atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875
|
Re: Leter Malli!
Citim: Po citoj ato që tha Çaushi
Leter malli!
--------------------------------------------------------------------------------
Engjull Nate!
Po te shkruaj e dashur ...Engjulli im !,jam mire dhe Ty miresi te uroi shume,nuk jam mesuar te bjer ne gjume pa te thene Ty naten e mire shpirt....se dij pse kaq shume te kam personalizu brenda meje dhe shpirtit tim !...ndjej te pakten ne kete menyre obligim ndaj teje,e vetmja menyre e imja qe te beje dicka te vogel per Ty zemer!....nuk me dhimbet koha as gjetja e shprehjeve per trupin tend,ate trup te cilit nga thellsija e shpirtit i uroi vetem te mira,sesi me duket vetja!...sikur te kam lodh zemer duke te shkruar!? cdo nate e dite...duke kerku nga Ti te vijsh! shpirt thuj nese e kam tepru zemra jem!? sepse une s'jam ne gjendje te vlersoi veten ne lidhje me Ty..... eshte dicka brenda meje qe me udhezon ne lidhje me Ty,si shpirt ma thuj,...e pa lodhur dhe pa fund eshte biseda me Ty zemer!me gjithate mendimin tend e respektoi shume shpirt!Mos te te them qe te dua cdo nate genjehem shume keq,sepse Te dua shpirt,ashtu siq je te dua!me mungon shkresa jote ditore...shume me mungon....Te puthe ne cep te shpirtit shpirt.
I Joti me shpirt!
Vetem komplimente kaq
ajo cfare mendoj ne te vertet tani eshte gabohem qe mendoj qe njerezit kane harruar te dashurojne dashuria nuk vdes kurre