Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > o te hap vrime te re une ty!!!
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
ahahahhaha mer nero ku dreqin i ke gjet mer jahu....pershendetje boso

Rrofsh plako.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 20 Nëntor 2005 20:23
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Talking

miu ne dritat e kuqe

ne pyll ishte hapur semafor i kuq e re..
jashte saj po kalonte miu me iriqin dhe thane te futeshin te provonon frutat e reja qe kishin ardhur..
- mirdita - thote e zonja e burdellos- sot kemi elefandinen dhe neperken per ju..
- elefandina eshte e madhe per mua - thote miu- po futem tek neperka..
dhe futet ne dhomen ku e priste neperka... e shikon neperka kete dhe mendon: te jete ushqim per mua ky apo eshte klient??? nuk mendohet shume dhe e gelltit, por mendonte...
- sikur te ishte klient ky miu nuk do marr leke??? dhe i jep nje dhe e nxjerr perseri nga barku..
del miu i djersitur nga barku i saj dhe thote
- cfare gojore qe beka neperka.......

Mesazh i vjetr 24 Nëntor 2005 23:44
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Legjenda
Anetar i ri

Regjistruar: 17/02/2004
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 7

hahahah Neri rrofsh se na shkrive... po them edhe une nje!

Nje burre plak nuk bente dot me sex si me pare edhe e hengri gruaja me lenje, ik te doktori te japi ndonje ilac se po del jasht perdorimi...
Jep e merr ky edhe ne fund vendosi te vente te doktori se nuk durohej me gruaja. Nejse vete atije edhe i thote doktorit keshtu keshtu puna, bem derman se nuk durohet plaka.
Ok i thote doktori edhe i pershkruan disa ilace. I thote ik edhe hajde neser te ti jap edhe te them se si ti perdoresh. Te nesermen plaku ishte i zene edhe nuk vente dot te doktori edhe i thote cunit, te keqen babi ik te doktori te marre disa ilace per babin edhe mos harro ato qe do te thoje doktori per perdorimin. Mire i thote i biri edhe iken. Kur shkon atije, i mer ilacet edhe i thote doktori, i thuaj babit te pije nje ne cdo tre dite. Rruges djali filloj ta perseriste ne mendje, nje ne tre, nje ne tre. Sa harriti te shpia ishte ngaterruar edhe e beri tre ne nje. Ja jep ilacet plakut edhe i thote me tha doktori te marresh tre ne dite. Mbas disa ditesh kalon doktori nga shpia e plakut qe ta pyeste nese i beren efekt ilacet. Kur shkon atije shikon djalin mbas nje peme qe po dridhej edhe po qante.Cfare ke qe qan i thot doktori. po ja o xhaxhi doktor i thot ky, qe ate dite qe i dhe ato ilacet babit ti, mami vdiq, motra ngeli me barre, mua po me percellon bytha kurse majmuni ka frike te zbresi nga pema!!!

Mesazh i vjetr 29 Nëntor 2005 09:41
Legjenda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Legjenda Kliko këtu për të kontaktuar me Legjenda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Legjenda Shto Legjenda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Legjenda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Legjenda
Anetar i ri

Bjondet edhe taksixhiu!

Ishin njehere dy bjonde edhe vendosen te dalin jashte nje nate per te vajtur ne club. Mbasi vishen edhe zbukurohen, vendosin te marrin taksi. Dalin ne rruge edhe ndaluan nje taksi. Mbasi u futen brenda i pyet taksixhiu: Ku do vemi goca? Kto te habitura shikojne njera tjetren ne sy, dhe njera i thot tjetres, "Ca do vi edhe ky me ne?"

Mesazh i vjetr 29 Nëntor 2005 09:46
Legjenda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Legjenda Kliko këtu për të kontaktuar me Legjenda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Legjenda Shto Legjenda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Legjenda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Legjenda
Anetar i ri

Krokodili.

Ishin nisur Italjani, Gjermani, Francezi edhe Shqiptari per gjyeti ne nje pyll qe nuk lejohej gjuajtja. Mbasi vrane secili nga nje kafshe vendosen te kthehen mbrapa. Per fat te keq nga rruga qe kishin kaluar kur vajten kishin dale rojet edhe nuk kalonin dot se hanin gjobe. Vendosen te kalojne gjate e gjate, po per te dale nga pylli duhet te kalonin nje lume ne te cilin ishte nje krokodil qe perdhunte te gjithe meshkujt qe kalonin aty edhe i bente homosexual. Thot Gjermani, une nuk kam frike nga ai sepse jam BURRE edhe ska cte me bej krokodili. Ju te tjeret po deshet hajdeni po s'deshet rrini. Ca thote ti tha Shqiptari, ne jemi trima. Vendosen te kalojne nje e nga nje. Kur te futeshin duhet te thonin "u futa" edhe kur te dilnin duhet te thoshin "dola" edhe nese kishin shpetuar nga krokodili nuk do ndryshonte zeri, do ishte akoma burreror. Futet gjermani i pari edhe therret me nje ze te trashe , u futa. Mbas 5 minutash del edhe therret me nje ze te holle edhe tere delikatese ,dola! Obobo e hengri ky tha Italjani, po nejse une po vete i dyti. E njejta gje ndodhi me kte, gjithashtu me francezin. I fundit futet shqiptari , edhe therret me ze burreror, u futa, mbas pak del edhe thot po ashtu me ze burreror, dola. Kur nga brenda lumit nxjerr koken krokodili edhe therret me nje ze te holle edhe tere delikates: Kur do vish prap?

Mesazh i vjetr 29 Nëntor 2005 09:59
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

komshija

vene tre shoke te martuar ne nje lokal dhe ne bisede e siper bie te flasin sesi e zbulojne tek grate e tyre kete gje
une - thote i pari- e kap prej gurmazi i fus nja dy shpulla dhe tregon vete ajo..
jo - thote i dyti- nuk eshte menyre ajo, menyre te mire kam vet une, e marr e nxjerr per darke perjashta, porosisim per te ngrene nje shishe vere, dhe i mbush gotat.. ajo pi une s'pi, ajo nje gote une nje gurmaz, ajo tere shishen dhe une goten e pare, dhe ajo dehet dhe mi tregon fare lehte...
as kjo nuk eshte menyre - thote i treti- menyre te mire dhe te sigurte kam vete une... vete ne shtepi dal ne ballkon, i theras komshijes qe eshte nje kat me lart meje - o kurve, o putane etj me rradhe dhe ajo del e thote
- turp te kesh, nuk shikon gruan tende ti, qe ka shkuar me agronin, me tere pallatin....

Mesazh i vjetr 01 Janar 2006 18:13
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

kolegia e punes...

- moj Sanije si eshte e mundur qe ti gjithmone vishesh sipas kohes, eshte ftohte ti vishesh trashe, ben vape diten ti je e veshur holle??? une asnjehere nuk ia gjeta anen kohes - thote kolegia e Sanies
- une - thote Sanija- vishem sipas vegles se burrit, nqs ai eshte nga e djathta ne mengjes vishem trashe se do bej ftohte, dhe nqs eshte nga majta une vishem holle se do bej vape diten...
- po kur eshte ngritur cfare ben???- pyet kolegia
- nuk vij ne pune - thote Sanija....

Mesazh i vjetr 10 Shkurt 2006 16:26
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Nei po lexoja e mailet dhe papritmas pashe qe me erdhi ky mesazhi ne pc.
Kam qeshur me te madhe smund ti rezistoja dhe merndova te shkruaja dy fjale

Neri je i madh dhe i Respectur si gjithnje vllai im ! Kisssssssss I missed you !

Mesazh i vjetr 11 Shkurt 2006 01:36
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Neri po lexoja e mailet dhe papritmas pashe qe me erdhi ky mesazhi ne pc.
Kam qeshur me te madhe smund ti rezistoja dhe merndova te shkruaja dy fjale

Neri je i madh dhe i Respectur si gjithnje vllai im ! Kisssssssss I missed you !

thnx sister

e qe the ti Evisa sapo u martua nje cift dhe mbas dasmes vajten ne shtepi keta... mbasi ben cfare ben(:futje nga darka i thote burri gruas
- zemer cfare do hame per darke???
- kete ketu - thote ajo duke hapur kembet
dhe mbasi e ben edhe disa here te tjera i zuri gjumi... ngrihet burri ne mengjes dhe i thote gruas
- shpirtiiii cfare do hame per mengje se do iki ne pune....
- kete ketu - i thote ajo duke hapur perseri kembet
eeeeee e bene dhe per mengjes ata dhe iku burri ne pune, dhe kur kthehet ne darke sheh qe gruaja e tij kishte vene rezistence ngrohje tek divani, ishte lakuriq, kishte hapur kembet tek rezistenca dhe po ngronte bip......
- cfare po ben shpirt ???- i thote burri i habitur
- po te ngroh darken - pergjigjet gruaja

Mesazh i vjetr 03 Mars 2006 22:09
geranium
ku te gjej pune

Regjistruar: 12/01/2005
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 195

ty te hangert dreqi nga i gjen keto qyfyre.Ore Neri, nuk ke pune tjeter ti por vetem kerkon gallate neper internet?

Mesazh i vjetr 04 Mars 2006 00:10
geranium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të geranium Kliko këtu për të kontaktuar me geranium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: geranium Shto geranium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto geranium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > o te hap vrime te re une ty!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar