Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Shprehje Dashurie!
Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Smile

Shprehje Dashurie!

Pershendetje te dashur miq te mendimit te lire!

Ketu mund te shkruani shprehje dashurie!

Po filloj une e para:-"Po u dashurove,-i ke shpallur vetes lufte me boten qe te rrethon!Pergatit zemren dhe fito betejen!"

nga une, thenie personale imja!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Mars 2005 11:29
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

Shprehje Dashurie

.Burri fillon duke dashur dashurine dhe mbaron duke dashur nje grua.

Do ta dish sa e madhe eshte dashuria ime? Numero dallget.

Dashuria eshte debulesa me fisnike e shpirtit.

Do desha te isha nje pike loti, qe te lindja nga syte e tu, te rreshkisja ne fytyren tende dhe te vdisja ne kraharorin tend.

Nese cdo here qe mendoj per ty, do te binte nje yll, qielli do te vdiste nga vetmia.

Mos ia mbyll kurre buzet asaj qe i ke hapur zemren.

Te dua..nuk e di si, as prej sa, as prej nga...Te dua pa probleme dhe krenari; te dua ne nje menyre qe vetem une mund ta konceptoj.

Te pres jashte botes...aty ku realiteti behet magji...te pres aty ku urrejtja behet dashuri...ku lotet kthehen ne rreze dielli...te pres aty ku le krenarine pergjithmone...te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!

Mesazh i vjetër 18 Prill 2005 12:40
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
mistrecja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: tiranë
Mesazhe: 77

ciaoooooooo

ja dhe nje shprehje nga une ....

Meshkujt duan te jene dashuria e pare e femres kurse femrat duan te jene dashuria e fundit e meshkujve ....

Questo credo che e verissimo , vero maschietiiiiiiiiiiii........

Mesazh i vjetër 23 Prill 2005 16:19
mistrecja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mistrecja Kliko këtu për të kontaktuar me mistrecja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: mistrecja Shto mistrecja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mistrecja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

~~~~~~~~

.

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 13/02/2007 ora 06:58

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 06:22
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

.

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 13/02/2007 ora 06:57

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 02:58
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Dashuria eshte si nje zjarr qe te djeg brenda. KUJDES!!! Mos e shuaj kurre!

Pres cdo mbremje te te gjej dhe me pas te shoh te shnderrish ne mes te miliarda yjeve sepse ti je ylli me i bukur qe ndricon ne zemren time.

Jam si hena. Ndricohem nga dielli i buzeqeshjes tende. Si hena kaloj netet duke pare yjet, tani qesh, tani qaj.Jam hena. Pasqyre emocionesh.

Mos ndalo duke kerkuar ate qe do...mund te perfundosh duke dashur ate qe gjen.

Thone qe pas reve eshte nje engjell shume i bukur, qe kur te njoha ty, kuptova pse qielli eshte gjithmone pa re.

Nese te gjitha lulet do te ishin njesoj, nuk do te kisha me deshire ti shihja. Nese te gjitha vajzat do te ishin si ty nuk do te lodhesha kurre duke i pare.

I tha dashuria miqesise: pse ekziston ti kur jam une? Miqesia u pergjigj: Per te mbushur me nje buzeqeshje atje ku ti le lot.

Kur linde ti binte shi...nuk ishte uje, ishin engjejt qe qanin sepse kishin humbur yllin e tyre me te bukur.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2005 16:33
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Dashuria eshte nje tridhebote qe kerkon here shi e here diell

Mesazh i vjetër 16 Maj 2005 16:35
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Dashuri nuk eshte nje patate qe hahet brenda nje nate ajo eshte nje shtylle betoni qe kur e prek te ze tensioni.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2005 16:46
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

.

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 13/02/2007 ora 06:58

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 08:36
artidr
Anëtar Aktiv

Unhappy

Shpirt, cdo minute me ty eshte jete e vertete, cdo minute pa ty eshte shprese per te jetuar.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 22:19
Ora tani: 12:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Shprehje Dashurie!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar