arturm
Veteran ne forum
Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195
|
Citim: Po citoj ato që tha Piktor
Po çfare do bej tjeter une Arturm, ate qe kam bere gjithmone si deri me sot. Akoma nuk e ke kuptuar se nuk me lidh asgje me pushtetin, akoma se ke kuptuar se nuk jam as militant as antar i asnje partie ne Shqiperi. Akoma nuk je çliruar nga idea se kush votonte Pd ishte i lidhur me pushtetin. Jo Arturm po te me njihshe sado pak do çuditeshe aq shume sa nuk do e besoje. Nje gje te garantoj se jam pertetj asaj qe mendon ti apo ndonje tjeter ketu. E para dhe e fundit nuk kam perfituar kurre ne daç personalisht ne daç familjarisht kurre nga pushteti. Kaq besoj se mjafton te nderrosh mendim.
I dashur Piktor.
Ta them sinqerisht qe je nje nga personat e paket qe respektoj ne kete forum.
Nuk ka asnje nevoje qe te mi shkrush keto rreshta sepse e di mire qe eshte keshtu, si thua ti. E di qe nuk ke interesa (je ne te njejten llogore te emigrantit ashtu si une ketu ne Itali), dhe nuk ke keqdashje ne shkrimet e tua (si pro PD dhe kunder PS).
E di mire kete, po pikerisht kjo eshte gjeja qe me irriton me shume.
Pikerisht sepse nuk je Varka, mua me dhemb me shume qendrimi yt, me beso. Persona si puna jote, me qendrimin e tyre tolerues (deri deri justifikues) e kane demtuar shume PD, dhe si rrjedhim vendin. Nje parti qendron me shtyllen kurrizore drejt jo prej militanteve (per ata dihet qe gomari fluturon po ta thote shefi) por prej njerezve si puna jote dhe puna ime, qe ne momentin e caktuar dine te thone "po ku po te con mushka o shef".
Une jam i majte, nuk e mohoj, por shpeshhere kam shkruar kunder kesaj te majte dhe kunder Edi Rames.
Kjo s'do te thote qe une do votoja Berishen por kur dicka nuk shkon, nuk shkon. Duhet te kemi kurajon ta themi.
Per fat te keq nje gje te tille nuk e kam pare, ose e kam pare shume rralle tek ty. Nuk kam pare ndonje denim "netto" te cfaredolloj veprimi te gabuar/absurd te PD nga ana jote. Dhe kjo, natyrisht e bere pa dashakeqesi, ka qene nje handicap i madh per ty.
Piktor.
Vete fakti qe po te pergjigjem ne menyre kaq te artikuluar tregon qe te konsideroj intelektualisht te barabarte me veten.
Tjeter gjuhe do perdorja me Lulen apo Varken (edhe pse shpesh me ata kenaqem me shume )
Per sa i perket oponences, te ftoj te shikosh, jo te gjitha, por vetem dy faqet e para te nenforumit dhe shiko sa tema kam hapur une kunder veprimeve te PS (sic thashe edhe me siper nuk mund te them se te njejten gje ke bere edhe ti, perndryshe mi indiko se jam kurioz ti lexoj)
Respekte.
P.s. Sa per 1 Prillin ke nje pergjigje direkte timen ketu kundrejt nje pyetjejes tende, ku e konsideroj ate pakt si imoral dhe shkelje te Edi Rames mbi viktimat e 21 Janarit (po bere nje search e gjen). Edi Rama do e paguaje shtrenjte aleancen me Meten (ne nivel korrupsioni)
Modifikuar nga arturm datë 27/06/2013 ora 18:22
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|