Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Dashuria Dhe Zhgenjimi
DASHURIA DHE ZHGENJIMI
Ky sondazh është i mbyllur.
te dashurosh me gjthe shpirt (edhe pse mund te zhgenjehesh) 3 100.00%
te dashurosh ne menyre siperfaqesore 0 0%
Gjithsej: 3 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

SA JA VLEN NE DITET E SOTME TE DASHUROSH ME GJITH SHPIRT, KU NJEREZIT PO BEHEN GJITHNJE E ME SHUME EGOISTA DHE MATERIALISTA. MOS VALLE SHEKULLI I ROMANTIZMIT KA PERENDUAR GJITHMON?
NE JEMI SKLLEVER TE INSTIKTEVE, APO NJEREZ TE KOMANDUAR NGA NDJENJAT TONA?

Modifikuar nga durrsake_topolake datë 02/04/2005 ora 13:32

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Mars 2005 17:31
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Citim:
dikush thote:
Kur dy njerz dashurohen me sinqeritet e pasterti ska egoizem dhe materializem qe hyn ne mes.

me beri pershtypje fraza jote,dhe e gjej shume te drejte!

Kam dashuruar nje here nje vajze,dhe e kam humbur! jo per fajin tim,jo per fajin e saj! por zoti e ka pare te rruges ti thyej zemrat tona,
ajo tani nuk jeton me! kam vuajtur,kam qare,po ajo su kthye me tek un!.
erdhi nje dite dhe zemra ime e thyer filloj te rrahe perseri, shpirti im i vuajtur filloi te qesh perseri.
rashe ne dashuri me nje vajze!me ktheu buzeqeshjen, me ktheu lumturine,
zemra ime filloj te rrihte perseri

por po shof me keqardhje,se ajo cdo dite e me shume po largohet nga un!.
perse???
kan ndryshuar koherat, ka ndryshuar mentaliteti i vajzave,kam mbetur un ne kohen e romantizmit te vjeter, pse dashurine e paster dhe te sinqerte,lotet e dashurise ju i merrni per dobesi???
pse per te jetuar nje histori te bukur, nje aventure,nete te paharruara te mbushura me qejfe dhe defrime ne ditet e sotme eshte shume me e lehte.

un dashuroj me gjith shpirt,derdh lote per te dashuren time.
mos valle lotet e dashurise ne ditet e sotme vajzat i marrin per dobesi????

Modifikuar nga durrsake_topolake datë 02/04/2005 ora 13:15

Mesazh i vjetër 21 Mars 2005 23:52
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

...

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 08/12/2006 ora 05:23

Mesazh i vjetër 22 Mars 2005 03:18
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

LORIE mund ta heqesh pak sondazhin, sepse kujtova qe hiqej automatikisht kur kryej spostimi i temes.
flm

Mesazh i vjetër 02 Prill 2005 13:42
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

ah dashuria

Dashuria është ceshtja e ndjenjës e jo e dëshriës.
Dashuria është një, por jeton në dy zemra.
Dashuria është pëlhurë që e thuri natyra dhe e zbukuroi fantazia.
Të gjithë ata që dashurojnë janë të gatshëm të dyshojnë.
Vdis por mos jep puthje pa dashuri.
Dashuria është i vetmi pasion që paguhet me një monedhë të cilen e bën vetë.
Puthja është himni i dashuris.
Puna më e zakonshme për të dashuruarit është heshtja.
Në zemrën që dashuron vërtet, ose xhelozia vret dashurinë, ose dashuria vret xhelozin.
Në rini jetojmë që të dashurojmë, në pleqëri dashurojm që të jetojmë.
Për dashurinë xhelozia është shoqja më e ngushtë. por edhe armikja më e madhe.
Shpirit ka thesare që i zbulon vetëm dashuria.
Të dashurosh është cmenduri, të luash me ndjenja është krim.
Edhe në kasollën më të vogël ka vend për dy të dashuruar.
Zemërimi i dy të dashuruarve është si shiu i pranverës.
Dhembja të bën të qashë, dashuria të flasësh.
Nuk ka gjë më të tmershme sesa të duash, e të mos duan.
Nëse nuk të ka prekur dashuria, je duke ecur nëpër errësirë.
Xhelozia lind gjithmonë bashkë me dashurinë, por nuk vdes gjithmonë bashkë me të.
Përbetimet e dashurisë nuk arrijnë në veshët e hyjnive.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 19:07
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

O njeri,
Në besimin tënd,
Ndonjëherë a ke dyshuar?
Po natën valle a ke klithur.
Zotin duke mohuar?

O njeri,
Për ça caste ndalo!
Njëherë e mirë shëmbëllimin tënd krijo!
Ec ca, dhe rend me vrull,
Pastaj, si të lodhesh, pusho!

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2005 10:20
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

vertet eshte koha qe nuk beson kollaj te tjetri por nese te dy zemrat jane te pastra dhe pa mashtrime besoj se duhet dhene maksimumi per ate dashuri...

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 08/12/2006 ora 05:27

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2005 16:35
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Mos trokit!
A s'e ndjen se deren s'ta hap me askush?
Ktheje syte nga shenjat e portes sime
Akoma kullojne gjak nga tokitjet e tua
Mos trokit!
Deren me s'do ta hap
Ndoshta do degjosh te qaren time pas portes.

Darma

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2005 21:16
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR

me beri pershtypje fraza jote,dhe e gjej shume te drejte!

Kam dashuruar nje here nje vajze,dhe e kam humbur! jo per fajin tim,jo per fajin e saj! por zoti e ka pare te rruges ti thyej zemrat tona,
ajo tani nuk jeton me! kam vuajtur,kam qare,po ajo su kthye me tek un!.
erdhi nje dite dhe zemra ime e thyer filloj te rrahe perseri, shpirti im i vuajtur filloi te qesh perseri.
rashe ne dashuri me nje vajze!me ktheu buzeqeshjen, me ktheu lumturine,
zemra ime filloj te rrihte perseri

por po shof me keqardhje,se ajo cdo dite e me shume po largohet nga un!.
perse???
kan ndryshuar koherat, ka ndryshuar mentaliteti i vajzave,kam mbetur un ne kohen e romantizmit te vjeter, pse dashurine e paster dhe te sinqerte,lotet e dashurise ju i merrni per dobesi???
pse per te jetuar nje histori te bukur, nje aventure,nete te paharruara te mbushura me qejfe dhe defrime ne ditet e sotme eshte shume me e lehte.

Koherat kane ndryshuar sigurisht dhe njerezit bashke me te. po kjo sdo te thote qe te humbim shpresat se ska me njerez romantik qe te dijne dhe te vleresojne me te vertet se ceshte dashuria dhe njeriu i paster. Fatekeqesisht sot shume pak njerez vleresojne ato gjerat e vogla qe bejne ndryshim te madh ne jeten tone. per mua njeriu eshte kapitali me i madh po shume njerez mendojne ndryshe megjithate kur vjen puna tek gjetja e personit te duhur une mendoj se koha e tregon. Mos u dorezo jam e sigurt se n.q.se se ke gjetur do ta gjesh se shpejti. Megjithate jeta nuk eshte gjithmon romantike dhe ketu hyn edhe aftesia njeriut per te dashuruar pa kushte dhe te pranoj ate qe eshte reale dhe e prekshme.
pershendetje

Mesazh i vjetër 02 Mars 2006 11:48
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR

Me fal se stu pergjigja plotesisht. Varet nga tipi i femres disa i pelqejne lotet disa i marrin per dobesi. Vetem ti mund ta dish sepse ti e sheh reagimin e saj. Nese ti e ndjen se ajo spo te jep 100% atehere asaj si pelqejne lotet. pastaj pse te harxhosh energji duke qare kur mund ti harxhosh duke bere dicka tjeter. p.sh te mbulosh krevatin me petale trendafili dhe qirinje aromatik ne nje ambient te erret ose prane oxhakut duke pire shampanje dhe duke bere dashuri ose p.sh. or you can have wild seks with her right on the kitchen table. Varet cdo gje nga shijet e secilit prandaj edhe seshte e lehte te dashurosh pa kushte.
Une mendoj dashuria dhe zhgenjimi shkojne bashke jane si mishi me gjakun. Dashuria eshte e bukur, dhimbja e saj po ashtu. Dshurojme derisa gjejme nje dashuri me minimumin e zhgenjimit po jo pa zhgenjim fare dhe ne fund mesojme te jetojme me te.
pershendetje

Mesazh i vjetër 02 Mars 2006 12:10
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Dashuria Dhe Zhgenjimi

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar