Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Me beni nje vend edhe mua.
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Roi5
Roi de cour

Regjistruar: 05/09/2009
Vendbanimi: Aty ku ka dashuri..
Mesazhe: 109

Me beni nje vend edhe mua.

Pershndetje te gjitheve.
Une jam nga Ferizaj Republika e Kosoves.
Desha te jem pjes e ketij forumi.
Shpresoj se do te kaloj mire....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 19:06
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Mire se erdhe.
Ju uroj t'ja kaloni sa me kendshem...

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 19:16
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Mire se erdhe.
Ju uroj t'ja kaloni sa me kendshem...

Faleminderit Agata..

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 19:27
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sunset
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/05/2009
Vendbanimi: ne shpin time
Mesazhe: 117

Mire se erdhe mes nesh )

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 18:26
Sunset nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sunset Kliko këtu për të kontaktuar me Sunset (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sunset Shto Sunset në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sunset në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

eshte knaqesi te jesh ne mesin tuaj..

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 21:50
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Mire se erdhe Roielia.

Kalofsh kendshem ne kete forum.

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 22:05
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha Roielia
eshte knaqesi te jesh ne mesin tuaj..

po qa din ti s aknaqsi ehste o RROIELIa sa hyre maj burrnesh prit pak tani thuj se dion se jena na ku ku mos vet

te puth ty une mire se na erdhe

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2009 22:20
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

po qa din ti s aknaqsi ehste o RROIELIa sa hyre maj burrnesh prit pak tani thuj se dion se jena na ku ku mos vet

te puth ty une mire se na erdhe

Faleminderit shune per keto sqarime, Por mos me puth mua se nuk jam HOMO une une kam deshire te me puthin gocat plako se jam mashkull..

Kalo mire i menqur..

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 09:55
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Mire se erdhe ne mesin tone.
Kalofsh sa me kendshem.

Pershendetje

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 16:58
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Re: Me beni nje vend edhe mua.

Citim:
Po citoj ato që tha Roielia
Pershndetje te gjitheve.
Une jam nga Ferizaj Republika e Kosoves.
Desha te jem pjes e ketij forumi.
Shpresoj se do te kaloj mire....

mire se erdhe meqe je qun po te puth une

kalo bukur tung

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2009 17:13
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Me beni nje vend edhe mua.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar