Legjenda
Anetar i ri

Regjistruar: 17/02/2004
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 7
|
Krokodili.
Ishin nisur Italjani, Gjermani, Francezi edhe Shqiptari per gjyeti ne nje pyll qe nuk lejohej gjuajtja. Mbasi vrane secili nga nje kafshe vendosen te kthehen mbrapa. Per fat te keq nga rruga qe kishin kaluar kur vajten kishin dale rojet edhe nuk kalonin dot se hanin gjobe. Vendosen te kalojne gjate e gjate, po per te dale nga pylli duhet te kalonin nje lume ne te cilin ishte nje krokodil qe perdhunte te gjithe meshkujt qe kalonin aty edhe i bente homosexual. Thot Gjermani, une nuk kam frike nga ai sepse jam BURRE edhe ska cte me bej krokodili. Ju te tjeret po deshet hajdeni po s'deshet rrini. Ca thote ti tha Shqiptari, ne jemi trima. Vendosen te kalojne nje e nga nje. Kur te futeshin duhet te thonin "u futa" edhe kur te dilnin duhet te thoshin "dola" edhe nese kishin shpetuar nga krokodili nuk do ndryshonte zeri, do ishte akoma burreror. Futet gjermani i pari edhe therret me nje ze te trashe , u futa. Mbas 5 minutash del edhe therret me nje ze te holle edhe tere delikatese ,dola! Obobo e hengri ky tha Italjani, po nejse une po vete i dyti. E njejta gje ndodhi me kte, gjithashtu me francezin. I fundit futet shqiptari , edhe therret me ze burreror, u futa, mbas pak del edhe thot po ashtu me ze burreror, dola. Kur nga brenda lumit nxjerr koken krokodili edhe therret me nje ze te holle edhe tere delikates: Kur do vish prap?