Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
...FLORI...
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2003 Vendbanimi: Washington Dc.. Mesazhe: 102
Arton ( Toni )
__________________ Sexy is 365 days uptime..
Regjistruar: 14/03/2005 Vendbanimi: SunShine State Mesazhe: 53
Lona
__________________ Kush ben keq, eshte me fatkeq se ai qe e peson...!
Regjistruar: 13/09/2004 Vendbanimi: Florida Mesazhe: 429
Citim:Po citoj ato që tha Shkodrane82 Lona thashe se e kishe Grifshe..
Citim:Po citoj ato që tha Shkodrane82 Lona
__________________ Boys don't cry..!
Une "grifshe" ua c'neeeeeeeeee :p
Regjistruar: 16/04/2003 Vendbanimi: Canada Mesazhe: 68
Makarona vendi hahhahahaha. Emri im ka domethenien ne Spanjisht Shpirt , kurse ne Hungarisht Molle. Gjejeni vete tani. :)
__________________ ''Midis meje dhe teje ka gjithmone nje rregull,jam une e para''
Regjistruar: 04/11/2003 Vendbanimi: Italy ( Rome ) Mesazhe: 802
Citim:Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine Makarona vendi hahhahahaha. Emri im ka domethenien ne Spanjisht Shpirt , kurse ne Hungarisht Molle. Gjejeni vete tani. :) Po une qe mezi di shqipen ???
Citim:Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine Makarona vendi hahhahahaha. Emri im ka domethenien ne Spanjisht Shpirt , kurse ne Hungarisht Molle. Gjejeni vete tani. :)
__________________ [o_O]-[JuVeNtUs]
Regjistruar: 27/08/2004 Vendbanimi: Asgard Mesazhe: 1568
Po emri im qe eshte puro Shqipetar? Fitoj ndonje gje une? Ndonje friteze ose ndonje furre me mikrovale?
__________________ I'm a Creationist, I believe man created God.
Regjistruar: 11/05/2005 Vendbanimi: ^^AtY KU Nuk HYn Dot KURre Ti ^^ Mesazhe: 17
ahahaha u guys jeni funny mua me quajn Rosana shkurt Rosa
Regjistruar: 11/08/2004 Vendbanimi: london Mesazhe: 56
hey evryone say hello to me Taqi hshshshshhshs hajde shendet nga Taqiiiiiiiiiiiiiiii ttaaaaaaaaa,,,,,,,,,