Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Vizatime te shpejta ne fletore
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ervald
Anetar i ri

Regjistruar: 25/08/2005
Vendbanimi: Zakynthos(Greece), Shqiptar(Gramsh)
Mesazhe: 16

Vizatime te shpejta ne fletore

Po postoj vizatime/figura qe kam bere duke menduar ose per te kaluar kohen.

Viking

Keto jane sa per te pare si do behen ne 3d.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 14:02
Ervald nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervald Kliko këtu për të kontaktuar me Ervald (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ervald't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ervald Shto Ervald në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervald në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervald
Anetar i ri

Dhe disa te tjera.......

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 14:16
Ervald nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervald Kliko këtu për të kontaktuar me Ervald (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ervald't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ervald Shto Ervald në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervald në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

all very kewl

po ky i fundit me kete kalin prej druri ma hoqi trurin

nje pyetje, ke ndjekur nodnje here ndonje art class? Shoh qe psh s'ke shume problem me proporcionet, gje qe psh une e kam shume problem (nderkohe une s'jam marre ndonjehere seriozisht me vizatimin)

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 14:31
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

re

Citim:
Po citoj ato që tha Ervald
Dhe disa te tjera.......

shum te bukura ishin padhosh :-)))))))))

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 14:33
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervald
Anetar i ri

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
all very kewl

po ky i fundit me kete kalin prej druri ma hoqi trurin

nje pyetje, ke ndjekur nodnje here ndonje art class? Shoh qe psh s'ke shume problem me proporcionet, gje qe psh une e kam shume problem (nderkohe une s'jam marre ndonjehere seriozisht me vizatimin)

thanks!!!
Nuk kam ndjekur asnje lloje shkolle per pikture. Ne shkolle nuk mesoja dhe shume vetem pikturoja lol

Belgjik: Flm shok. lol

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 14:38
wydra
y'know

ahahah, mire ja paske bere, mua me rrofte qe mesoja ne shkolle, tani po mbaroj nje dege qe s'me pelqen hic, nderkohe qe po te ndiqja hobbin tim, mund te merresha me ate qe me pelqen me shume

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 14:43
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Citim:

thanks!!!
Nuk kam ndjekur asnje lloje shkolle per pikture. Ne shkolle nuk mesoja dhe shume vetem pikturoja lol

Belgjik: Flm shok. lol

mos ndalo se ke talent pikturo sa her te jepet mundesia

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 14:43
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervald
Anetar i ri

E mira eshte te besh shkollen per piktur (po te pelqevi).
Une do desha te vija, por nuk kame ato kushte dhe ketu ku jetoj nuk ka. Qe i vogel enderroja te behesha nje nga ata qe ndertojne lojrat(resident evil ne ate kohe lol). Dhe vazhdoj tani me shpres mos gjej nje pune ne game company.

Ti Wydra me cfare meresh?

--------------------------------------------------------------------------

Belgium- po mundohem lol

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 15:16
wydra
y'know

Citim:
E mira eshte te besh shkollen per piktur (po te pelqevi).
Une do desha te vija, por nuk kame ato kushte dhe ketu ku jetoj nuk ka. Qe i vogel enderroja te behesha nje nga ata qe ndertojne lojrat(resident evil ne ate kohe lol). Dhe vazhdoj tani me shpres mos gjej nje pune ne game company.

Ti Wydra me cfare meresh?

--------------------------------------------------------------------------

Belgium- po mundohem lol

po mua me ka ikur pak mosha, e mori dreqi Po mbaroj shkollen per finance dhe banke

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 15:32
Ervald
Anetar i ri

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

po mua me ka ikur pak mosha, e mori dreqi Po mbaroj shkollen per finance dhe banke

NUk po them te vesh ne universitet po kur ke kohe te vesh te mesosh stile qe nuk i di.

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 15:57
Ora tani: 13:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Vizatime te shpejta ne fletore

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar