Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 72 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Kujdes: ky mesazh përmban ofendime ose mungesë respekti. Postuesi është i lutur të përmbahet.

Re: Re: Ore po ky ku humbi???

Agatha
do bëje mirë mos më shuaje mesazhe të cilat jan në temë ok????

mgjthse dhe nga emri që paske vënë tani duket shumë mirë shtytja e fuqishme greke...........

Modifikuar nga agata datë 03/11/2005 ora 20:48

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2005 17:27
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha kalorsi_i_kuq

hmmm nuk e di pse e morri, se une spashe ndonje ndryshim nga ju te tre, keshtu qe se kuptoj pse jeni ju akoma ketu e ai s'eshte.

Mesa vera re, ai u permbajt me shume!

Ai mori ban me sondazh dhe votimin e të gjithve dhe jo prej nji personi, por ti kaq di kaq flet.......
Sa për mua ti kaq ta bësh dhëmbin un ktu do jem gjithmon dhe sa her të dua.
Posht janullatos dhe derrat e janullit që po na hyjn në forum ngadal-ngadal............

Modifikuar nga agata datë 03/11/2005 ora 21:07

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2005 17:30
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ujëdhesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 01/11/2005
Vendbanimi: Ujëdhesa "Monte Kristo"
Mesazhe: 96

Faleminderit Kontinent per fjalet e tua.

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2005 18:09
Ujëdhesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ujëdhesa Kliko këtu për të kontaktuar me Ujëdhesa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ujëdhesa Shto Ujëdhesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ujëdhesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Agatha

mgjthse dhe nga emri që paske vënë tani duket shumë mirë shtytja e fuqishme greke...........

Pershendetje Amoxil
Un per aq kohe sa do te jem moderatore, do te fshi cdo mesazh, qe me duket jasht temes dhe qe ofendon te tjeret...
Per sa i perket emrit agatha, qe shqiptohet ne frengjisht agata, nuk ka aspak te bej me ate qe keni shkruajtur ju me lart.. biles me ben te qesh sepse stenli e disa kolege moderator, me akuzojne, se kam tendence te mbroj muslimanet..., te jem raciste ndaj grekeve, kurse ju ketej, thoni shtytja greqe, kush e di cdo me thone ndonje gje ne te ardhmen... Nder kohe qe un jam thjesht ketu per te shuajtur debatet e ofendimet qe lindin midis njeri tjetrit..
Amoxil, me vjen keq te them por sinqerisht nganjehere ja fusnit gjerave kot..

ps: te lutem chith chatet bejini ne privat...

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2005 21:03
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Re: Re: Re: Ore po ky ku humbi???

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Agatha

Ore Amoxili ta marrim si kercenim kete apo si ankese!
Si ore burre i dheut nuk mbarove me analizat personale te te tjereve!

Per Sqarim

Stenli ka marre ban.
Une kam propozuar dhe hapur ne staf nje sondazh 5 ditor nga i cili qarte, shumica derrmuese votuan per ban.
Arsyet kane qene : propaganda antishqiptare ne forum.

Besoj te jeni sqaruar dhe te kete marre fund kjo pune.

Ju lutem edhe nje here , permbahjuni temes dhe mos kaloni ne analiza personale.

flm.
erzeni

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2005 22:30
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Disa nga mesazhet e fundit ne kete teme i kam hequr une per arsye se ishin komplet jashte teme. Nuk dua tja di se ca debatesh keni ne kete teme dhe me ke keni debat por sa here te shoh mesazhe jashte temes nuk do ti le pa hequr.
Nese ka verejtje dikush le te ankohet te zyra e ankesave. Ketu duhet te diskutohet vetem persa i perket temes dhe pa fyerje, me llogjike.
Diskutim te mbare.

Mesazh i vjetër 04 Nëntor 2005 06:55
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Amoxil mos e zgjat shume me keto mesazhe pa bereqet.
Nese ke ndonje gje konkrete per temen bujrum. Ne fakt ke te drejt se une kam hequr vetem disa mesazhe, por kjo tem ka nevoj per tu pastruar totalish. Gjithsesi ndofta me ndihmojne modertoret e tjere per kete pastrim dhe per regull.

Mesazh i vjetër 04 Nëntor 2005 07:45
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

amoxil

Paralajmerimi i fundit per Ban.

Toleranca dhe verejtjet e moderatoreve kane fundin e tyre.

Mesazh i vjetër 04 Nëntor 2005 13:46
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha kalorsi_i_kuq
Amoxil,

mbeshtetja e Demokrate4ever edhe sykaltres ste ben ty te paprekshem.

Une kerkoj per barazi edhe drejtesi, ti me verte qe mund te kesh me shume respekt ose moshe ne kete forum, por ne asnje menyre ste jep ty imunitet ndaj ketij forumit, as ty e as Kontit.

ndoshta duhet te hidhet nje sondazh per ty e per kontin qe te kuptoni se ne forum ka barazi e drejtesi, edhe nese ka provokim duhet te jesh i matur edhe i respektueshem, nese nje temporary ban apo nje qortim i forte te meson ty keta gjera praktike e etike, jam shume pro saj!

Nje anetar i ri mesa shikoj une eshte shume i dobet per te mbrojtur veten e tij.

Faleminderit per mirkuptimin,

kalorsi
luftetari i te vertetes

Ti o kalors, flet tamam si kodra pas bregut.........
mendon ti se un kërkova ndonjë imunitet në forum??????
Kush je ti ore që sdi se nga lidhet gomari të shkruash hartime të tilla?????
Kush jan ato antarët e rinj që nuk mbron dot veten e tij ktu në këtë forum????
Mos e ke fjalën për antar si puna e stenlit edhe të vetes tate që jeni fut me nji qëllim edhe nji qëllim të vetëm për të shkruar ose përhapur propagandë filo-greke?????

Nëse është kështu un nuk dua të jem pjestar i një forumi të till.....
Greku më i mirë për mua personalisht do koq3n e plumbit dhe asgjë më pak......
Ta thash dhe po ta rithem....kërko çtë duash dhe vepro (ti edhe moderatorët) si të doni....... nuk më intereson më një gjë e tillë.....
S`dua të humbas kohën me njerëz që e kan ftyrën në disponim të çdo boje ose njgyre......

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 08:21
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Re: amoxil

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Paralajmerimi i fundit per Ban.

Toleranca dhe verejtjet e moderatoreve kane fundin e tyre.

Mjaft me kshilla dhe paralajmërime qesharake, se jeni bërë bajat......
Ju a thash dhe në mëngjes, por keni shfrytzu si gjithmon postin edhe mi keni fshi mesazhet si çdo herë........

erzeni dhe sabina edhe keni.....
hapni i sondazh dhe kërkoni banin tim nga forumi, sepse atëherë do i keni rrugët e hapura për të bërë sipas qejfit në ktë nënforum që po e ktheni në një fole gjarpërinjsh, të mos them nga ato kobrat e rrezikshme fare.

Ju kujtoni se po më frikësoni apo si????

Edhe një herë pra, merruni me akte dhe jo me llafe........

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 08:23
Ora tani: 21:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 72 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar