi perfitimi (mos pereritje)....
dicka qe te sjell permirsim dhe te fitosh nga shkaqet pse erdhi ajo.....
Personalisht se kam vrare dhe sdo ta vras ndonjehere dashurine....
Thjesht e kam mbajtur gjalle ne nje fare menyre ,duke e "mumjetizuar".....*e ledhaton ndonjehre,inatosesh,e perkedhel,e largon,e adhurron.....,e braktis .....,te gjitha gjithnje e me pak.....gjithsesi egziston disi.
Nostalgjia eshte shume e rendesishme ndonjehere.........(me kohen gjerat marrin vlere tjeter)
Shume gjera kane rendesi per kohen qe kane ndodhur....keshtu mendoj dhe per dashurine e vdekur......