artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512
|
Per nje dashuri te ndaluar.
Asgje ste kam kerkuar , vec nje rahje zemre te me dedikohej mua.Te pakten per nje cast hutimi ajo rrahje te kishte emrin tim,
Sa shume u enda neper bote , duke kerkuar dike qe te me bente te te harroja , por se gjeta . Mbyllja syte , dhe ti me shfaqeshe duke mos me lene te qete ne udhetimin tim ne rrugen e dashurise. mendo pak me shum,mendo per veten mendo dhe per mua.Asgje s'eshte me e embel se sa te peshperisesh emrin tend, cdo cast te jetes , ta kesh aty midis buzeve dhe ta thuash me mijra here , se keshtu nxjerr mallin.
Me fal zemer se ndoshta me fjalet e mija te lendoj , me fal shpirt se ndoshta nga dashurija te gjykoj , me fal e dashur se vec per ty une mund te jetoj , me fal syri im se pa ty une nuk dua te egzistoj!
Dua te qesh po nuk qesh dot,dua te qesh po qaj me lot
Dua te pyes veten perse por zemra ime nuk jep shpjegime
por un rri i heshtur ne mendime Te qaj per vete apo per ty
te qaj per fatin qe kemi ne te dyte qaj per jeten pa ty,
Te qesh nuk qesh dot kam harruar q'eshte e qeshura
kam harruar se me pret jeta kam harruar se zemra ka dhe ndjenja te tjera,Kam harruar gjithcka
dhe se nata ka yje ne qiell dhe se dita lind me diell
por kurr ty s'te harrova.
Të ëndërroja edhe pse s’të kamë pran,T’i imagjinoja ata syt a tu të bukur Që më shikojn si dy yje qielli Dhe I dua ashtu të imagjinuar Në thellësitë e pafund futem Shoh dashurinë tënde të plotë Më buzëqeshin edhe dy buzët
E tua që I kujtoj Dhe më shprehin pasione të thella
Ndjej mungesë të të shoh Të më fusësh në krahëror
Të ndjej ngrohtësinë e zemrës dhe ajo që me jep shpresë
Për të jetuar më shumë Tani me je vetëm ti …
Akrepat me duken se ecën ngadal kur nuk të kamë pranë
Mungesa për ty më bën shenj se të dua më shumë se dje dhe nesër më shumë se sot,tingujt e errësirës
Shushurima e gjelbërimeve dhe zëri yt I ëmbël me shoqeron dhe do te me shoqeroj kudo edhe ne varr.
E dashur nese ti do te njohesh nje njeri tjeter te lutem pyete veten a ke dashur tjeter sy tjeter zemer tjeter emer.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|